Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-08, 08:58 AM   #251
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我都唔知GAI點知佢係男的...

我開頭仲以為佢係僕(BOKU)少女....
但聽D對白又叫佢彼而唔係彼女, 一直都好疑惑.... 今集終於知原來係男...

子安好神, 勁到離譜, d咩封印術得個樣... 個電子閘又係, 頂!
加奧尼都係, 擋子彈... 咁槍仲有咩用?
個第6師團長出場幾十秒就領便當
話晒係大人物, 應該一般平民百姓都知佢係男

大佐好型
根本同主角班人唔同lv, 為左要佢加入又唔屈機, 所以降佢lv

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-08, 09:23 PM   #252
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
大佐咁就俾人強制解lv 其實主角係唔係複製人O尼,我無玩過TOA

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-08, 09:27 PM   #253
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Castor 查看文章
大佐咁就俾人強制解lv 其實主角係唔係複製人O尼,我無玩過TOA
透爆
係 6神將其中一人既copy

舊 10-14-08, 10:04 PM   #254
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Castor 查看文章
係降

第2集招神雷又要升番40LV先有得用

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
透爆
係 6神將其中一人既copy
再透爆
大導師同再其中一位都係COPY
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 01:05 AM   #255
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

TVアニメ化された、大人気RPG「テイルズ オブ」
シリーズの最高傑作が、Blu-ray&DVDでリリース決定!!

「テイルズ オブ ジ アビス」
2009年2月20日 Blu-ray&DVD 第1巻発売!!

●店頭予約締切日:2009.1.14

●Blu-ray:
BCXA-0136/49分(本編48分+特典約1分)/
リニアPCM(ステレオ)/AVC/BD25G/16:9<1080p High Definition>/
¥6,300(税込)

●DVD:
BCBA-3441/49分(本編48分+特典約1分)/
ドルビーデジタル(ステレオ)/片面2層/16:9(スクイーズ)/ビスタサイズ/
¥5,250(税込)

●特典:
初回封入特典:ドラマCD「特殊音譜盤」①     
毎回封入特典:解説書「WORLD OF TOA」(8P)
毎回映像特典:次巻予告PV「預言」     
毎回音声特典:オーディオコメンタリー

●販売元:バンダイビジュアル

========

Blu-ray Disc & DVD 同時發售

舊 10-15-08, 01:21 AM   #256
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 小嘉 查看文章
係降

第2集招神雷又要升番40LV先有得用
仲要係二周目啊-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 02:41 PM   #257
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
劇透
唔知動畫版會唔會講亞殊找藥救母親同凱哥拎番路克家果把劍個EVENTS呢
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 02:49 PM   #258
真!DC
Banned User
奉行我道

支線劇情應該唔會夠時間講
雖然我想睇捉豬, 求皇帝攞劍事件

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 02:54 PM   #259
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
希望有DVD/blu-ray特典補完

舊 10-15-08, 03:09 PM   #260
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
搞到我而家拎返隻game出黎玩
如果有abyss戰隊就好lol

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 03:29 PM   #261
chh622

唔知點解出左多一個POST,
請DEL

此篇文章於 10-16-08 09:37 AM 被 chh622 編輯。
舊 10-15-08, 03:31 PM   #262
chh622

引用:
作者: Astaroth 查看文章
有的話就正~~~~

劇透
最正係最後打亞殊之前果個EVENT,亞殊都係戰隊杉,但打果時轉番正常OTL
舊 10-15-08, 04:17 PM   #263
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
+1
我都有少少想開四週目

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 07:40 PM   #264
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 真!DC 查看文章
凱把劍
凱把劍應該有機會 因為第一話戈陣 有個鏡頭專登映左去戈度

舊 10-16-08, 02:01 AM   #265
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
我上個月先開隻game來玩
而家仲係一週目, 剛過左雪山
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-08, 09:10 AM   #266
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: 銀色流星 查看文章
我上個月先開隻game來玩
而家仲係一週目, 剛過左雪山
我之前剩係爆左一次...因為load得太"快",部機又慘叫...搞到無心機打二週目...
而家要玩返abyss戰隊先得

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-08, 03:47 PM   #267
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
引用:
作者: GN00508771 查看文章
凱把劍
凱把劍應該有機會 因為第一話戈陣 有個鏡頭專登映左去戈度
請按
我覺應該係略略帶過同講返Guy係ホト既貴族就算

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-19-08, 01:40 AM   #268
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 10-19-08, 01:42 AM   #269
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

謝money實況圖

アリエッタ 好正

不過都係唔夠ティア正

舊 10-19-08, 01:47 AM   #270
闇影風

...睇預告圖, 第6~7集少爺仔就會做錯事...

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 10-19-08, 01:58 AM   #271
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
我等佢斷髮

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 02:25 AM   #272
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

下一集 Tales史上最不負責任的親善大使 來了

舊 10-19-08, 09:04 AM   #273
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
我等佢斷髮
我都等緊

舊 10-19-08, 09:18 AM   #274
marumaru
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
看完,可能而家我重玩緊隻game關係...看到今話真係好趕和cut了好多。

嘛,我也明白唔cut就會做唔晒故事出來。
marumaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 11:06 AM   #275
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
個個都等緊睇個二世祖幾時切頭髮

tear d譜歌有無咁勁,我打機都唔多識用佢

此篇文章於 10-19-08 12:11 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 12:07 PM

手機版 | APP版