Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 12:11 PM   #101
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
人物面相表情豐富,女主角細個時d表情動作,讚。

舊 02-28-17, 12:39 PM   #102
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
黃金,
普通及限定版已有。

Sent from my iPhone using Gaforum

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 12:39 PM   #103
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
SSP 間間普通版, $398

舊 02-28-17, 12:49 PM   #104
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 天空 查看文章
冇COOP 簡直係大浪費
梗硬整co op 好似X1 隻 白金 scalebound 中止開發仲死

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 01:53 PM   #105
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
路過,去188買仁王,聽到幾間舖答Horizon普通版已sold out
睇gameplay畫面真係好靚, 有D心動
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 02:03 PM   #106
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: Bahamut 查看文章
路過,去188買仁王,聽到幾間舖答Horizon普通版已sold out
睇gameplay畫面真係好靚, 有D心動
咁快
好彩我懶得行係 灣電 $398 買左算

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 02:16 PM   #107
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
藍店普通版入手 ,今晚開波
Skip左仁王 ,honor 玩呢隻
不過本身已機戰緊,黎緊又有zelda
一下子咁多game玩

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 02-28-17, 02:34 PM   #108
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
一去到好多人買le隻。。。
398大埔藍店入手
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 03:03 PM   #109
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
SSP竟然賣晒⋯⋯
有冇咁誇呀

rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 03:09 PM   #110
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
係藍店見到佢係咁將d珍藏版賣比d行家
其實咁樣sony唔會管?
聽朋友講佢地連pro 都係咁先會咁缺貨,
而出面又咁多炒價機
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 03:20 PM   #111
安安

註冊日期: Jan 2002
溫馨提示:

台灣有出PS4 Pro同捆版
https://asia.playstation.com/tw/cht/newsdetail?id=4797

香港係無相關行貨
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 03:47 PM   #112
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: rubyyu 查看文章
SSP竟然賣晒⋯⋯
有冇咁誇呀

其實有邊次SONY自家行貨唔係咁樣出貨...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 03:52 PM   #113
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: mouseccy 查看文章
而出面又咁多炒價機
所以已轉玩下載版,仁王因此避過一劫。
香港既market 已扭曲到可以話無天理。

連淘寶都有任記switch 港行訂單賣就知。
甚至有港人係淘寶開店每個禮拜上大陸出貨。
已對香港market 死心。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 04:20 PM   #114
jimmysinn91
Junior Member

註冊日期: Mar 2014
Nintendo Switch IDSW-3994-0070-2428
PSN  IDjimmyltsinn
頭先信和 M 樓涼粉話未有, 一間賣炒價, 藍店賣正價
jimmysinn91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 04:21 PM   #115
MTse
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDMTSe
黃金冇哂了
想問鐵盒版原價幾$?

此篇文章於 02-28-17 04:30 PM 被 MTse 編輯。
MTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 04:24 PM   #116
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: mouseccy 查看文章
而出面又咁多炒價機
試過係黃金望住個行家去問藍店拎pro機

舊 02-28-17, 04:33 PM   #117
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
都話好好笑 pro 又係咁

落$100訂 好似要d人落 $10000訂

到出左缺貨個時 就周圍搵

加埋鐘意做勢既新力 明明多貨都唔派 迫你地買digital 版 有晒noise

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 04:36 PM   #118
忍者

引用:
作者: rokuna 查看文章

加埋鐘意做勢既新力 明明多貨都唔派 迫你地買digital 版 有晒noise
限定版唔訂,冇就自己問題啦

宜家搵隻普通版都難到死
隻NIER我行完MK要去到SSP先買到$468
成個MK都500+
以後買GAME真係唔洗點行旺角

呢隻冇coop,又打緊隻nier,星期5又有switch
呢隻可以睇定D先

舊 02-28-17, 04:39 PM   #119
Hello MiMi
Game Master

引用:

跟本每間鋪得少少quota (or 自己留晒貨)
當年ff10 PS3
我叫老婆偷雞落188先訂到
等六點收工六點十分上去,想訂都難
舊 02-28-17, 04:48 PM   #120
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
單機真心唔急。
但我冇game玩緊,dl ver解決。

舊 02-28-17, 04:49 PM   #121
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:

我係一早係SONY訂既
但PRO以我所知係唔俾訂
一定要上網OR排隊
舊 02-28-17, 04:51 PM   #122
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: holsety 查看文章
單機真心唔急。
DL ver 有 psn+ discount
其實個價好合理
不過總有人會話無二手value 而唔買。

on the other hand
其實我諗唔明,為左玩1 玩早d 賣高價
求求其其打幾日爆左主線就話賣
咁辛苦搶隻game 來做乜?
價錢咁concern 不如買二手吧,平買平賣
個人意見,不喜勿插
舊 02-28-17, 04:51 PM   #123
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: holsety 查看文章
單機真心唔急。
如果我唔係一早SONY網訂左限定(非珍藏)版
今日都未必食飯特登過去拎
睇住佢地幾箱珍藏版散比D行家
好彩我唔鍾意隻FIGURE
唔係我估我實出聲話點解網上咁快賣曬, 一人只可訂一隻佢可以有咁多盒
舊 02-28-17, 04:54 PM   #124
忍者

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
DL ver 有 psn+ discount
其實個價好合理
不過總有人會話無二手value 而唔買。

on the other hand
其實我諗唔明,為左玩1 玩早d 賣高價
求求其其打幾日爆左主線就話賣
咁辛苦搶隻game 來做乜?
價錢咁concern 不如買二手吧,平買平賣
個人意見,不喜勿插
好多人打機都係打兩野爆主線就賣架啦
佢地覺得咁先值
有時仲可以賣返原價走
但求打機0成本

有幾多人真係會真心打晒吮埋骨頭

舊 02-28-17, 04:57 PM   #125
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: 忍者 查看文章
好多人打機都係打兩野爆主線就賣架啦
佢地覺得咁先值
有時仲可以賣返原價走
但求打機0成本

有幾多人真係會真心打晒吮埋骨頭
我又唔係要人企定定讚嘆d 風景設定插畫
但真係有人第日就賣 (可能唔岩玩啦)
我又會諗,買game乜唔係睇岩先買?
thats why 我覺得有時d 人真係好攪笑

利申:唔計買左相同,重來唔賣game 的人路過。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] Until Dawn 《直到黎明》 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 99 02-01-24 09:04 PM
sound horizon 総合THREAD fancylala Neo Music UNIVERSE 215 05-24-15 07:10 PM
Forza Horizon D-Joe 電視遊戲討論版 149 12-19-13 07:35 PM
Horizon Perfekt + SX - 70 lange_why 照相館 0 03-22-07 11:04 PM
Sound Horizon .. heco Cosplay同人MIX討論區 11 04-24-06 02:01 AM

現在的時間是 09:00 AM

手機版 | APP版