Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-15-15, 12:46 PM   #1551
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: JMi 查看文章
大大有乜所謂... 我呢D無課爆幾百好痛架.......
課1PACK黎打歌囉 計番落機鋪打3首5蚊. 咪差唔幾
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 12:51 PM   #1552
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: kimtch 查看文章
課1PACK黎打歌囉 計番落機鋪打3首5蚊. 咪差唔幾
又無咁大渴求
人老 音GAME力係咁上下 爆10PACK都唔會點進步
尤其是呢隻GAME 識打的就識打 杏歌咁只會呢世都FC唔到

同埋手機GAME 有石係手就只會身痕抽鬼晒的 XD

舊 10-15-15, 12:52 PM   #1553
kimtch

引用:
又無咁大渴求
人老 音GAME力係咁上下 爆10PACK都唔會點進步
尤其是呢隻GAME 識打的就識打 杏歌咁只會呢世都FC唔到
打分打ITEM姐 我都唔期望會由過到變FC到MAS既
舊 10-15-15, 02:25 PM   #1554
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
對綾瀨無愛,今個event 一粒石都無爆,留石抽新卡算........

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 02:28 PM   #1555
JMi

引用:
作者: tsddr 查看文章
對綾瀨無愛,今個event 一粒石都無爆,留石抽新卡算........
都唔係愛唔愛
係以後出一個你愛的角色EVENT好似咁要打DROP
果時先發現自己無15星 跌唔得幾多隻時 就可能太遲...

舊 10-15-15, 02:46 PM   #1556
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
本身有10星R,但睇去個DROP率放10星同放5星打分別不大...........
DROP率喱d都係講運,所以唔會太執著......

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 02:47 PM   #1557
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
本身有10星R,但睇去個DROP率放10星同放5星打分別不大...........
DROP率喱d都係講運,所以唔會太執著......
15* Master S 係必出,冇任何運氣成份

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 02:48 PM   #1558
JMi

好似上一頁果句
你爆15星都唔出的話 唔出都輸得甘心D姐 XD

舊 10-15-15, 03:05 PM   #1559
kimtch

引用:
都唔係愛唔愛
係以後出一個你愛的角色EVENT好似咁要打DROP
果時先發現自己無15星 跌唔得幾多隻時 就可能太遲...
所以休息係為左行更遠既路

呀唔係,
爆石FARM一張15*係為左將來既 有愛ITEM
舊 10-15-15, 03:06 PM   #1560
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
唔爆石,都有水飲

難得第一次可以谷sr15星點都整定張倉存....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 03:07 PM   #1561
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
所以休息係為左行更遠既路

呀唔係,
爆石FARM一張15*係為左將來既 有愛ITEM
無計 無課玩家唯有係咁啦...

舊 10-15-15, 03:24 PM   #1562
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
綾瀨11*了..活動幾時完??
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 03:26 PM   #1563
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
聽日
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 03:41 PM   #1564
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
石爆晒之前, DATA會爆晒先....
要刷就刷夠2張啦, 1張邊夠

舊 10-15-15, 03:44 PM   #1565
JMi

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
石爆晒之前, DATA會爆晒先....
要刷就刷夠2張啦, 1張邊夠
藍隊長打紅黃 唯有技術補救拎S啦 XD

舊 10-15-15, 04:21 PM   #1566
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
綾瀨9星 星輝子仍然掛0
今晚睇下有冇木機會 鋤到15星都係唔跌菇
我會收手之後叫CY食屎
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 04:24 PM   #1567
kimtch

今日兩張絕唱 冇乃香...
舊 10-15-15, 07:51 PM   #1568
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
蘭子57%升7技失敗左
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 08:59 PM   #1569
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
無ssr唯有篤隻ab77
技lv8now

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 10:32 PM   #1570
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
今天早上連出三張SR乃香
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 10:35 PM   #1571
JMi

引用:
作者: sd03021 查看文章
今天早上連出三張SR乃香
有問題嗎
食左佢升技不好嗎

舊 10-15-15, 10:37 PM   #1572
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
有問題嗎
食左佢升技不好嗎
只可以升到四星 唔夠做

有張N卡五星
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-15, 06:47 AM   #1573
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
綾瀬 vs 輝子 21:0 (絕望

一定是因為我沒有課金的緣故...
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-15, 08:18 AM   #1574
JMi

引用:
作者: Toriya 查看文章
綾瀬 vs 輝子 21:0 (絕望

一定是因為我沒有課金的緣故...
原本14:2
剛剛從絕望中解脫了...

盡人事打埋佢啦

舊 10-16-15, 08:40 AM   #1575
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
我估我打左4x 張綾瀨先得2張星輝子,各留1其他已經做晒肥

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:43 AM

手機版 | APP版