Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-18, 08:02 PM   #426
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 權愛真 查看文章
係丫,之前公佈左既Leon……個下巴(前面我都有講,亦唔再重覆)……
我同好多人感覺都係一樣,已經「硬受」左一野。
再黎個Claire……亦正如你所講,真人明顯靚過game樣(好多)!

依家仲要搞(我最鍾意既)Ada?
好心搵藉口都搵個好少少架啦!
對個新形象無信心既,就唔好改!亦唔應該改!
一隻喪屍game,係度同大家講想要真實自然?
官方班人有無用個腦諗下自己講既咩?

一句到底,如果到時真正公佈出黎既Ada真係不知所謂既,
我諗我會改變初衷,由一定要玩既,變為唔會買黎玩。
我唔想破壞一個自己最鍾意既Bio角色既形象!

(雖然上上一套cg電影,已經受過一次打擊……
但玩game就感受更深。
真係唔想再受另一次黑歷史既Ada!)

你舉呢個例真係…………夠哂狠……
真係咁樣既話,我絕對完全接受唔到,唯有唔買……!
DAMNATION個ADA正喎~
定係你口味獨特咋?
如果你真係有相關資料不如POST出嚟分享下啦,
一般大眾對BIO RE2個ADA嘅認知都仲係嗰個剪影,
你一味喺度鬧我哋都唔知你鬧乜...

舊 08-27-18, 08:23 PM   #427
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Leon同claire個樣我覺得冇問題
當舊戲番拍唔同演員演
不過ada真係擔心
驚佢為迎合歐美口味揀個歐美眼中既華人樣演
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-18, 08:32 PM   #428
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
得個outline真係冇乜好講,就咁睇我就覺得冇問題, 而且coat有女特務感覺
反而希望佢出ada線,雖然編年史已經叫做出左

舊 08-27-18, 09:28 PM   #429
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
DAMNATION個ADA正喎~
定係你口味獨特咋?
如果你真係有相關資料不如POST出嚟分享下啦,
一般大眾對BIO RE2個ADA嘅認知都仲係嗰個剪影,
你一味喺度鬧我哋都唔知你鬧乜...
DAMNATION 個ADA 係靚..............

但完全唔係亞裔人面相..............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-18, 10:14 PM   #430
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
DAMNATION 個ADA 係靚..............

真係見仁見智啦!
但個套既Ada,普遍評價都係俾負評!

呢個世界總有d人係品味"獨特"。
正如呢個世界總有人鍾意食屎一樣!

明明有唔少人都鬧緊,我亦同緊其他版友交流。
唔知呢條友係咪精神有問題定係點……
自己理解能力差又要係度刷存在感。
唔係版友你引用左,我都唔知條友講左咩野,因為我一早黑名單左去。

此篇文章於 08-27-18 10:19 PM 被 權愛真 編輯。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 09:00 PM   #431
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 09:29 PM   #432
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
好似唔錯,有啲期待
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 10:01 PM   #433
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
帶左超好難比分喎a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 10:16 PM   #434
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
就咁睇OK,但真係有D似李冰喎

舊 09-02-18, 10:18 PM   #435
豪傑公子

帶咗超真係有d似李冰冰,
BTW除埋超再評論~

舊 09-02-18, 10:18 PM   #436
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
帶左超好難比分喎a
面相ok應該唔太差

重點係著住乾濕褸都咁突出
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 10:20 PM   #437
STRIFE

引用:
作者: 野良猫 查看文章
面相ok應該唔太差

重點係著住乾濕褸都咁突出
成個LOOK擺明話俾人知我係SPY

舊 09-02-18, 10:27 PM   #438
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
除眼鏡唔好係鳳眼拜託
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 10:27 PM   #439
豪傑公子

Capcom唔會真係搵咗李冰冰做臉模呀嘛?

舊 09-03-18, 01:39 AM   #440
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
面模行寫實&非完美路線之後已經唔太期待個樣...留返個髮形算係咁

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 09-03-18 01:46 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 08:37 AM   #441
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 真!DC 查看文章
除眼鏡唔好係鳳眼拜託

由手機版發出

莎木3一開波...

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 09-03-18, 09:03 AM   #442
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
當見到兩位主角個樣後⋯
點解仲有期望?www
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 09:10 AM   #443
darkvolver
頹冗

引用:
作者: qwe 查看文章
當見到兩位主角個樣後⋯
點解仲有期望?www

對我來講,自從見到莎木後,已經冇期望很久,特別日廠。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 09-03-18, 09:18 AM   #444
豪傑公子

引用:
作者: darkvolver 查看文章
對我來講,自從見到莎木後,已經冇期望很久,特別日廠。

唔應該用莎木比, 唔講BUDGET,
淨講開發人員數量都差太遠...

舊 09-03-18, 09:21 AM   #445
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
Ada真係萬眾期待,但我怕希望愈大(ry
仲有把聲唔知點呢,仲係咪用返6果把咁sexy嘅聲

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 09:40 AM   #446
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
睇落似李冰冰
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 09:50 AM   #447
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Reishin 查看文章
Ada真係萬眾期待,但我怕希望愈大(ry

仲有把聲唔知點呢,仲係咪用返6果把咁sexy嘅聲

都時出dlc,你未又係要課..

舊 09-03-18, 10:13 AM   #448
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章

我印象中好似一直以來都無提過Ada係唔係亞裔人
Game內的files每次都係寫年齡/背景全部都係謎,連Ada Wong都很有可能係假名

Bio4/6/DAMNATION個Ada都明顯比同一作品內的其他女角正,
今次臉相戴了黑超先不提, 但件衫真心唔掂, 希望會脫...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 10:19 AM   #449
豪傑公子

引用:
作者: gingq7 查看文章
我印象中好似一直以來都無提過Ada係唔係亞裔人
Game內的files每次都係寫年齡/背景全部都係謎,連Ada Wong都很有可能係假名

Bio4/6/DAMNATION個Ada都明顯比同一作品內的其他女角正,
今次臉相戴了黑超先不提, 但件衫真心唔掂, 希望會脫...
著成咁唔太方便活動, 應該會除
唔知REMAKE版有冇WESKER戲份?
話哂都叫做救過ADA一命~
BTW唔敢想像寫實化嘅WESKER會係點...

舊 09-03-18, 10:28 AM   #450
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
咁用莎木比堅唔公道, 莎木係成本問題
bh係審美問題⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] The Division 2 |PS4, XB1, PC | 2019 neo2046 電視遊戲討論版 51 12-25-22 11:59 AM
[多機種] 無双OROCHI 3 Ultimate︱NS,PS4,XB1,PC 安安 電視遊戲討論版 260 12-18-19 10:00 PM
[PS4,XB1] Darksiders 3 ︱PS4/XB1/PC (已售) 信長 電視遊戲討論版 17 11-29-18 12:24 AM
[多機種] V-Rally 4︱PC/PS4/XB1/NS 安安 電視遊戲討論版 7 09-08-18 03:24 AM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM

現在的時間是 02:13 AM

手機版 | APP版