Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-11-09, 06:59 PM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
我的第一部傻瓜DC

想買部傻瓜DC好耐, 平時出街行下影下
經過友人推介後誠意推介後, 決定買部電
飯煲牌的傻瓜DC仔....好輕好細部, 好過癮

舊 10-11-09, 08:29 PM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
女友一號

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-09, 09:31 PM   #3
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
你的第一部細型機種...真的@@...????

舊 10-11-09, 09:37 PM   #4
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
女友一號唔係應該介定為單反咩?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-09, 09:44 PM   #5
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
女友一號
女友一號?乜野意思?

引用:
作者: M-eye 查看文章
你的第一部細型機種...真的@@...????
我真係冇買過呢d細機架, 這是第一部

引用:
作者: 小光 查看文章
女友一號唔係應該介定為單反咩?
部機都冇反光鏡, 應該不算是單反掛

舊 10-11-09, 10:50 PM   #6
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
我覺得多了同伴是一伴很值得高興的事~
油王你的女友係閹機嘛?

舊 10-11-09, 11:36 PM   #7
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
我覺得多了同伴是一伴很值得高興的事~
油王你的女友係閹機嘛?
你地講乜野女友呀...小弟我唔明白啊
點至為之是閹機?

舊 10-11-09, 11:56 PM   #8
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
你地講乜野女友呀...小弟我唔明白啊
點至為之是閹機?
唔係gf1莫非係lx3??
冇理由丫唔似油王風格...
閹機咪即係冇日文menu既頹機囉

舊 10-12-09, 12:00 AM   #9
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
唔係gf1莫非係lx3??
冇理由丫唔似油王風格...
閹機咪即係冇日文menu既頹機囉
咁我是閹機了....行貨黎

舊 10-12-09, 01:53 AM   #10
nick

註冊日期: Sep 2002
女友

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-09, 02:40 AM   #11
M-eye
菜鳥蛋

GF就係Girl Friend ....油王明啦

舊 10-12-09, 09:25 AM   #12
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
明智的決擇........恭喜

舊 10-12-09, 09:33 AM   #13
Strider
初段

引用:
作者: OldCake 查看文章
明智的決擇........恭喜
餅爺我好期待睇你d M鏡同女友合體

舊 10-12-09, 02:30 PM   #14
M-eye
菜鳥蛋

係啦...老餅爺都沒給我們看你的M鏡作品啊.....

舊 10-12-09, 02:39 PM   #15
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
HAHA............放心..........站長大人剛找我.........

落左 ORDER 要我落毒害人..........我盡力啦

舊 10-12-09, 09:59 PM   #16
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

開估.....我只是買了部LX 1....
見到首領用冇咁耐, 又可以防油
掉落D食物到都冇問題可以繼續用

正呀

此篇文章於 10-12-09 10:31 PM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-09, 10:08 PM   #17
Strider
初段

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
問估.....我只是買了部LX 1....
見到首領用冇咁耐, 又可以防油
掉落D食物到都冇問題可以繼續用

正呀

油王真係風趣

這才是lx1吧

舊 10-12-09, 10:15 PM   #18
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
卡撈曬士不防油啊

防油那支是奶飯啊

此篇文章於 10-12-09 10:18 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-09, 10:20 PM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
油王真係風趣

這才是lx1吧
大鑊....唔通我買左假野?
強國山寨機?

舊 10-12-09, 10:20 PM   #20
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
e+ 的醫生post真係呢....

估餐死的都未估到

舊 10-12-09, 10:21 PM   #21
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KTN 查看文章
卡撈曬士不防油啊

防油那支是奶飯啊
我果然買左假野
點算好

舊 10-12-09, 10:22 PM   #22
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
e+ 的醫生post真係呢....

估餐死的都未估到
仲使估?
我相都出埋啦....寫住LX1嘛

舊 10-12-09, 10:47 PM   #23
M-eye
菜鳥蛋

個LX 1的LX字係錯體的....
油王下次選過一個好一點的LX字吧....

家下的醫生post...真係夠別開生面...
看來我下次要再花點心思先得了...

舊 10-12-09, 10:47 PM   #24
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
你個"LX1"係Lumix個logo到cut出黎的............

舊 10-12-09, 10:56 PM   #25
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: M-eye 查看文章
個LX 1的LX字係錯體的....
油王下次選過一個好一點的LX字吧....

家下的醫生post...真係夠別開生面...
看來我下次要再花點心思先得了...
我真係買左假野....嗚哇

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
你個"LX1"係Lumix個logo到cut出黎的............
點解我唔明你講乜的

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:32 PM

手機版 | APP版