Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
sunnypigdog 12:37 PM 02-16-17
無zaza, 無大衛西, Green double-T, 下半場表弟可以拎幾多分呢?

不過我唔明點解Green會食兩個T
sunnypigdog 02:36 PM 02-16-17
唔完估唔到勇士咁樣都可以打到大勝仗
POISON 08:15 PM 02-17-17
Bulls絕殺失手竟然有罰球俾.........
喂,唔係一向都英雄主義架咩
Penny仔 10:49 PM 02-17-17
冇計...你又唔可以話佢吹錯
因為真係掂到, 而且掂到果刻波又未離手

不過不成文規定, 通常就唔吹....呢種掂到小小既程度
而且隻雞響得太慢
sunnypigdog 01:12 PM 02-19-17
入樽賽比預期中悶
技巧賽雖然我幾鐘意P仔, 但其實分勝負個下取決於邊個三分準我真係唔太鐘意
三分賽射到OT先分勝負叫做有少少睇頭

總括黎講都係唔太好睇
Shadow 神 02:21 PM 02-19-17
依家 3 分賽多左 4 粒 money ball d 分數都唔見得多左好多
不過入樽賽真係有 d 失望
反而 celebrity game 有 jwill elbow pass 睇下
魚伕 04:50 PM 02-19-17

魚伕 04:52 PM 02-19-17
真係估唔到 Klay 首圈出局....

最後甩左節奏.....
不是藍星人 02:02 PM 02-20-17
帝王trade咗cousins去塘鵝

http://sports.yahoo.com/news/sources...050000759.html
DC 97 02:44 PM 02-20-17
作者: 不是藍星人:
帝王trade咗cousins去塘鵝

http://sports.yahoo.com/news/sources...050000759.html
又話唔送走佢
Penny仔 02:51 PM 02-20-17
呢個offer認真麻麻
換隻Buddy Hield 同Galloway返黎有咩用?(‎Tyreke Evans表示sosad)

而且kings起碼r多個首輪啦吓嘛,
燒鵝入到playoff的話, 個pick仲要唔係lottery
sunnypigdog 01:30 AM 02-21-17
真係唔知KING搞乜鬼...........

如果呢隻燒鵝 8TH入PLAYOFF, 勇士都幾頭痛
Penny仔 11:49 AM 02-21-17
作者: sunnypigdog:
真係唔知KING搞乜鬼...........

如果呢隻燒鵝 8TH入PLAYOFF, 勇士都幾頭痛
勇士表示好彩早排比Denver 炒了一場
原來denver仲要打3場kings
Penny仔 09:16 AM 02-22-17
Mitch Kupchak和Jim Buss 終於下台
Magic Johnson 升職

然後Lakers 將L Williams 送去Houston, 換Corey Brewer+ first round pick
.......2個搏罰球專家打同一隊sosad
HEAD_HUNTER 10:59 AM 02-22-17
作者: Penny仔:
Mitch Kupchak和Jim Buss 終於下台
Magic Johnson 升職

然後Lakers 將L Williams 送去Houston, 換Corey Brewer+ first round pick
.......2個搏罰球專家打同一隊sosad
俾呢件MJ上場.....唔睇好,
睇嚟LAL又會迎來一個黑暗期
搖搖 11:01 AM 02-22-17
又要坦多半季?
咁唔駛炒BS啦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 11:41 AM 02-22-17
作者: HEAD_HUNTER:
俾呢件MJ上場.....唔睇好,
睇嚟LAL又會迎來一個黑暗期
揀球員眼光好似同另一個MJ 有得拼.....
不過聽聞會搵Harden經理人做GM
HEAD_HUNTER 03:37 PM 02-22-17
揀球員眼光好似同另一個MJ 有得拼.....
不過聽聞會搵Harden經理人做GM
Jordon除左衰眼光主要仲係衰太霸道唔太聽人講,
係衰左幾次之後而家先識得放手俾專家做番

Johnson就.....真係有啲擔心,
退休之後從來無停過對LAL指手劃腳,
而家俾佢坐正真係唔知佢會玩得有幾大
Penny仔 05:36 PM 02-22-17
作者: HEAD_HUNTER:
Jordon除左衰眼光主要仲係衰太霸道唔太聽人講,
係衰左幾次之後而家先識得放手俾專家做番

Johnson就.....真係有啲擔心,
退休之後從來無停過對LAL指手劃腳,
而家俾佢坐正真係唔知佢會玩得有幾大
咁總好過佢2個再內鬥落去,而家至少解決了一個問題sosad
而且好難做得差過jim buss 架喇
Penny仔 10:47 AM 02-24-17
速龍換埋PJ Tucker 返黎
前場防守力應該提升返了...而家排面就真係可以同cavs一戰

雖然cavs 好大機會簽剛剛被mavs放棄的D-Will...
sunnypigdog 10:47 AM 02-24-17
NOP第一場果然仲未夾得到, Holiday有少少進退失據咁
Eric Gordon + Lou William 呢對後備又真係好幾得人驚
Penny仔 10:57 AM 02-24-17
作者: sunnypigdog:
NOP第一場果然仲未夾得到, Holiday有少少進退失據咁
Eric Gordon + Lou William 呢對後備又真係好幾得人驚
後場相差太遠了....吊起你隻燒鵝黎打都仲得
呢隊火箭攻力可能仲勁過勇士
呢場登爺都未出力
Penny仔 10:58 AM 02-24-17
原來bulls 尋日都有trade......
不過算了, 咁樣送禮同kings 有咩分別呢
阿聰 11:13 AM 02-24-17
原來bulls 尋日都有trade......
不過算了, 咁樣送禮同kings 有咩分別呢
簡直不能接受!FIRE GARPAX!
搖搖 01:42 PM 02-24-17
單節50分...
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面