Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
電視遊戲討論版>Dead or Alive 6 | PS4/XB1/Steam | 發售中
DOA xA2raeL 09:52 AM 11-19-18
Deluxe version係咪冇實體版, 一定要preorder 下載版?
GOGamer 02:03 PM 11-19-18
作者: DOA xA2raeL:
Deluxe version係咪冇實體版, 一定要preorder 下載版?
https://www.gamecity.com.tw/doa6/pro...productsPackCE

Digital Deluxe 係得digital下載,
要實体就買普通版,Collector Edition或最強包
赤兵尉SETH 07:34 PM 11-19-18
新角新衫都唔吸引, 新女又係毒萌番角色半寫實化
都係爛面d選角口味o岩我多d, 接手呢個去到天狗女為止...
gingq7 08:46 PM 11-19-18
新角又係走萌系路線令人失望, 可能Mila人氣太低, 而Maria和Honoka又好似好受歡迎, 搞到之後成個方向轉晒

利申: DOA5中其實我最鐘意用Mila
1pi 10:07 PM 11-19-18
作者: 赤兵尉SETH:
新角新衫都唔吸引, 新女又係毒萌番角色半寫實化
都係爛面d選角口味o岩我多d, 接手呢個去到天狗女為止...
蛇女、tina、女天狗、綾音、霞 都正,其他一般。 以前未出DOA5之前,覺得海蓮娜都唔錯。
1pi 10:33 PM 11-19-18
作者: gingq7:
新角又係走萌系路線令人失望, 可能Mila人氣太低, 而Maria和Honoka又好似好受歡迎, 搞到之後成個方向轉晒

利申: DOA5中其實我最鐘意用Mila
Honoka > Mila > Marie Rose

三個都麻麻地,Mila太過男人頭。
ComeLOLoh 03:51 AM 11-20-18
我已經睇得出新女角根本又係另一個ACG界人氣角色既Copy and Paste…
連職業都似似地…
(連個新服裝設定畫面都似FGO)

1pi 08:55 AM 11-20-18
作者: ComeLOLoh:
我已經睇得出新女角根本又係另一個ACG界人氣角色既Copy and Paste…
連職業都似似地…

好抄唔抄,竟然抄fgo。
新角最好似蛇女、紅葉、Rachel嗰啲就正啦
Dyhalt Rushifar 09:24 AM 11-20-18
連職業都似似地…

抄唔係問題,但係D質感變到好似KOF14咁既
GOGamer 11:04 AM 11-20-18
連職業都似似地…

新女唔係好掂,啱啱睇完巴哈個邊D人話,
條女有D似蔡英文,唔知點解,
我越睇越覺得佢似……
1pi 11:52 AM 11-20-18
作者: GOGamer:
新女唔係好掂,啱啱睇完巴哈個邊D人話,
條女有D似蔡英文,唔知點解,
我越睇越覺得佢似……
我覺得唔似蔡英文
反而 似第二個Marie Rose轉髮型咁
ComeLOLoh 01:35 PM 11-29-18
https://www.openrec.tv/live/PZAYNJja83

https://twitter.com/DOATEC_OFFICIAL/...06432186880000
【告知】本日(11/29)20:00よりホロライブ所属のVtuber4人がDOA6先行プレイ生配信!最新版での操作練習や4人でのトーナメントも!ご期待ください!https://www.openrec.tv/live/PZAYNJja83 #DOA6 ・出演  ロボ子さん@robocosan  白上フブキ@shirakamifubuki  百鬼あやめ@nakiriayame  大空スバル@oozorasubaru
DOA xA2raeL 01:22 PM 12-02-18
始終覺得doa4啲畫面靚好多...

DOA xA2raeL 07:44 PM 12-06-18

ComeLOLoh 12:07 AM 12-14-18
中文Sub Ver:

暫時感覺:
Unforgettable ->DOA4 Stage 但d車唔行既?同個View細/近左好多…e
Zero ->DOA5 故事Stage
Miyabi -> DOA4 Kokoro CG Cut Scene Stage
Hidden Garden ->新Stage
Road Rage ->新Stage
The Muscle ->好似舊、但又好似新stage
Lost Paradise->新Stage
Forbidden Fortune->新Stage
The Throwdown->新Stage
DOA Colloseum->新Stage
ComeLOLoh 11:31 AM 12-15-18
原來係-個stage將以往既名埸面合成一個展覽廳!
The new arena named "UNFORGETTABLE" is a gallery of memorable locations from previous DOA tournaments. When stepping into each exhibit, you will recognize some of the music and the dangerzones attached to those classic arenas. #DOA6 #DEADORALIVE6 https://t.co/bw2UW5BasG
ps4boy 11:37 AM 12-15-18
Dc時代 doa玩起,屋頂打到地下的震撼!
DOA xA2raeL 07:59 PM 12-20-18
啲音樂好聽到癲

kog 11:24 PM 12-20-18
我現在考慮待續用Joypad或轉大制打?

一個Joypad只可用半年左右,DOA6我預玩幾年,即要換幾個Joypad,
所以總成本其實唔會差好遠...

大家有咩意見?
風間鈴木仁 01:43 AM 01-09-19
https://www.4gamer.net/games/422/G042216/20190108004/

コーエーテクモゲームスは本日(2019年1月8日),「DEAD OR ALIVE 6」(PC / PlayStation 4 / Xbox One)の発売日を当初予定していた2月15日から3月1日に延期すると発表した。延期の理由は「さらなるクオリティアップを図るため」とされている。
ComeLOLoh 01:12 PM 01-11-19
PS Plus 會員而家有得download線上Beta版!
我Download中
ComeLOLoh 06:32 PM 01-11-19
JAPAN:

ComeLOLoh 06:36 PM 01-11-19
TAIWAN:

安安 08:22 PM 01-11-19
https://gnn.gamer.com.tw/7/173857.html
《生死格鬥 6》製作人暨總監新崛洋平訪台 揭露遊戲特色與最新資訊

作者: :
《生死格鬥 6》將釋出 PS4 線上 Beta 測試版的消息,凡具備 PS Plus 會員資格的玩家,
都可以在 1月11日(五)23:00 至 1月14日(一)22:59 三天期間內下載遊玩。

field11 10:59 PM 01-11-19
BETA 準時開始!
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面