Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-16, 11:14 AM   #926
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ammms 查看文章
打 80 回天下果 d 係咪要食石?
無課想拎隻 SSR 似乎冇可能?
80回應該要食石...
但一路打佢都有石比返你..
應該唔駛用太多...
同埋睇你rank幾多..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 11:31 AM   #927
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
80回應該要食石...
應該唔駛用太多...
我 rank 一百零幾
都係打左 11 回
可能我打得太 hea

舊 02-16-16, 02:47 PM   #928
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
我今次抽到大波連先叫容易d打左45回

5000000分有隻gt悟空

2xxxx排名有gt比達

rank20x 體力119

1石打2次

冇課用石打...但打完後送d石重多過我原本有

此篇文章於 02-16-16 03:00 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 02:59 PM   #929
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: GN00508771 查看文章
由第一回到今次都係 keep住 1000內

另昨天開始的xv combo 兩次10抽 4張新SSR入手
你真係絕頂好運...

引用:
今次打左30回已經想嘔...
你地點打80回......
不過我應該有10次係唔記得用ITEM而死...
我打20回都已經想嘔, 好彩佢新年開打, 得閒無聊至可以打到80回.
不過無大波真係打得好吃力.

引用:
我就不停食石至打到.
其實一路打佢一路送石, 計返條數其實唔駛食咁多.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 03:00 PM   #930
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
我今次抽到大波連先叫容易d打左45回

5000000分有隻gt悟空

2xxxx排名有gt比達

rank2xx 體力119

1石打2次

冇課用石打...但打完後送d石重多過我原本有
我都想抽中大波, 但點抽都集唔到運... 唉.

舊 02-16-16, 03:32 PM   #931
ammms
渣根懦夫

其實抽到大波唔 DK 覺係咪都冇用?
我抽唔到
不過就算抽到都唔知點拎DK 覺果 10 個章
個大佬有 5 行血 .....

舊 02-16-16, 03:36 PM   #932
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
我抽唔到
大波3行者。5行係超ゴジータ

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 03:41 PM   #933
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
引用:
80回應該要食石...
應該唔駛用太多...
只要你有118-120氣

一石可以打兩場天下一的話。打到70勝 所消耗的石都會還元番 仲有幾粒賺
之後戈10場回氣打都夠

舊 02-16-16, 03:43 PM   #934
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

引用:
我抽唔到
出左格比達可以借guest易好多

我都係近日先一次過打晒12粒...之前只打過1粒怕怕

道具有底褲/鬼...多次可以0石過

此篇文章於 02-16-16 05:02 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 03:52 PM   #935
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

天下一其實用大波fd仲好

舊 02-16-16, 05:19 PM   #936
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我抽唔到
覺到去120至可以用超必1次打晒.
咁對打無人打會好有用.

舊 02-20-16, 12:52 PM   #937
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

新物語...

隻未來悟飯會唔會遲下UR到斷手版呢? HAHA

舊 02-21-16, 12:41 PM   #938
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
見一週年回鍋,起手刷到3 SSR 係咪可以開局? 定刷到邊張先開?

舊 02-21-16, 01:20 PM   #939
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

又完走了

等超強襲

舊 02-22-16, 09:12 AM   #940
ammms
渣根懦夫

引用:
又完走了

等超強襲
咩叫完走?
咩超強襲?
講 d 野咁高深嘅?
我明明只係冇玩半年
完全唔知你 up 乜

舊 02-22-16, 05:09 PM   #941
ammms
渣根懦夫

抽到隻力排骨布歐
係咪冇乜用?
不過 30 石一次
抽左都唔肉痛
係唔知追唔追好

舊 02-22-16, 05:40 PM   #942
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
抽到隻力排骨布歐
係咪冇乜用?
不過 30 石一次
抽左都唔肉痛
係唔知追唔追好
其實無所謂la.
我有時手痕又有石就抽晒佢.

玩到今時今日, 佢個pool係點都心裏有數la.

舊 02-22-16, 05:47 PM   #943
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: HON HON 查看文章
其實無所謂la.
我有時手痕又有石就抽晒佢.

玩到今時今日, 佢個pool係點都心裏有數la.
即係唔係大波同格古達
其他中咩都冇咩所謂?

舊 02-22-16, 07:33 PM   #944
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
即係唔係大波同格古達
其他中咩都冇咩所謂?
我依家抽親都無期望, 咁失望就會小D...HAHA

我就無課咁坃, 大波都想中, 但中唔到.

舊 02-22-16, 09:16 PM   #945
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

我冇課儲石有特價先抽

今次30石10抽有7sr 3r ...4sr冇重覆

舊 02-22-16, 10:06 PM   #946
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

30石 無心抽下

超西版未來悟飯

此篇文章於 02-22-16 10:09 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-22-16, 10:08 PM   #947
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
咩叫完走?
咩超強襲?
講 d 野咁高深嘅?
我明明只係冇玩半年
完全唔知你 up 乜
完走:指活動所有目標完成 今次的場合係指未來悟飯同杜拉都已經必殺技LV MAX 同已覺醒

超強襲: 2月的活動...以前的強襲角(第一批有: 比達 機械菲利 菲利爸 孫悟飯(爺爺) 比達王) 可以再覺醒

此篇文章於 02-22-16 10:13 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-23-16, 12:11 PM   #948
ammms
渣根懦夫

引用:
完走:指活動所有目標完成 今次的場合係指未來悟飯同杜拉都已經必殺技LV MAX 同已覺醒

超強襲: 2月的活動...以前的強襲角(第一批有: 比達 機械菲利 菲利爸 孫悟飯(爺爺) 比達王) 可以再覺醒
孫悟飯(爺爺) 唔係第一批黎咖
第一批力屬係桃白白
孫悟飯(爺爺)我回歸果日好似已經過左
應該係我棄 game 果半年出嘅第二批強襲角
而今次個復刻物語就係我棄 game 果陣出嘅活動黎
不過而家好似易左中 SSR
以前無課打半年得兩隻 SSR
而家玩番兩個禮拜多左 9 隻 SSR

舊 02-23-16, 12:13 PM   #949
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
30石 無心抽下

超西版未來悟飯
無心都抽隻咁靚, 你係得既.

舊 02-23-16, 11:24 PM   #950
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
孫悟飯(爺爺) 唔係第一批黎咖
第一批力屬係桃白白
孫悟飯(爺爺)我回歸果日好似已經過左
應該係我棄 game 果半年出嘅第二批強襲角
而今次個復刻物語就係我棄 game 果陣出嘅活動黎
不過而家好似易左中 SSR
以前無課打半年得兩隻 SSR
而家玩番兩個禮拜多左 9 隻 SSR
我指今次可以再覺醒的第一批人馬

不過而家好似易左中 SSR<<<
因為依家佢話基本確率超3UP 佢話

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版