Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>K-POP 流行帖(不停更新)
tallken 12:15 AM 05-22-11
delete
jason_kasim 11:31 PM 05-30-11
作者: endymion:
6月1果下就痛.
http://www.hmv.co.jp/news/article/1105100028/
隻大盒限定野手痕上網訂左(順便訂其他CD)
好鬼肉痛得黎唔知幾時送來
雖然信和已經有現貨(都唔知點解香港乜都快過人
endymion 11:34 PM 05-30-11
作者: jason_kasim:
隻大盒限定野手痕上網訂左(順便訂其他CD)
好鬼肉痛得黎唔知幾時送來
雖然信和已經有現貨(都唔知點解香港乜都快過人
我2豪華1期間.
我預星期五到.
知唔知香港咩價?
jason_kasim 11:44 PM 05-30-11
我2豪華1期間.
我預星期五到.
知唔知香港咩價?
係友壇睇到
大盒好似750-8xx
有d店衰到要海報加錢
細盒限家好似3百幾左右
endymion 11:55 PM 05-30-11
係友壇睇到
大盒好似750-8xx
有d店衰到要海報加錢
細盒限家好似3百幾左右
750就正路d,正價連果個大細運費差不多啦.
但係果邊點會賣正價XD過6000都未見過XD
香港一路要特典要另比$,係好黑人憎.
delta 12:41 AM 05-31-11
其實隻1st album有無消息有港版出ga?
自己唔係fans,$3xx有d肉痛...

P.S 豪華版係咪多個袋ja?定有其他野跟呢?
如果只係多個袋就唔考慮lu...
HIM 12:57 AM 05-31-11
作者: delta:

隻MR.TAXI都有港版, 仲要有兩個版本, 呢隻唔會無啦, 不過應該要等下!

豪華版
DVD、Mini Bag、化妝箱外盒及初回限定版Photo Book (40頁)

限定版
DVD、特製外盒及限定版Photo Book (32頁)
草薙さん 04:30 PM 05-31-11
作者: delta:

Universal HK e-news letter有宣傳

大碟: Japan 1st Album
歌手: Girls' Generation

應該會有港版
不過唔知會有咩版本
STRIFE 07:22 PM 05-31-11
THE GREAT ESCAPE同Let It Rain幾好聽
BORN TO BE A LADY我個人覺得冇呢兩首咁好

另外,依家信和邊度已經有得賣?

P.S 總覺SNSD依家先開始進入高峰時期,加油!
草薙さん 10:43 PM 05-31-11
信和見有
$420
jason_kasim 12:20 AM 06-01-11
作者: STRIFE:
THE GREAT ESCAPE同Let It Rain幾好聽
BORN TO BE A LADY我個人覺得冇呢兩首咁好

另外,依家信和邊度已經有得賣?

P.S 總覺SNSD依家先開始進入高峰時期,加油!
今年d女團晤夠突出,
暫時SNSD仲有排玩,
下半年其他女團返晒黎又晤知會係點,如WG
超合Game魂 08:31 PM 06-01-11
17/6有台版

http://www.books.com.tw/exep/cdfile.php?item=0020149725
草薙さん 09:04 PM 06-01-11
收到日本HMV既EMS lu
作者: :

tallken 10:32 PM 06-01-11
今年d女團晤夠突出,
暫時SNSD仲有排玩,
下半年其他女團返晒黎又晤知會係點,如WG
女團 得 2ne1 對 SNSD 有d威脅 ( 只限韓國國內 )

delete[/url]
delta 12:32 AM 06-02-11
都有段時間無係信和買碟,而家d碟貴左咁多既...?
之前hit個d通常信和會平過上網訂,好似YUI,大塚愛...etc
之前諗住少時應該會平過上網訂,點知今日搵過最平都要$450,失哂預算...
endymion 12:47 AM 06-02-11
上次mr taxi豪華,250->560->760->250.
點會平過上網訂.
佢賣緊560果時咁0岩我寄到2豪華1期間,我連埋運費先530仲要平信和30.
delta 12:54 AM 06-02-11
之前d比較hit既通常MK會平過上網訂,
好似YUI咁,上網訂約$170,MK通常平$20~30,
諗住少時都算hit先諗住MK買,點知要成$450...
endymion 04:38 PM 06-02-11
好大盒.....

jason_kasim 04:58 PM 06-02-11
好大盒.....
我仲等緊
後日應該送黎
STRIFE 08:03 PM 06-02-11
FANCAM
http://www.youtube.com/watch?v=uD7BR...embedded#at=88
赤目黑龍 09:32 PM 06-02-11
唔知隻大盒邊度會有貨返呢......??
好想要!!!!!
endymion 11:03 PM 06-02-11
信和有返不過咩價就唔知....
應該yahoo拍賣都唔少,出之前睇過下幾多人做預訂.

另ot一下,有無人好kara,29號到kara出新シングル(GO GO サマー!)
照舊3type.
jason_kasim 11:22 PM 06-02-11
係玩亞/係亞訂啦
仲有貨
HIM 11:25 PM 06-02-11
大盒信和要八佰幾
超合Game魂 12:46 AM 06-03-11
作者: HIM:
大盒信和要八佰幾
$好過去搶...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面