Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-29-07, 02:53 AM   #1
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
[轉貼]東鐵非禮少女痴漢就擒(有片)

【 本 報 訊 】 一 名 身 材 肥 胖 的 色 狼 昨 在 東 鐵 列 車 上 , 涉 嫌 非 禮 一 名 廿 多 歲 少 女 ,數 名 見 義 勇 為 的 乘 客 合 力 把 色 狼 擒 獲 , 交 警 方 處 理 。 目 睹 事 發 經 過 的 市 民 在 網 上 討論 區 留 言 指 , 事 發 於 列 車 的 第 十 一 卡 , 初 時 聽 到 車 廂 內 很 多 人 大 叫 「 快 幫 手 」 , 然 後 見 到 車 長 捉 住 一 名 男 子 , 不 久 後 更 有 警 員 到 場 。

九 鐵 發 言 人 證 實 , 昨 晨 八 時 五 十 分 繁 忙 時 間 , 一 列 南 行 列 車 駛 至 九 龍 塘 站 時 , 職 員接 獲 乘 客 求 助 , 指 列 車 內 發 生 懷 疑 非 禮 案 , 數 名 乘 客 合 力 捉 到 一 名 涉 嫌 非 禮 的 男 子, 九 鐵 已 將 事 件 交 由 警 方 處 理 。    

有 網 民 指 出 , 當 時 一 名 「 超 肥 佬 」 非 禮 一 名 廿 多 歲 少 女 , 被 幾 名 男 子 合 力 制 服 , 「肥 佬 」 大 叫 「 放 過 我 , 家 有 父 母 要 養 」 ; 遭 狼 吻 的 少 女 則 回 應 : 「 我 都 有 男 朋 友 ,亦 有 阿 媽 生 」 。

http://www.youtube.com/watch?v=PftDUK2vXDY

字幕version
http://www.youtube.com/watch?v=h1HSDmVtNRI&NR
-------------------------------------------------------------------------------------
之前有report話e家d細路IQ & EQ一代比一代底(e.g.:潮童)
但估唔到d大漢都唔用腦...
睇完d片,我笑了
完全唔覺得值得同情

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:01 AM   #2
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
放過我~
我一路睇一路笑b

舊 01-29-07, 03:13 AM   #3
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
首先,講清楚D,非禮定狼吻先?

唉…比人拉到咁…真係…仲要睇埋個受害人…唉…

舊 01-29-07, 03:17 AM   #4
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
bad ending

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:26 AM   #5
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
捉係一回事﹐但邊鬼個開機拍人呀?
雖然係自己攞黎...但佢以後點見人 ||

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:28 AM   #6
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Oruma 查看文章
捉係一回事﹐但邊鬼個開機拍人呀?
雖然係自己攞黎...但佢以後點見人 ||
好快忘記架喇!!!
叫佢剪左個髮,減下肥,從新做人囉…

舊 01-29-07, 03:28 AM   #7
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
証明香港人仲有正氣,換轉日本,可能只有女性被搞時有人拍片

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:29 AM   #8
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
WELL~ 自己行左入去BAD ENDING入面~ 仲要比人斷正~

食得咸魚抵得渴ar~ 唔係鮮血之結未已經好好彩啦~

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:33 AM   #9
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
字幕版笑死左..年中mtr見唔少呢d粉腸喎
好多肥佬特登hi油都見唔少
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 03:34 AM   #10
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: T.K. 查看文章
証明香港人仲有正氣,換轉日本,可能只有女性被搞時有人拍片
上次仙台
個女仔係比人拉左入公園d人都唔敢出聲啦
舊 01-29-07, 04:02 AM   #11
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: SANG2003 查看文章
上次仙台
個女仔係比人拉左入公園d人都唔敢出聲啦
日本真係咁恐怖 ?

舊 01-29-07, 06:52 AM   #12
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 神京 查看文章
日本真係咁恐怖 ?
仙台有次夜晚去左附近買野飲
我個fd見到話有個女仔比2條男人拉左去公園入面
唔排除可能佢地拍緊av掛

坐地鐵都真係有唔少 眼光啦
香港地鐵都差唔多咋
我以前有一次坐mtr 北角站有個混血兒 吊帶+迷你裙
即時全程男人d眼
你試下多d人迫 佢渣都冇

此篇文章於 01-29-07 06:54 AM 被 SANG2003 編輯。
舊 01-29-07, 07:40 AM   #13
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
眼都好正常bor.
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 08:48 AM   #14
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 神京 查看文章
日本真係咁恐怖 ?
日本大陸都咁恐佈! 係大陸D人一有咩事就即圍睇好戲,出哂名啦. 至於日本仔...咁多位心知肚明

所以香港絕對係個女性福地!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 08:55 AM   #15
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
日本大陸都咁恐佈! 係大陸D人一有咩事就即圍睇好戲,出哂名啦. 至於日本仔...咁多位心知肚明

所以香港絕對係個女性福地!
香港女權至上
多兩眼連 都插爆你
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 09:26 AM   #16
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Kaede楓 查看文章
香港女權至上
多兩眼連 都插爆你
又o黎潮語:港女......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 09:32 AM   #17
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
香港人果然係唔同d...
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 09:51 AM   #18
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
為左一時o既 就比人影左, 講幾多次yamete都冇用啦

唔係罪, 有需要咪去叫家禽lor

舊 01-29-07, 10:01 AM   #19
CCemi

註冊日期: Dec 2003
最後果度都幾攪笑
冇high到人地又洗乜咁比人捉出黎呀

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 10:04 AM   #20
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
究竟係非禮定係狼吻....

舊 01-29-07, 10:32 AM   #21
LIGHTTHELIGHT
火狐控

註冊日期: Jul 2004
一陣比報紙賣左出黎
佢會唔會做傻事架...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 11:21 AM   #22
Terry仔

引用:
作者: Kaede楓 查看文章
香港女權至上
多兩眼連 都插爆你
我見過,有次兩個麻甩老望一個著吊帶o既女人
個女人好唔順咁大聲鬧到:望咩X望啊,你老XX...
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 11:37 AM   #23
DeNilSon
Junior Member
@皿@

註冊日期: Jun 2005
港女 我諗遲d有哩d事件發生既話
可能唔駛駛人幫
個犯事者會俾個女打到半死
DeNilSon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 11:43 AM   #24
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: SANG2003 查看文章
字幕版笑死左..年中mtr見唔少呢d粉腸喎
好多肥佬特登hi油都見唔少
肥唔係罪黎架bor

大佬~要變態~咩身形都可以變態

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-07, 12:04 PM   #25
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
近期香港出左幾個肥痴漢,可憐d肥人比佢地影衰晒

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:42 PM

手機版 | APP版