Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-25-14, 05:22 PM   #501
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
巴神上半場得2腳波,
一腳就係28,30碼起腳,
出界就大道理 唔出界就兜口兜面射落隻鳥龜後衛
起腳都無可厚非,
2打3定4
自己隊友衝入OFFSIDE位
咁唔射姐係要扭足咁多個

第2腳波先衰
斬中省到鳥龜 個波真係好似搵手LOOK埋去比佢射
結果

派路無可能踢下個WC架啦. 中場35歲踢都炆水啦. 39算把啦

基阿連尼成日上身比人搶波 都冇乜好講

派路D出波係好靚, 可惜隊友堅係冇默契走位.
一係冇體能一係唔跑

睇怕都係要收多幾次WC皮睇青訓有冇人上架啦..

不過意甲D假波風氣咁樣, 又係果句都係算把啦.

利申: 支持意粉
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 12:04 PM   #502
clie

註冊日期: Dec 2001
望就望迪西里奧同沙拉維可以上到位
巴神聯賽唔入返廿個波證明自己頭腦穩定都拜託唔好再選佢入隊
烏圭呢場係抵贏,但穌亞雷斯一定要禁賽
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 06:09 PM   #503
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
羅斯玻璃腳恩莫比利腳軟德斯度唔夠經驗基佬論外
柏路斯治加比亞甸尼流流地
唔揀巴神揀邊個正前呀

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 07:49 PM   #504
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

幾時先再有偉大既左後衛~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 07:56 PM   #505
clie

意大利回國皮爾洛松口談退出 若新教練需要我願回來

本屆世界杯意大利在小組賽中出局,這樣的結果出乎很多人的意料。直到比賽後的很長時間,很多意大利隊的球迷都不願相信這個結果,其中很大一部分原因在於,對於皮爾洛、布馮這樣的老將,這很可能是最後一屆大賽了。特別是世界杯開賽前就宣布即將退出國家隊的皮爾洛,帶著這樣的結果回到意大利,的確讓人遺憾。

不過,從最新的情況看,皮爾洛退出國家隊的事情,或許還有轉機。北京時間26日下午,意大利隊已經乘包機從巴西回到了意大利,在機場接受記者們采訪時,關於脫下藍色戰袍的事情,皮爾洛自己率先松了口。

「是的,目前我已經決定了離開國家隊,但如果新的主教練需要我的幫助,我非常樂意回來。」皮爾洛在天空體育電視台的鏡頭面前說出的這句話,無意是一個重磅炸彈,對於未來意大利隊的重建和過度,他能夠起到舉足輕重的作用。由此看來,剛剛結束的與烏拉圭的比賽,很有可能並非皮爾洛的國家隊絕唱。

皮爾洛對於國家隊的重要性不言而喻,在球員發聲之後,同機抵達的意大利足協副主席阿爾貝蒂尼對記者說,「皮爾洛,我們需要他在場上擔任球隊的領袖和引導者。如果他願意,他就可以回到國家隊,球隊的大門向他敞開。巴洛特利?如果他的表現符合國家隊的要求,他仍將被招進國家隊,否則的話我們就用其他球員。」

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
言下之意,四年後國家隊仲需要佢,佢都會繼續踢?
意迷之福
舊 06-26-14, 07:57 PM   #506
clie

引用:
作者: sugihara 查看文章
唔揀巴神揀邊個正前呀
沙拉維唔啱踢中鋒??
舊 06-26-14, 08:19 PM   #507
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: clie 查看文章
沙拉維唔啱踢中鋒??
翼~

舊 06-26-14, 08:27 PM   #508
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
沙拉維唔啱踢中鋒??
爆左半季咋喎,最緊要係未知佢打大賽點,強如神射手恩莫比利今次都食晒屎,而家經驗黎講點都係巴神行先
同埋兩個唔同類型,要睇下新帥點打
當然我都希望佢掂啦,多個選擇起碼...

仲有...4年後仲要派路真係唔係好事

舊 06-26-14, 08:32 PM   #509
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
幾時先再有偉大既左後衛~
Criscito.......

