Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-19-05, 10:56 PM   #251
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
btw,我上sony網睇唔到呢個優惠既
﹙激死,我都係isony member,佢都無通知我咁荀既野,平時o的廢廣告又寄埋晒一大堆黎!﹚
去邊度買先有呢個優惠?做到幾時?
i wanna buy GBA 目前離線  
舊 12-19-05, 10:57 PM   #252
alexc

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: i wanna buy GBA
拎出唔一定,我只覺得有時去到o的frd屋企,有好歌的話,我用普通mp3一插就可以拉落去,咁就聽得
sony似乎就唔可以咁方便囉﹙係咪咁架?﹚

反而拉出黎就好少既
無記錯只要部PC有裝個software 就import得
alexc 目前離線  
舊 12-19-05, 10:59 PM   #253
alexc

引用:
btw,我上sony網睇唔到呢個優惠既
﹙激死,我都係isony member,佢都無通知我咁荀既野,平時o的廢廣告又寄埋晒一大堆黎!﹚
去邊度買先有呢個優惠?做到幾時?
中原,雷射都見過此優惠
但送到幾時真係要問下Sony
alexc 目前離線  
舊 12-21-05, 02:24 AM   #254
nlso
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
咁如果我將架機插在其他無software既電腦上面,係咪唔可以拉歌入去/出黎?
only one computer can import/ export song...
if that computer hang jor...
u need to delete all the song stored in your player sin can import song from the other computer
nlso 目前離線  
舊 12-21-05, 08:20 PM   #255
Ken Wan

嘩!咁好唔方便o者
要再諗諗
舊 12-22-05, 12:17 AM   #256
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
SONY E507 & E505 入手
百老匯E507 賣緊$1488之餘, 同時亦有換領信給係上sony pro shop 換E505

E507 顏色4 種有齊任揀, 而E505 係SONY 本身送, 得藍或黑兩色任揀
兩部機首月上網登記都係15 個月保用
音色唔錯, 一般出街聽, atrac3plus 256 已經相當
另外賣點電量真係好襟
唯有係要用sonicstage 有d 麻煩, 不過用開sonicstage 都慣左入歌轉歌比較慢
另外上網d/l mp3 software運作簡易
不過用sony 唔行atrac3plus 又好似有d 浪費
FM 收音機接收得唔錯
以呢個價錢黎講真係抵玩

優惠12月9 號開始做, 上sony pro 睇poster 應該係聖誕優惠黎
上sony pro 賣就穩陣d , 如去零售店問清楚有冇換領信先好買
換領此優惠的sony pro : 旺角, 銅鑼灣

================================
同場拎過部A3000 同A1000 黎睇,
20GB HD MP3 黎講, 介面用icon 表示, 比HD5 user friendly
按制亦相當就手同好按, 但20GB 果部就大部左少少
6gb 就相當正啦, 細細部唔太重, 顏色設計方面都係無得頂

此篇文章於 12-22-05 12:23 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線  
舊 12-22-05, 09:37 AM   #257
alexc

引用:
作者: JACKY
百老匯E507 賣緊$1488之餘, 同時亦有換領信給係上sony pro shop 換E505

E507 顏色4 種有齊任揀, 而E505 係SONY 本身送, 得藍或黑兩色任揀
兩部機首月上-skip-得頂

E系真係好野黎
alexc 目前離線  
舊 12-22-05, 03:32 PM   #258
nlso

註冊日期: Mar 2003
引用:
嘩!咁好唔方便o者
要再諗諗
but ipod dou hai gum wo
nlso 目前離線  
舊 12-22-05, 09:56 PM   #259
Ken Wan

nlso:

所以我無諗過買ipod
舊 12-27-05, 10:50 PM   #260
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
請問豐澤是否有24個月免息分期優惠?
指I-Pod Nano.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線  
舊 12-28-05, 12:14 AM   #261
Joejoe

