Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-18-14, 09:12 AM   #51
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
頭 po 都話, consider as lost
上緊救生船

不過條鏈俾唔到佢手我覺得有 d 遺憾
保養包裝說明書起佢度, 得條鏈條條 fing 起我度

引用:
作者: sonic 查看文章
一直都係你以為....
我旁觀者認為佢話未準備好時,這個point就開始斷聯嗎?
如果係這個時間點開始斷聯,我諗你應該做左有食唔食呢個錯,咁已經無救了,放棄啦key time已經無左
點樣有食唔食?唔早d搵返佢?

其實我對佢講個好大既大話, 話係上年底同 ex game over, 實情係幾個月前
唔通我真係同佢講十日前散左先搵你咩
佢有追問過我, 話聽到有 d 前後唔岩 
我果時求奇老作係有 bug

此篇文章於 09-18-14 09:16 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 10:07 AM   #52
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
上緊救生船

其實我對佢講個好大既大話, 話係上年底同 ex game over, 實情係幾個月前
XD咁你前後唔前稱,惹人奇怪,真係死得剛剛好XD

我原本只係諗住你係鍚佢過晚錯過左機會
點知你又有新情報出來

條鏈送唔出去未送比下一手啦,除非你好有米,否則都唔建議咁早送禮既
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 11:57 AM   #53
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
上緊救生船

很好,certify,file closed
想唔話你係魔鬼都唔得

條鏈你都係舉左佢啦
貴重飾物呢樣野recycle始終都會影響你同下一任嘅關係

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 09-18-14 01:06 PM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 12:49 AM   #54
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

原來有 new season

前兩日佢突然間 unblock 我話之前 d 野太突然乜乜乜, 唔識處理, 感到 confused, 所以選擇單身, so sorry wor.

話不如由朋友開始

之但係我已經拖緊另一個兩個月 , 今次學精左, 未咁快推上床住 , 但 kiss 同兩隻手已經

原本佢話叫我買過條鏈我真係買左, 不過已經送左俾 e+果個做 bday 禮物
舊 01-28-15, 03:44 PM   #55
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
無話快唔快
一齊既經歷同成長先最重要
發生一件事,勝過係一齊成年

舊 01-30-15, 11:44 AM   #56
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
睇樓主d情史真係得啖笑

似係問意見咁, 其實就係曬命
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-15, 12:01 PM   #57
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: kin~kin 查看文章
睇樓主d情史真係得啖笑

似係問意見咁, 其實就係曬命
[深潛人士]其實咪同d富二代一樣囉, 有女就食, 食完就走咁啫[/深潛人士]

舊 02-02-15, 12:41 PM   #58
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
原來有 new season

前兩日佢突然間 unblock 我話之前 d 野太突然乜乜乜, 唔識處理, 感到 confused, 所以選擇單身, so sorry wor.

話不如由朋友開始

之但係我已經拖緊另一個兩個月 , 今次學精左, 未咁快推上床住 , 但 kiss 同兩隻手已經

原本佢話叫我買過條鏈我真係買左, 不過已經送左俾 e+果個做 bday 禮物

推左去殘廁?
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-15, 03:11 PM   #59
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
[深潛人士]其實咪同d富二代一樣囉, 有女就食, 食完就走咁啫[/深潛人士]
老老實實, 佢講0既係咪事實我地冇人知, 我只係見到條友好渴望在網絡世界上得到滿足感同成功感, 其實都幾可悲
舊 02-03-15, 09:44 AM   #60
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
老老實實, 佢講0既係咪事實我地冇人知, 我只係見到條友好渴望在網絡世界上得到滿足感同成功感, 其實都幾可悲
唔會可悲架,因為都無人會講大大你巧勁勁呀咁無滿足感同成功感又點會可悲呢。

舊 02-03-15, 11:37 AM   #61
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
你係我肚裡條蟲, 我幾時開心有滿足感同成功感你都知
舊 02-03-15, 11:38 AM   #62
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: Ringo 查看文章

推左去殘廁?
你又唔係未試過
舊 02-03-15, 11:43 AM   #63
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
你又唔係未試過
打鐵拳打到傻左呀你?
返去訓啦你,一日到黑起度FF
舊 02-03-15, 08:24 PM   #64
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
唔會可悲架,因為都無人會講大大你巧勁勁呀咁無滿足感同成功感又點會可悲呢。
其實自我地回post開始我地已經輸哂, 已經滿足左佢

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 12:57 AM   #65
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
你係我肚裡條蟲, 我幾時開心有滿足感同成功感你都知
只係你做得太明顯嗟,司馬昭之心路人皆見
舊 02-05-15, 02:50 PM   #66
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
x人愛自high嘛, 是但啦

舊 02-05-15, 04:07 PM   #67
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
孰勝孰負根本冇人知曉

你睇人時,其實人地都係睇緊你

舊 02-06-15, 11:25 AM   #68
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
x人愛自high嘛, 是但啦
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
孰勝孰負根本冇人知曉

你睇人時,其實人地都係睇緊你
網上留個言嗟, 有咩話輸唔輸, 咪當做善事囉
樓主d低能自high行為真係笑佢xx 怕佢嬲
舊 02-06-15, 06:29 PM   #69
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
樓主得閒UPDATE下,等大家有花生食下
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 11:49 AM   #70
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
網上留個言嗟, 有咩話輸唔輸, 咪當做善事囉
樓主d低能自high行為真係笑佢xx 怕佢嬲
你咪又係條葡萄 JJ
唔好話唔係丫
舊 02-11-15, 11:54 AM   #71
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: kita 查看文章
樓主得閒UPDATE下,等大家有花生食下
無乜.
幾個鐘至幾日一個 WATSAPP

佢話佢 SINGLE 問我係咪.
我話係 其實都有好罪惡感 (OK 我認想呃蝦條)
其他都係求其問下答下咁

我就黎忍唔住問佢 UNBLOCK 我同我 KEEP 返 CONTACT 做乜
舊 02-11-15, 01:15 PM   #72
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
無乜.
幾個鐘至幾日一個 WATSAPP

佢話佢 SINGLE 問我係咪.
我話係 其實都有好罪惡感 (OK 我認想呃蝦條)
其他都係求其問下答下咁

我就黎忍唔住問佢 UNBLOCK 我同我 KEEP 返 CONTACT 做乜
做乜?可能掛住你條幼菇卦
舊 02-16-15, 11:08 AM   #73
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
你咪又係條葡萄 JJ
唔好話唔係丫
你真係得0既, 自我感覺良好到咁0既地步
為左你幾隻字我就要葡萄, 咁我咪好唔得閒? 定係你認為個個都好傻好天真, 你寫乜就信乜?

我做得明顯0既果d唔係叫葡萄, 係話你傻仔咋, 仲話司馬昭之心路人皆見, 我做得咁明顯你都睇唔到?
咁睇黎我去得未夠盡喎
舊 02-17-15, 09:57 AM   #74
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我當佢全部都係真架,佢搵黎搵去都係妹妹仔
D出黎做野的男性,又送厚禮,好似好叻好成熟咁,
妹妹仔好易氹架咋......

不過我覺得每呃一餐蝦條都要送貴野唔係好划算
我見人地呃蝦條都唔駛送乜滯,送都唔駛送咁貴