Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-15-06, 01:43 PM   #1
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
[醫生與我] 食藥Orz

係一個風和日麗既下午.... 阿媽帶住個仔去左九龍灣睇醫生...
---

阿仔 :「 醫生我要藥Orz」
醫生 :「你想食咩藥 ? 呢度咩藥都有得你食
阿仔 :「呢隻呢隻....」
阿媽 :「阿仔, 呢隻真係醫到你個病 ?」
阿仔 :「冇錯架喇, 好多人都係食呢隻
醫生 :「藥費3090
阿媽 :「藥費3090包咩架?」
醫生 :「一塊餅, 三叉棍, 一個袋, 仲有我的醫生部附送既銀包一個
阿仔 :「唔要你地醫生送既袋可唔可以平d呢?」
醫生 :「阿頭叫落, 呢個銀包係送既, 所以藥費冇得減
阿媽 :「收順d啦, 齊頭3000
醫生 :「等我去斟斟先....」

過左一陣....

醫生 :「係, 3000冇問題, 請付款

新手入門請多多指教

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 01:59 PM   #2
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
呢隻藥醫到唔少人喎...:

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 02:03 PM   #3
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
紫亞兄成為同伴了!
恭喜恭喜~~~~

AC兄, 你呢?
3000都OK啦~記得影多D相POST上黎啊!

舊 08-15-06, 02:15 PM   #4
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Strider
紫亞兄成為同伴了!
恭喜恭喜~~~~

AC兄, 你呢?
3000都OK啦~記得影多D相POST上黎啊!
我不會換DC啦....
DC的話4500都夠我的要求了...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:54 PM   #5
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
恭喜賀喜~
有人陪看醫生~