Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-17-13, 11:37 PM   #4651
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: taikin0901 查看文章
有無開直接連線?
有開, 係唔係關左經 router 會好啲
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:41 PM   #4652
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有冇人買左cod
想揾人online玩下

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:41 PM   #4653
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
現在個avatar 系統咁q 煩既
又要set 全名, 又要set 私隱同朋友list
仲要set 埋sharing (video & trophy)
攪到好似facebook 咁

我想打機姐

舊 12-17-13, 11:44 PM   #4654
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
無雙7呂布傳第2關已經有明顯DROP FPS既情況發生
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:48 PM   #4655
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: Kain 查看文章
我都係SLIM版
你部機無火牛?
我部有,唔知可唔可以用

-----------------
無野啦,原來個火牛係PS2的
即係我開機時要搶晒PS3 D線黎用
咁放PS3下面就PERFECT池
我之前都諗住疊疊樂,共用啲線 , 但係最後都係分開擺 , 費事成日又甩又插 .同埋部PS4打得耐機面都有點熱度所以打消念頭
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:51 PM   #4656
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
用同一個PSN咋WO點解要等2月
我部PSV用緊 日PSN, 今晚試下搵部ps4 login日PSN 再試過remote play
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:51 PM   #4657
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: enishi 查看文章
有開, 係唔係關左經 router 會好啲
我就覺得直連好過經ROUTER , 少重野呀嘛 , 不過你話平時連IPAD有3格 , 咁可能你個ROUTER穿透力強啲 , 你都可以TRY TRY
舊 12-17-13, 11:53 PM   #4658
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
我之前都諗住疊疊樂,共用啲線 , 但係最後都係分開擺 , 費事成日又甩又插 .同埋部PS4打得耐機面都有點熱度所以打消念頭
其實最好係玩果部擺面,最衰PS3個流線型
但係原本PS3就會俾我甩鬼晒D線,成部搬開就得
玩PS3就由佢疊疊樂
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 11:59 PM   #4659
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: DC 97 查看文章
有冇人買左cod
想揾人online玩下
我有買COD , BF 同 KZ

ADD我PLS --------PSN : TAIKIN_CHAN
舊 12-18-13, 12:04 AM   #4660
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
有無巴打玩killzone 係咁彈game...去到一個場景就hang

此篇文章於 12-18-13 12:17 AM 被 ooldmann30 編輯。
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:04 AM   #4661
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
有冇人買左cod
想揾人online玩下
買左但冇時間玩

舊 12-18-13, 12:11 AM   #4662
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
買左但冇時間玩
引用:
我有買COD , BF 同 KZ

ADD我PLS --------PSN : TAIKIN_CHAN
Add左你地

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:22 AM   #4663
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: ooldmann30 查看文章
有無巴打玩killzone 係咁彈game...去到一個場景就hang
第幾關?我暫時完成咗父親,影子和太空都無事
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:25 AM   #4664
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
Add左你地
OK,我要等到星期四放假先可以開機連線上網

舊 12-18-13, 12:26 AM   #4665
ooldmann30

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
第幾關?我暫時完成咗父親,影子和太空都無事
第一關,去到拿開支柱就hang
舊 12-18-13, 12:29 AM   #4666
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
點樣睇產品型號係 CUH-1006AA01定 CUH-1006AB01?
唔見有喎

舊 12-18-13, 12:30 AM   #4667
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
亂估:上網睇下有冇update,冇就試下重裝隻Game、都係唔得就冇辦法啦

舊 12-18-13, 12:30 AM   #4668
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
我無事喎…
你或者試下delete installation files再黎過?
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:33 AM   #4669
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
有無人抹ps4個令面,今日我check機不小心給它手指印幾個,sale阿姐同我入箱又給它手指印三兩個,回家同個令面抹了幾下,又用衫抹,花了.....T_T
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:38 AM   #4670
ntleung
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: pet3 查看文章
為什麼直播成日彈 CE -35218-9 ?

用PC login twitch, 然後去dashboard reset stream key 試下
ntleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:40 AM   #4671
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: s3b21 查看文章
有無人抹ps4個令面,今日我check機不小心給它手指印幾個,sale阿姐同我入箱又給它手指印三兩個,回家同個令面抹了幾下,又用衫抹,花了.....T_T
現正放工回家趕住試機中、多謝提點、我會小心了、我會載手套來開箱

舊 12-18-13, 12:46 AM   #4672
ooldmann30

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
我無事喎…
你或者試下delete installation files再黎過?
出 ce-34878-0這個error code
舊 12-18-13, 12:47 AM   #4673
fatwong

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: lwl 查看文章
點樣睇產品型號係 CUH-1006AA01定 CUH-1006AB01?
唔見有喎
我個MODEL NUMBER得1006A, 結果TRIAL AND ERROR, 一個唔得試另一個, 得左
fatwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 12:54 AM   #4674
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
我有幾個psn acc唔同地區,但係ps4 login就全部都話我係日本
搞唔掂

舊 12-18-13, 01:17 AM   #4675
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
可以用Android or iPhone check mic, headset都好似有3個月保
試左用iphone個headset收到音又聽到聲,即係個headset未用就壞左......

另外個手制既R1都kick下kick下咁,想問下保養包唔包的???

如果包應該拎去邊到換???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 02:29 PM

手機版 | APP版