Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-26-10, 02:19 PM   #51
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 蘿莉星人 查看文章
係就係日日見...但係我想出下街...佢又話放假想留下係屋企...
想睇既電影,都係約朋友/自己去睇
出街食飯,要生日先有,
去旅行?幾經辛苦先叫到佢請假,佢話唔想去太遠,長隆夠近la...要我book好晒d車票,酒店,成個長隆佢只係要睇馬戲團同野生動物,其他因為佢唔想去,我都冇去到.....我生日呀...
情人節,聖誕,周年記念都係屋企過
我都試過類似情況, 坐監咁款
引用:
作者: Middle 查看文章
又有無人試過一個月先見一兩次? (不論咩原因)
會覺得咁樣可以接受嗎?
試過
其實...我接受唔到囉
不過都夾硬逼自己去接受......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-10, 03:51 PM   #52
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
同居放假個節目係睇碟或者叫一班騎呢怪上黎打機打邊爐聚賭

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-10, 04:23 PM   #53
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
試過同居2年幾...做餐懵果個係我....
任何費用我都要記得準時準候去交(不過對方俾錢)...由頭到腳至外到內由我一手包辦..
打掃,洗衫果D得閒都會做下....
以上果D都唔係問題!

係就係日日見...但係我想出下街...佢又話放假想留下係屋企...
想睇既電影,都係約朋友/自己去睇
出街食飯,要生日先有,
去旅行?幾經辛苦先叫到佢請假,佢話唔想去太遠,長隆夠近la...要我book好晒d車票,酒店,成個長隆佢只係要睇馬戲團同野生動物,其他因為佢唔想去,我都冇去到.....我生日呀...
情人節,聖誕,周年記念都係屋企過
依家幾好,我離家出走去左澳洲,唔洗見\/

如果返到去仲一齊到....我一定要返自己屋企住...
搞到咁你仲會奢望keep 到一齊番咩?
算啦, 你打定輸數

舊 11-26-10, 05:45 PM   #54
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
試過同居2年幾..............
如果返到去仲一齊到....我一定要返自己屋企住...
比你調教到咁,番到去唔1齊住同係噢週都沒乜兩樣... xD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-10, 07:46 PM   #55
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
拍左一年幾...一星期見2-3次咁LO =3= 都正常呀 (我覺得..)

提外話想問問大家..如果大家性格都係唔多中意講野既...係咪有問題...
即係咁.....我己經唔多中意講野.... 佢又係唔中意講野...會唔會有問題? @V@
大家試過相處一天都可以講唔夠廿句野 = =".... (係咪大家相處耐了無話題?=3=)

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-10, 07:47 PM   #56
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
引用:
作者: Seppie 查看文章
搞到咁你仲會奢望keep 到一齊番咩?
算啦, 你打定輸數
我諗起首歌 =3=

寂寞寂寞就好

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-10, 09:31 PM   #57
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: baby仔 查看文章
拍左一年幾...一星期見2-3次咁LO =3= 都正常呀 (我覺得..)

提外話想問問大家..如果大家性格都係唔多中意講野既...係咪有問題...
即係咁.....我己經唔多中意講野.... 佢又係唔中意講野...會唔會有問題? @V@
大家試過相處一天都可以講唔夠廿句野 = =".... (係咪大家相處耐了無話題?=3=)
咁你地有冇心有靈犀先,有就冇所謂啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-10, 08:50 PM   #58
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Middle 查看文章
又有無人試過一個月先見一兩次? (不論咩原因)
會覺得咁樣可以接受嗎?
有...其實冇話接唔接受到,最緊要大家傾清楚就得啦,最怕係大家估估下嫁啫

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 03:37 PM   #59
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
一星期見兩~三日
星期日就上去佢屋企
逢星期如事
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 06:36 PM   #60
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
......點解你地可以見咁多 aaaaaaaaaa

我呢d
一星期見到一次,淨係得兩個人已經係好好
好多時見面,都唔係兩個人 係一班人

不過電話,就日日講lor...||

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 10:14 AM   #61
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Kaiser 查看文章
......點解你地可以見咁多 aaaaaaaaaa

我呢d
一星期見到一次,淨係得兩個人已經係好好
好多時見面,都唔係兩個人 係一班人