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjoepei
引用:
作者: JACKY

兩部機首月上網登記都係15 個月保用
-skip-
兩部分返都係抵既
Joejoe 目前離線  
舊 12-28-05, 01:41 AM   #262
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
有冇咩音質良好.....兼有10gb左右容量既mp3機介紹??
budget...1500-2000左右啦
thx /
斯羅 目前離線  
舊 12-28-05, 12:04 PM   #263
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 斯羅
有冇咩音質良好.....兼有10gb左右容量既mp3機介紹??
budget...1500-2000左右啦
thx /
sony NH5啦!
依家1800應該買到部,有20G
Terry仔 目前離線  
舊 12-29-05, 12:03 AM   #264
Ken Wan

想問下:

係咪所有hd型mp3機都要裝software?
定係都只係soxy同ipxd要software呢?
舊 12-29-05, 11:40 AM   #265
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
i pod nano的問題.....
次次入歌去i pod...都係copy哂 i tunes所有歌入去
想問下有無得起i tunes揀歌入落i pod...
用左咁耐都未識...
Ringo 目前離線  
舊 12-29-05, 11:57 AM   #266
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Ringo
次次入歌去i pod...都係copy哂 i tunes所有歌入去
用左咁耐都未識...
「√」果D呀麻!你唔「√」唔幫你入麻!

舊 12-29-05, 12:26 PM   #267
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: Ringo
用左咁耐都未識...
Prefernece-->iPod
揀manually
咁以後connect iPod落部腦
就唔會update晒o的歌
而係你自己拉歌/playlist入iPod

Metal Gear NT 目前離線  
舊 12-29-05, 05:50 PM   #268
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: A HoManTin Work
「√」果D呀麻!你唔「√」唔幫你入麻!
但點解我無「√」都會入.....

係咪要起i tunes度set架

此篇文章於 12-29-05 07:46 PM 被 Ringo 編輯。
Ringo 目前離線  
舊 12-29-05, 07:27 PM   #269
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
想問下sonyE507需唔要用sonic stage 3.0過歌ga?
delta 目前離線  
舊 12-30-05, 11:36 AM   #270
alexc

引用:
作者: delta
想問下sonyE507需唔要用sonic stage 3.0過歌ga?
可以唔用SS,但要用 mp3 manager
alexc 目前離線  
舊 12-30-05, 01:01 PM   #271
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
nlso:

所以我無諗過買ipod
咁買creative,iriver law
我都用緊iriver h320

舊 12-30-05, 01:04 PM   #272
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
想問下:

係咪所有hd型mp3機都要裝software?
定係都只係soxy同ipxd要software呢?
no.只係你講個2隻要
其他你當removable hardisk 就咁扯d歌入去就可以聽到

舊 12-30-05, 09:15 PM   #273
firegun
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDben520
請問sony部A1000 d聲掂唔掂呀?!
同埋佢可唔可以當removable hd用架??

唔該晒!!~
firegun 目前離線  
舊 01-01-06, 08:37 AM   #274
NexTony
ヴェイン様~

3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: nlso
but ipod dou hai gum wo

但點解我個fd部ipod nano可以就咁插入我部機就拎到我d歌既 (冇del歌 / 我冇ipod用緊)

F/GO 834697628
NexTony 目前離線  
舊 01-01-06, 12:48 PM   #275
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: #MilKneo™
但點解我個fd部ipod nano可以就咁插入我部機就拎到我d歌既 (冇del歌 / 我冇ipod用緊)
可以當file咁抄歌落iPod
不過唔可以即時以iPod聽

Metal Gear NT 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
help~ Net MD 問題 smcpkman 影音館 1 11-10-04 10:53 PM
便 利 豪 俾 你~送 你 《 WE 8 》 5 隻 elac 電視遊戲討論版 1 08-11-04 01:57 PM
轉載: 一 個 國 家 的 輝 煌 成 就 , 竟 然 是 另 一 方 辛 酸 的 血 靈格斯 學術文化綜合研討區 10 05-24-04 12:45 PM
劉鑾雄與王穎妤曾苦戀6年 Busconcamp Neo Entertainment TREND 21 12-05-03 09:37 PM
NET MD vernon 影音館 1 02-23-03 12:13 PM

現在的時間是 05:50 AM

手機版 | APP版