Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-13, 09:26 AM   #1751
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 希望號 查看文章
我想問下FORZA 5, DR3 同 NBA2K14 而家出面賣緊幾錢?
擒日行黃金, 見好多都 $42X-$45X
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 10:49 AM   #1752
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: Nerd 查看文章
Amazon US have stock again !! Bros go get it !!
又冇晒了
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 11:13 AM   #1753
ahleung
The One
Bannnned

擒日睇過D火牛我有D後悔了. 我知大舊, 但我唔知咁重, 雖然屋企係有位擺, 但都係麻煩.

俾我再揀, 我會認真考慮買歐版, 寧願無得睇港版BR而唔駛火牛..........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 12:54 PM   #1754
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
如果繼續狂爆粗之後演變成打球証/互毆就好喇
可以kinect 樹中指仲正
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 02:11 PM   #1755
tommy_2012
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: Nerd 查看文章
Amazon US have stock again !! Bros go get it !!
有冇方法一有貨會通知我?
之前睇過好似話留EMAIL既話有貨會通知
但唔見邊到有得留
tommy_2012 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 02:44 PM   #1756
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: tommy_2012 查看文章
有冇方法一有貨會通知我?
之前睇過好似話留EMAIL既話有貨會通知
但唔見邊到有得留
如果想買美版可以去nowinstock登記,一有貨就會通知你架啦
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 02:49 PM   #1757
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
今日黃金細舖見$5250。 美版
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 02:54 PM   #1758
tommy_2012

Unhappy

引用:
作者: taikin0901 查看文章
如果想買美版可以去nowinstock登記,一有貨就會通知你架啦
邊度? 點解我搵唔到既
舊 12-07-13, 03:03 PM   #1759
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: tommy_2012 查看文章
邊度? 點解我搵唔到既
應該在說nowinstock.net吧!?
不過買美版的話,連運費與現在街價52xx差不多吧

此篇文章於 12-07-13 03:06 PM 被 仁魂 編輯。
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 03:23 PM   #1760
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 仁魂 查看文章
點會呢, 今早ORDER的話, 連運費$4316, 有多的錢可以買多兩隻GAME, 不過

唔知點解FROZA 5唔可以送HK

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 03:25 PM   #1761
tommy_2012

引用:
作者: 仁魂 查看文章
THANK YOU 岩岩申請左了
AMAZON美版連運費4300左右
都差成1千蚊
舊 12-07-13, 03:56 PM   #1762
仁魂

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: kakajit 查看文章
CUT走個HDMI IN 其實慳唔到幾多 , 仲要改條生產線 ,
KINECT 比人CUT左就好多功能都無左
當然你話淨係打機咩都唔做就CUT晒兩樣野都得...
起碼...無Kinect無Auto-login...
開多兩次機,我死死氣開Kinect Login, 次次Manual Login原來都幾煩
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 06:04 PM   #1763
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
如果繼續狂爆粗之後演變成打球証/互毆就好喇
和哥?
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 06:10 PM   #1764
nds

註冊日期: Apr 2013
無game 吸引
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 06:58 PM   #1765
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: nds 查看文章
無game 吸引
哦,咁.......點呢
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 10:09 PM   #1766
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: nds 查看文章
無game 吸引
Nds吸引 d

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 12:01 AM   #1767
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: ahleung 查看文章
擒日睇過D火牛我有D後悔了. 我知大舊, 但我唔知咁重, 雖然屋企係有位擺, 但都係麻煩.

俾我再揀, 我會認真考慮買歐版, 寧願無得睇港版BR而唔駛火牛..........
唔考慮買個歐版XB1火牛咪得

舊 12-08-13, 12:42 AM   #1768
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
淘寶有XB1 220V 牛賣, HK$100 左右, 當然有風險..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 12:54 AM   #1769
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: now_loading 查看文章
淘寶有XB1 220V 牛賣, HK$100 左右, 當然有風險..
a9已經有人中招
山寨牛唔足火推

舊 12-08-13, 12:05 PM   #1770
ZEROBO

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
主機打直放散熱會不好嗎?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 12:35 PM   #1771
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
Xbox one 官方講明橫放only...
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 03:11 PM   #1772
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
主機打直放散熱會不好嗎?
碟版設計問題唔可以橫放............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 05:55 PM   #1773
andychan26675

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: ahleung 查看文章

我用歐版機都睇到港版BR喎......
andychan26675 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 06:15 PM   #1774
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: andychan26675 查看文章
我用歐版機都睇到港版BR喎......
咁正無鎖區???

雖則我都唔會用黎睇br.

行貨前 無借口降價。

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 06:25 PM   #1775
nookie
TC

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDnookie3
XBox Live Gamertagnookie3
引用:
作者: oldletter 查看文章
a9已經有人中招
山寨牛唔足火推
與其用山寨牛不如買個360 slim版牛? 插口一樣, 起碼質素有保證.

Blog: https://namstephan.wordpress.com/
nookie 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 05:14 PM

手機版 | APP版