Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-05, 06:39 PM   #1
AK-47
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
[PS2]Radiata stories

呢隻RPG好唔好玩架?可唔可以介紹一下?
見佢賣$99,有d想入手

題外話:宜家好多game都大跌價,今日掃左隻戰國無雙,$68
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 06:41 PM   #2
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

註冊日期: Oct 2004
見仁見智啦
有d人話唔好,買左1,2日就放
但呢度都好多人有玩

我體內?鴷d卡就黎要爆
[西]楚小霸王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 06:54 PM   #3
yaminooji
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
99元買左沒蝕底,不好玩50元放左佢,如果畫面是你對rpg最大的要求話,呢隻一定適合你。
yaminooji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 07:09 PM   #4
MarkS
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
請問邊度買得咁平~?
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 07:26 PM   #5
AK-47
Insane Gamer

先達
黃金都好似差唔多價位~
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 07:28 PM   #6
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: yaminooji
99元買左沒蝕底,不好玩50元放左佢,如果畫面是你對rpg最大的要求話,呢隻一定適合你。
睇roadshow介紹, d畫面真係好靚.

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 03:07 AM   #7
大山椒魚
God of Gamer
......

攪笑rpg一隻,
但係隻game唔好玩+難玩(我覺得)

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 05:44 AM   #8
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: ZONDAS
攪笑rpg一隻,
但係隻game唔好玩+難玩(我覺得)
爛故事,爛系統,隱藏要素少,但就絕對唔難玩.......
$99都可以買黎試下既~

舊 07-08-05, 06:38 AM   #9
大山椒魚
......

引用:
作者: 松田悟志
爛故事,爛系統,隱藏要素少,但就絕對唔難玩.......
$99都可以買黎試下既~
d free mission好惡,
d 同伴又廢,
又唔俾機會我升lv,
勁頹

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 08:25 AM   #10
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
我用380大元黎買
簡直想死,不99蚊就直係買得過
但係點都唔夠99蚊ge star ocean正

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 08:32 AM   #11
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: ZONDAS
d free mission好惡,
d 同伴又廢,
又唔俾機會我升lv,
勁頹
最無理係故事後期先加入d 3xlv既同伴,你想用佢地又要特登走去昇佢地lv....
結果成百個同伴用黎用去都係一開始果幾個
同伴廢呢個問題.......隻game唔比你換同伴裝備/技能,再加上戰鬥時控制不能,AI又唔係高,
唔廢就假la

舊 07-08-05, 08:53 AM   #12
LeeKH
Game Master

引用:
作者: shukei
我用380大元黎買
簡直想死,不99蚊就直係買得過
但係點都唔夠99蚊ge star ocean正
你指SO3? 咁抵?

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 11:19 AM   #13
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: LeeKH
你指SO3? 咁抵?
SO3, i see $70 before.... but of course offical goods la....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 12:33 PM   #14
庵野迷
Game Master
無在原点

註冊日期: Nov 2002
Nintendo Switch IDSW-1199-7658-3976
3DS Friend Code0662 3760 7609
PSN  IDmyhong
我前排以$138入手...老實講, 畫面唔靚, 系統又幾悶, 所以玩左兩日就封印左
庵野迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 01:43 PM   #15
yaminooji
Senior Gamer

想玩劇情game都是玩番舊game吧
yaminooji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 02:28 PM   #16
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
我當時一出就買
畫面係幾靚
不過畫風就見仁見智
不過個系統玩得耐有o的悶
尤其係怪物生成
打完要等一段時間先會再有怪物

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 02:49 PM   #17
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
隻game太容易升lv 沒用的主角lv99
學識陣式,就覺得太容易玩
如果不是玉置成實,沒人買都似
為一滿足隱藏boss大爆炸絕招
妖精篇造型太不討好
總之選人間篇殺死女主角

此篇文章於 07-08-05 02:52 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 02:51 PM   #18
koala
Game Master
天霸封神斬

玉置成實fans都可一買

舊 07-08-05, 02:52 PM   #19
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
作者: LeeKH
你指SO3? 咁抵?
$50都有la,30000機以下bug版

舊 07-08-05, 02:53 PM   #20
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: koala
$50都有la,30000機以下bug版
玩下去沒什bug

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2] Radiata Stories, 05年01月27日發售 neo2046 電視遊戲討論版 111 09-27-07 08:51 PM

現在的時間是 02:57 AM

手機版 | APP版