舊 06-26-14, 08:40 PM   #510
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
唔識佢~

舊 06-26-14, 08:43 PM   #511
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
唔識佢~
同候克一齊剷緊雪果個呀

12果陣懷疑打假波被out,後來打甩左反足總檯

舊 06-26-14, 08:50 PM   #512
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
小留意意大利波,馬治奧去左邊?
至於派路我覺得都係退啦!依家隊意粉成個踢法已經圍住派路打
要真真正正重建,一定要病好派路依賴症先
陣痛期一定有,總好過又要人地咁老都出返黎止住痛先

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 08:57 PM   #513
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

肥賓玩開4後衛
352之王變成點唔使我講啦

舊 06-26-14, 09:37 PM   #514
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
馬治奧爆完肺後狀態一直未恢複,所以俾柏帥out左,大概

引用:
基斯薜圖無啦,年紀都唔算小,無幾多進步空間
押佢不如押大衛辛頓

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ

此篇文章於 06-26-14 09:41 PM 被 東條希 編輯。
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 10:16 PM   #515
clie

引用:
作者: 東條希 查看文章
押佢不如押大衛辛頓
紐卡素嗰個?咁不如迪西里奧
舊 06-26-14, 10:18 PM   #516
clie

FIFA:蘇亞雷斯禁賽9場 4個月不能參加足球活動

據國際足聯在裡約熱內盧當地時間周四舉行的新聞通氣會上正式宣布,因為在烏拉圭與意大利的比賽中犯下「牙咬對方後衛基耶利尼肩膀」的惡劣行徑,烏拉圭隊前鋒蘇亞雷斯被國際足聯下屬的紀律委員會處以禁賽9場,以及不能參加一切與足球相關活動4個月的處罰。這同時意味著,蘇神的巴西世界杯之旅已經宣告結束。

國際足聯在官方聲明中表示:FIFA紀律委員會在有關路易斯-蘇亞雷斯的這個案子上達成決定,針對FIFA世界杯賽意大利與烏拉圭在2014年6月24日的比賽中所發生的一幕。

FIFA紀律委員會的決定如下:

球員路易斯-蘇亞雷斯被認定違反了FIFA紀律條例第48章第1部分的相關規定,以及第57章有關FDC(向另一名球員做出不符合體育行為的表現)的規定。

球員路易斯-蘇亞雷斯將被禁止參加正式比賽9場。禁賽期內所適用的第一場比賽是接下去FIFA世界杯哥倫比亞與烏拉圭在2014年6月28日的比賽。剩下的比賽禁令將在烏拉圭余下的FIFA世界杯比賽中實行,只要球隊晉級,並且/或者在所代表球隊的下一場正式比賽中,按照FDC條例中第38章第2a部分的規定。

球員路易斯-蘇亞雷斯被禁止參加任何與足球相關的活動(管理層面、競技層面或者其它),為期4個月的時間,按照FDC條例中第22章的規定。

有記者分析,盡管蘇亞雷斯與烏拉圭隊可以對國際足聯紀律委員會的這一處罰決定立即進行上訴,但是FIFA官方的說法是,他已經不可能再在這屆杯賽中出場了。
舊 06-26-14, 11:18 PM   #517
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
紐卡素嗰個?咁不如迪西里奧
依家左閘最佳人選當然係迪西利奧
不過辛頓出道踢國米時都曾經閃耀過,當年摩佬仲讚佢係新馬甸尼,只係後來經常傷越踢越沉

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 11:34 PM   #518
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: 東條希 查看文章
馬治奧爆完肺後狀態一直未恢複,所以俾柏帥out左,大概

押佢不如押大衛辛頓
意大利佬大把3張先爆seed,年齡唔係問題,何況基薜質素幾高
問題係佢唔肯返黎

辛頓無啦睇紐記真係普通過普通

舊 06-27-14, 07:04 AM   #519
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

格羅素都係29歲先爆出黎~

舊 06-27-14, 01:39 PM   #520
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
我想像唔到39歲既派路仲要落場踢會係點
可唔可以叫佢番國家隊做教練/幫手train人就算
保方40歲踢多次wc我堅覺得唔係問題..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-14, 03:43 PM   #521
clie

格羅素係爆左世盃嗰個零月咋喎,之後去國米無料到
派路唔係速度型,39歲喺球場上慢踢應該都唔差得過而家班年青人(呱)
保方其實係諗緊44歲個屆嘅WC,四年後嗰屆反正佢踢硬
意國近呢八年真係出現好多大器晚成人
舊 06-27-14, 03:46 PM   #522
clie

對烏圭時迪西里奧啲眼神好兇,有無人覺得
舊 08-15-14, 07:48 PM   #523
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

干地:計画通り~

舊 08-15-14, 07:59 PM   #524
clie

盃賽腳軟,仲話打歐洲盃
舊 09-06-14, 05:35 PM   #525
clie

WIN荷蘭2:0,干地WIN希丁克

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FORZA Italia~~意大利偉大的右後衛彭路基建奇功, 以2:1殺敗蘇格蘭, 進軍08歐洲國家盃決賽週 clie 國家隊討論區 1000 11-24-07 05:15 PM

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版