Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>[PC] 真・三國無双 8︱發售中
DevilElvis 07:30 PM 05-13-17
作者: Squall-Lucifer:
其實目前7代無雙當中第4代仍是最好的一集。
天下之奇才 (扇) bbbbbb
鈴蘭 09:29 PM 05-13-17
叫得得意武器
應該9成都係用番6之後既轉武器系統........
Sgodkyo 02:03 AM 05-14-17
其實不如直接出三國版 SKYRIM
鬼佬應該好BUY
fmptsrhk 05:13 PM 05-14-17
作者: :
宮内:以往的連段 COMBO 都是按 ○ 之後,根據 ○ 出招的時機按下 △ 施展集氣攻擊把敵人擊飛。但本作有個徹底的變化,要根據敵方的攻擊來考慮自己的連段 COMBO。像是起步攻擊之後,會連接到對應敵人狀態的連續浮空攻擊,最後在看玩家的選擇要跳高下砍收尾、或是直接用強力的吹飛攻擊作結。
聽落有些唔同, 但分別又好像不大
不過, 肯變吓都係好事

畫面暫時睇都有改進, 但流暢度又要出實機demo片先敢下定輪
安安 03:03 PM 06-22-17
https://www.youtube.com/watch?v=5uuj26lFUrk
作者: :

Alucard_Lam 04:12 PM 06-22-17
woah! 感覺真係有西式open world嘅氣氛!
STRIFE 04:51 PM 06-22-17
唔覺有分別
ゆり 04:53 PM 06-22-17
其實最後都係一隻跑GAME
信長 04:57 PM 06-22-17
佢地話有打獵, 仲有呢??
大型open world game ,要好多野比大家互動先充實
得D 卒可以砍係唔夠... 希望公佈多D野..
野良猫 06:46 PM 06-22-17
作者: 信長:
佢地話有打獵, 仲有呢??
大型open world game ,要好多野比大家互動先充實
得D 卒可以砍係唔夠... 希望公佈多D野..
O咩W吖,無縫大地圖嚟咋嘛

做唔到殺耳達嗰種互動我係唔會認同哩隻係ow
哩隻極其量只係mgsv嗰種
信長 08:14 PM 06-22-17
作者: 野良猫:
O咩W吖,無縫大地圖嚟咋嘛

做唔到殺耳達嗰種互動我係唔會認同哩隻係ow
哩隻極其量只係mgsv嗰種
如果火燒同落雷加入都好合理..
做任務搵超勁寶物,飲酒加攻打老虎
4大神獸刷素材, 捉赤兔馬.. 三國美女支線,搵太監打麻雀
打木牛流馬,三國大食比賽(吞食天地)
大城真係要比心機整,要有平民作息.. 先似三國世界
權愛真 12:43 AM 06-23-17
幀數太低了吧? 說真的,看得眼很不舒服!
而且遠境都沒有兵的? 空空如也!
這集沒有IF路線已經夠令人失望,還要做成這樣?
Sar8 12:48 AM 06-23-17
呢段片一睇就知只係load完張地圖加團卒加隻player落去
完成品諗下都知唔會整成咁啦
你地會唔會對第一條trailer期望咁高丫,段片連初步估計發售日期都未有

嚴格來講呢段片冇乜野show到....
野良猫 08:22 AM 06-23-17
作者: Sar8:
呢段片一睇就知只係load完張地圖加團卒加隻player落去
完成品諗下都知唔會整成咁啦
你地會唔會對第一條trailer期望咁高丫,段片連初步估計發售日期都未有

嚴格來講呢段片冇乜野show到....
差唔多啦,間廠都冇乜技術力
人物動作暢度做到nier一半當你贏,打擊感仲一早講明冇

而且打開地圖後都唔預佢全部地方行到去
更加唔好講信長所提到嘅細節嘢可以有幾多成做到出嚟

而且三國世界比殺耳達更煩複
暗榮真係有錢有技術力做哂出嚟?
Sar8 08:44 AM 06-23-17
兩隻game性質都唔同

講技術力一定冇任天堂咁好,但唔係冇咁既技術力就一定係廢game
亍 ◣ 08:58 AM 06-23-17
只係呢條片個感覺係太空洞....而且佢應該要諗諗加大量o既係平民而唔係兵........
強化人間ですの~★ 06:11 PM 07-04-17

HAKAIDER 06:22 PM 07-04-17
嘩...........講就open world

噤有無得出戰期間行去鈎兩日魚睇住座城比人佔領先
yoyojams 09:50 PM 07-04-17
幾時先出到楊過
Sar8 10:34 PM 07-04-17
作者: HAKAIDER:
嘩...........講就open world

噤有無得出戰期間行去鈎兩日魚睇住座城比人佔領先
明顯你唔進行主線個時間係唔郁架啦

btw
而家魏國軍師開牛郎店丫
fmptsrhk 11:03 PM 07-04-17
幾時先到女性新角色公布
STRIFE 12:25 AM 07-05-17
男角冇哂新意,來來去去都係咁
出d女角睇下算啦
harakuma 12:46 AM 07-05-17
無乜啦, 仲女角?

嘔都嘔晒出嚟, 連人妻阿媽阿女情人都出晒,

都只能作D虛構人物,

再作就春麗架啦
STRIFE 09:32 AM 07-05-17
點會冇?
三國歷史/野史提過既女性多到我都廢事數啦
Game入面囡囡又唔需要有故事,要加幾多有幾多囉
lwl 01:40 PM 07-05-17
估唔到會出滿寵
標籤:真三國無雙8
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面