Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-16, 11:32 AM   #201
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
你張圖都唔係全蒸汽火車黎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 01:03 PM   #202
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
變得機械人就唔好計較咁多啦 最重要係要又硬又長

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 02:25 PM   #203
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 東條希 查看文章
卡巴內合體變巨人...別跟我說甲鐵城可以變高達
變機械人呢個真係唔出奇!起用高達機設形部一平做design work,好大可能唔止剩係設計火車咁簡單,變機械人又可以出玩具

至於卡巴內可以合體之前都有人估過,因為甲鐵城明顯有參考寄生獸同進擊巨人等SF作品

D難民好似經常唔記得無名係幾咁強,間唔中就同佢攪對抗,今集個婦人仲夠膽死呼喝無名走…希望下集就見呢個婆娘被卡巴內分屍
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 04:17 PM   #204
事丫娃些
京アニに祈りを

副監督
肥塚正史さん作の菖蒲様です

生駒(いこま)17歳
逞生(たくみ)17歳
巣刈(すかり)15歳
来栖(くるす)17歳
吉備土(きびと)19歳
無名(むめい)12歳
菖蒲(あやめ)17歳
鰍(かじか)15歳
侑那(ゆきな)16歳
舊 05-14-16, 04:17 PM   #205
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
其實隻甲鐵城我第一時間是想起櫻大戰
https://www.youtube.com/watch?v=Qfcy336wEeo

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 09:23 PM   #206
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
其實全部都係雨傘公司搞出黎
為左研發最強士兵而開發既病毒
主角們就係咁多失敗作入面曉幸成功既例子

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 05:36 PM   #207
事丫娃些
京アニに祈りを

眼鏡のM
舊 05-17-16, 01:39 AM   #208
事丫娃些
京アニに祈りを

色つけバージョン
舊 05-17-16, 05:05 PM   #209
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-17-16, 06:50 PM   #210
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 東條希 查看文章
其實隻甲鐵城我第一時間是想起櫻大戰
https://www.youtube.com/watch?v=Qfcy336wEeo
你兒家先覺得咩?
第一眼粉紅和服已經似哂
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 06:30 PM   #211
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
求無水印版本圖

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 12:29 PM   #212
事丫娃些
京アニに祈りを

菖蒲様にさしいれでございまする

ハァリガトウゴザイマッス!!
舊 05-19-16, 12:41 PM   #213
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-19-16, 03:00 PM   #214
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/CiRRI26U4AEB-k1.jpg:large
副監督
肥塚正史さん作の菖蒲様です

[IMG]https://pbs.twimg.com/media/CiUxHNFUUAAC33R.jpg:large
生駒(いこま)17歳
逞生(たくみ)17歳
巣刈(すかり)15歳
来栖(くるす)17歳
吉備土(きびと)19歳
無名(むめい)12歳
菖蒲(あやめ)17歳
鰍(かじか)15歳
侑那(ゆきな)16歳
來栖都只係得17歲…
日本人究竟有幾鐘意童工…
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 03:04 PM   #215
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
不過古代來講日本人短命
十幾歲其實合理?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 02:10 AM   #216
事丫娃些
京アニに祈りを

『甲鉄城のカバネリ』Blu-ray&DVD第1巻の美樹本晴彦描き下ろしBOXと江原康之描き下ろし3面デジパックの絵柄を公開!

http://kabaneri.com/package/01/

『甲鉄城のカバネリ』Blu-rau&DVD第1巻の店舗購入特典の「B2リバーシブルポスター」のデザインも公開! 表と裏、どっちを飾るか悩みませんか…!?
舊 05-20-16, 06:01 PM   #217
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
生駒係古鐵,無名係白騎士,另外有刀又有弓成隊ATX 係度。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 06:38 PM   #218
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是之前看了試映的人說真是感動又熱血的一集!!質素真是電影級的說

這樣每個人也能有表現的劇情果然最讚了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 08:33 PM   #219
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
下回,變返真.12歲蘿莉無名。

舊 05-20-16, 09:39 PM   #220
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
侑那都要一脫
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 10:49 PM   #221
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
侑那同三笠兩個肌肉女如果喺MMA格鬥會對壘唔知邊個會贏呢?

融合群體嘅核心女喪屍睇嚟好似係無名嘅舊卡巴尼利同伴。

總係覺得無名大哥係呢場災害嘅黑幕。啲衍生出嚟嘅卡巴尼就係佢所研發出嘅用嚟做特種部隊殺手嘅卡巴尼利變種後嘅副作用。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 01:34 AM   #222
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
男主出去無雙到無名比人救中間飛得太快
好似cut左忽咁

不過隻大怪物核心,無名見到佢lag左下
唔通係舊相識?

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 02:22 AM   #223
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
大姐那霸氣的身形,不考慮下參與打喪屍嗎

引用:
作者: mario0606 查看文章
男主出去無雙到無名比人救中間飛得太快
好似cut左忽咁

不過隻大怪物核心,無名見到佢lag左下
唔通係舊相識?
可能係無名回憶中果位

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ

此篇文章於 05-21-16 02:25 AM 被 東條希 編輯。
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 09:57 AM   #224
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
千與千尋

舊 05-21-16, 11:00 AM   #225
gingq7

註冊日期: May 2008
来栖換左把刀後終於有點用,應該好快會洗白