Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-05, 12:20 PM   #76
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我淨係記得o係bxxxx hot spring果個行行到下一個地區有綠箭咀...

沈晚行到一半已經毒死左
第一次死到-60%...

舊 06-27-05, 08:08 PM   #77
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 『庭』
4000 xp 其實要做乜 ?
無箭咀 -.- ..( 飛去幾個地方都無 )

今晚等埋我做呀
個quest機本上要係temple of the age果到出發先有箭咀

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-05, 09:13 PM   #78
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 搖搖
我淨係記得o係bxxxx hot spring果個行行到下一個地區有綠箭咀...

沈晚行到一半已經毒死左
第一次死到-60%...
咁你要幫我個W過左lion's asch 先做得....我唔想用隻E同一個quest做三次

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-05, 12:49 AM   #79
搖搖
永遠的毛毛王子↓

老信聽晚帶我地做forst gate個bonus~

舊 06-28-05, 12:52 AM   #80
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
痴線
行近d都比人扑斷隻腳之後圍死

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-05, 01:09 AM   #81
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
終於做完個4000 XP QUEST,
多謝大家

之後就唔好彩...
明明TEAM左人去做 任務"A"啦
條友去到又接埋任務"B" 都無所謂...
之後佢自己拎到D QUEST ITEM...
又RUSH左去2個CITY...問佢想點 ...
之後條友OFFLINE...
乜鬼野都解唔到又曬晒我既時間...

此篇文章於 06-28-05 01:12 AM 被 『庭』 編輯。
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-05, 02:09 AM   #82
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
你地頭先無做到?

舊 06-28-05, 06:23 AM   #83
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: oldletter
你地頭先無做到?
無...因為唔知o係邊

舊 06-28-05, 07:25 AM   #84
BlackWing
World Order
↘本氣度0

3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
個任務好似易左..之前都唔可以一次打咁大堆既
別:有冇人認最後邊個吹我打大佬,我招meteor shower都未recharge完|||
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-05, 03:24 PM   #85
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
點解呢個網內的圖片, D介面有簡體字?
http://www.gwbbs.com.cn/

出了中文版麼?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-05, 11:05 PM   #86
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

好野...比人踢左出game.. orz..

舊 06-28-05, 11:27 PM   #87
『庭』

引用:
作者: KIM

出了中文版麼?
無...

heha 入得番未?
舊 06-28-05, 11:32 PM   #88
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
無...

heha 入得番未?
唔知......不過今日唔玩了.......哩排晚晚1,2 am先訓...依家好想訓

舊 06-28-05, 11:58 PM   #89
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 嘿哈兒
好野...比人踢左出game.. orz..
orz..你好似比人踢得特別密咁樣
舊 06-29-05, 11:38 AM   #90
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
各位.
應該練下d pvp sk 喇
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 11:44 AM   #91
『庭』

有問題,
當練到lv20

退番點個24點..用完就無 ?
咁咪要之前幾lv轉定囉 ?

定係升xp到一定數..同skill pts 一樣會加番的 ?
謝解答
舊 06-29-05, 11:44 AM   #92
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: wgzc
各位.
我地冇mo
舊 06-29-05, 12:50 PM   #93
wgzc
Game Master
rofl

引用:
作者: 摩亞
我地冇mo
<==Prot Mo
at least 3 個mo 1 team
舊 06-29-05, 12:52 PM   #94
wgzc
Game Master
rofl

引用:
有問題,
當練到lv20

定係升xp到一定數..同skill pts 一樣會加番的 ?
謝解答
exp到一定數
舊 06-29-05, 01:16 PM   #95
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
各位.
我有嫁
不過只係玩第一個pvp
都打得下既

舊 06-29-05, 01:19 PM   #96
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
有問題,
當練到lv20

謝解答

lv 20 後滿exp不會再升lvl 但skill point會加1
Attribute points共有24點,每儲夠250exp會加回1點

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 01:29 PM   #97
wgzc
Game Master
rofl

引用:
我有嫁
不過只係玩第一個pvp
都打得下既
8vs8vs8vs8vs8先好玩
舊 06-29-05, 01:38 PM   #98
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
8vs8vs8vs8vs8先好玩
去過一次甘大把

舊 06-29-05, 01:40 PM   #99
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
<==Prot Mo
at least 3 個mo 1 team
果隊泡菜隊有幾多個monk?
好似有人講過,記得可以做到釣命隊
舊 06-29-05, 01:41 PM   #100
搖搖
永遠的毛毛王子↓

加能力(?)果d runes
如果同一款加落唔同部份(頭手腳)
個效果有幾多?
(好似好混亂既問題 )

同埋...
普通唔減health同-50 & -100有咩分別?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:44 AM

手機版 | APP版