Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-09, 10:50 AM   #651
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: kkweb2003 查看文章
依家更新左1.02
係變左 1周目同1周目玩 2周同2周
100LV以下就相差30LV 以內
100LV以上就相差70LV 以內都組得
咁即係點, 如果我係 lv 110
係咪可以同lv 40 - 180 既人組?

咁但係對方可能係lv40, 咁佢咪只可以同 lv 10-70 既人組

....咁即係點? 我可以召喚佢, 但佢唔可以召喚我咁?

舊 03-27-09, 10:52 AM   #652
shinnogard
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: pet3 查看文章
有一關要係咁開鎖的
果關唔識玩......
3-1 ? 係咪監獄個關?

舊 03-27-09, 12:17 PM   #653
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
溫馨提示:去4-1磨下先啦,其他版一係難一係冇肉食.....
其實2至5點分........

1我就識
因為一開始得一個

但其他呢?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 02:19 PM   #654
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
啲詳細名唔記得:

神殿有五塊石碑
1.城堡
2.石牙坑道
3.女皇象牙塔
4.嵐祭祀場
5.腐朽谷

1-1 城堡 開始神殿進出口
1-3 打敗 城堡-第2 boss(高塔騎士)的神殿進出口
2-2 打敗 石牙坑道-1 boss 火蜘蛛神殿進出口 etc..
引用:
作者: pet3 查看文章
其實2至5點分........

1我就識
因為一開始得一個

但其他呢?
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 01:37 PM   #655
夢遊

註冊日期: Aug 2002
中英文行版 HKD $)* @ 好景 ~
夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 02:11 PM   #656
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
GH 話 大貨星期三 or 星期五到
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 05:16 PM   #657
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: 黑澤夜 查看文章
GH 話 大貨星期三 or 星期五到
正~
不過日版會唔會都有呢
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 05:58 PM   #658
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: tao 查看文章
正~
不過日版會唔會都有呢
tao大、、
日版信和499,我都入左

舊 03-30-09, 09:19 PM   #659
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: 肥仔正 查看文章
tao大、、
日版信和499,我都入左
肥仔正兄~勁~~ 我要遲幾日先去到....希望仲有...
跟住下一隻應該係Killzone2日版......(行貨成日缺貨....搞到唔係咁想支持+日版情意結)
舊 03-31-09, 12:09 PM   #660
majestyk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDmajestyk
引用:
作者: kkweb2003 查看文章
依家更新左1.02
係變左 1周目同1周目玩 2周同2周
100LV以下就相差30LV 以內
100LV以上就相差70LV 以內都組得
我尋晚試過, 我 LV32 我個 friend LV11, 佢係同唔到我玩的

majestyk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 12:47 PM   #661
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: majestyk 查看文章
我尋晚試過, 我 LV32 我個 friend LV11, 佢係同唔到我玩的
其實係唔係真係有方法可以同認識的人連機 ?
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 12:51 PM   #662
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
你地2個都系人定鬼 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 02:05 PM   #663
majestyk

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
你地2個都系人定鬼 ?
佢係人我係鬼, 佢見到其他鬼但就見唔到我

舊 03-31-09, 03:04 PM   #664
kasumitodo
Junior Member
辛首

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDSetsuna425
引用:
佢係人我係鬼, 佢見到其他鬼但就見唔到我
個人有冇試過重登幾次?? 好似見過話打完BOSS果關冇得入侵??

舊 03-31-09, 03:45 PM   #665
majestyk

引用:
作者: kasumitodo 查看文章
個人有冇試過重登幾次?? 好似見過話打完BOSS果關冇得入侵??
果關我打過架喇, 個 friend 未過所以諗住約埋幫佢

舊 04-01-09, 10:48 AM   #666
vins

蠢案....

話說尋晚被入侵...
基本上... 被我發現佢先佢都冇得走喇...
食滿 mp, 拉開距離... 已經 soul bolt 狂放....
打到七七八八...
點知....
自己跌落街... =0=;;;
明明係護城河黎... 點解會死架... =0=;;;;

既個 game 如果可以加上隨意 invite coop 同 do-not-distrib 就好....
見到段紅字真係好緊張....
加上自己已經係個城門 loop 左十幾次有多 = =....

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-09, 11:05 AM   #667
westpat
God of Gamer
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: vins 查看文章
蠢案....

話說尋晚被入侵...
基本上... 被我發現佢先佢都冇得走喇...
食滿 mp, 拉開距離... 已經 soul bolt 狂放....
打到七七八八...
點知....
自己跌落街... =0=;;;
明明係護城河黎... 點解會死架... =0=;;;;

既個 game 如果可以加上隨意 invite coop 同 do-not-distrib 就好....
見到段紅字真係好緊張....
加上自己已經係個城門 loop 左十幾次有多 = =....
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
笨蛋 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

舊 04-01-09, 11:22 AM   #668
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
呢隻game通常跌死多,之前有個入侵比我見到一箭打咗佢1/3血,跟住佢閃開再衝埋黎同我打近戰,斗纏間佢跌死咗

此篇文章於 04-01-09 11:41 AM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 12:45 PM   #669
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
『Demon’s Souls(デモンズソウル)』開発者インタビュー
http://www.famitsu.com/interview/art...3217_1493.html

Demon's Souls
独占公式 パーフェクトガイド
2009年4月2日発売 1600円[税別]
192ページ A5判
発売/(株)エンタープレイン

1600種類を超える全武器データを筆頭に、防具、アイテム、エリアマップなど、各種データを完全網羅!! 濃霧の向こうの隠された真実(データ)をすべてを暴き出す、ファン垂涎の1冊がついに登場だ。  

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 01:12 PM   #670
vins

其實你地畀人地乜評價多?
我... 上前無理頭送死者... 一律 D.... XD

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 01:58 PM   #671
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: vins 查看文章
其實你地畀人地乜評價多?
我... 上前無理頭送死者... 一律 D.... XD
全部S

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 03:45 PM   #672
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: Jockey 查看文章
『Demon’s Souls(デモンズソウル)』開発者インタビュー
http://www.famitsu.com/interview/art...3217_1493.html

Demon's Souls
独占公式 パーフェクトガイド
2009年4月2日発売 1600円[税別]
192ページ A5判
発売/(株)エンタープレイン

1600種類を超える全武器データを筆頭に、防具、アイテム、エリアマップなど、各種データを完全網羅!! 濃霧の向こうの隠された真実(データ)をすべてを暴き出す、ファン垂涎の1冊がついに登場だ。  
本o野評語好差....有o的擔心....

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 05:30 PM   #673
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
本o野評語好差....有o的擔心....
係咪amazon兩粒星?
好似話好薄同d料比較普通
但係呢本話係"獨占“....咁係咪唔會出其他攻略本架喇?
舊 04-03-09, 05:39 PM   #674
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: tao 查看文章
係咪amazon兩粒星?
好似話好薄同d料比較普通
但係呢本話係"獨占“....咁係咪唔會出其他攻略本架喇?
好多人都係話當item list就幾好, 攻略方面唔及wiki, 獨佔就即係冇第二本o架啦....

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 05:42 PM   #675
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
好多人都係話當item list就幾好, 攻略方面唔及wiki, 獨佔就即係冇第二本o架啦....
唔通攻略教你...
load/save刷魂
肉身自殺刷黑
etc 咩

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 05:15 AM

手機版 | APP版