Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
Neo Entertainment TREND>無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 Vol.2
昏迷童子Sleepy 12:46 AM 02-15-16
作者: Busconcamp:
依家有套警犬巴打可以追追...
鍾有d miss cool既強勢
但係同一招都係唔好用咁密啦......
數落鍾嘉欣已經係第三次演呢個格的角色(都仲未計飛虎2果次算唔算)......
講真本童子真係開始有d覺悶......

睇見波士高果三個妹仲以為返左去愛回家v1.5......
信長 01:08 AM 02-15-16
睇左半集.. 感覺鍾嘉欣個樣愈來愈bitch face
Busconcamp 12:56 PM 02-15-16
作者: 昏迷童子Sleepy:
但係同一招都係唔好用咁密啦......
數落鍾嘉欣已經係第三次演呢個格的角色(都仲未計飛虎2果次算唔算)......
講真本童子真係開始有d覺悶......

睇見波士高果三個妹仲以為返左去愛回家v1.5......
偶近年睇日韓劇多...極少睇港劇(連飛虎1,2都無睇過,對上由頭睇到尾追過邊套都醒唔起) 所以唔悶
martinnitram 04:49 PM 02-15-16
同一招太咁密 +1
睇到 Miss Cool 個樣好似好特登'那'埋塊面做戲咁...
BTW, 呢套覺得負評王又做返關二哥, 劍雄又做返劍雄...
Busconcamp 03:24 PM 02-23-16
原來警犬巴打入面既PDU...
做乜鬼d角色用足球小將角色名...

警犬隊

演員 角色 暱稱/關係
鍾志光 戴賜偉 總督察
何啟南 林元三 領犬員
王綺琴 麥泰萊
何俊軒 吉 樑
譚偉權 盧彼渡 醫療部沙展

見習領犬員
蓋世寶 叢山光 見習領犬員
容天佑 歐陽健威
Busconcamp 02:00 PM 02-24-16
連續2壇野都唔call支援...
Busconcamp 08:40 PM 02-28-16
分分鐘係死果件係沙皮...自動波扮左沙皮
Busconcamp 10:01 PM 02-28-16
黑警?...唔係陳秀珠下話...
Busconcamp 09:56 AM 02-29-16
巴打結局有點爛
昏迷童子Sleepy 11:46 PM 02-29-16
作者: Busconcamp:
分分鐘係死果件係沙皮...自動波扮左沙皮
世事都給你看透鳥......

查實個結局點爛法......
尋晚開波後就冇睇落去......

另...有冇死士睇完講解下今晚果套偽First Class係咪真係連望下0既價值都冇?......
小草 08:15 PM 03-02-16
作者: 昏迷童子Sleepy:
世事都給你看透鳥......

查實個結局點爛法......
尋晚開波後就冇睇落去......

另...有冇死士睇完講解下今晚果套偽First Class係咪真係連望下0既價值都冇?......
有女係你個type 既未望下囉
但係C 貝把聲我就放棄啦
(=v=)b 06:34 AM 03-03-16
作者: 小草:
有女係你個type 既未望下囉
但係C 貝把聲我就放棄啦
0演技主角~套套劇都係做自己~
fami~yan 12:20 PM 03-03-16
作者: (=v=)b:
0演技主角~套套劇都係做自己~
佢做親既戲,全部都同一樣既劇情鋪排
好悶...
(=v=)b 07:33 PM 03-03-16
作者: fami~yan:
佢做親既戲,全部都同一樣既劇情鋪排
好悶...
其實我有d懷疑佢係靠討好高層上位~樣/身材/演技無樣得~國力大學畢業既~都無乜邊幾個係正人君子~
fami~yan 08:55 PM 03-03-16
作者: (=v=)b:
其實我有d懷疑佢係靠討好高層上位~樣/身材/演技無樣得~國力大學畢業既~都無乜邊幾個係正人君子~
但樣/身材都唔得又如何討好,靠口?
小草 09:15 PM 03-03-16
咁事實成套女,佢算差果件
鳳熾魂 09:17 PM 03-03-16
可能人地口技了得呢
fami~yan 10:47 PM 03-03-16
作者: 小草:
咁事實成套女,佢算差果件
不能認同更多...
sgouki 10:29 AM 03-04-16
捧陳瀅好過啦, 無記膠層的口味真係............
Dangerous-boy 12:22 PM 03-04-16
作者: sgouki:
但捧她隨時浪費子彈,好大機會做何太然後收山
小草 01:12 PM 03-04-16
陳凱琳,陳法拉力捧完即被私有化,無心戀戰
可能咁,改捧無人要的
sgouki 02:46 PM 03-04-16
冇睇開本地娛樂, 果然有錢就是任"性", 但就算吾捧佢都有好多選揀, 阿屍貝真係好趕客羅........
fami~yan 05:28 PM 03-04-16
冇睇開本地娛樂, 果然有錢就是任"性", 但就算吾捧佢都有好多選揀, 阿屍貝真係好趕客羅........
用番陳瀅會被私有化呢個概念,蔡小姐絕對係值得投資!!!!!
N0T51B 06:31 PM 03-04-16
但佢唔係親生女,TVB唔會放咁多資源去捧外援
佢同羅仲謙算TVB嘅特別外援
martinnitram 10:22 AM 03-06-16
用番陳瀅會被私有化呢個概念,蔡小姐絕對係值得投資!!!!!
蔡小姐會被私有化個機會真係細好多, 尤其個新髮型真係似足達哥...
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面