Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
細路翔 10:21 AM 12-23-16
半成品都唔緊要

依家最怕係班高層死要面唔比tbt補鑊
hokhin 10:26 AM 12-23-16
真希望佢加返後半的劇情, 出INTERNATIONAL都好過咁可惜
天空 01:53 PM 12-23-16
己爆機

第一次玩FF系列,感覺十分之半成品,好多人物同敵人都冇交代

好多野都冇頭冇尾

可取只得番畫面同CG靚,加加埋埋真係7分都比多佢,失望
aquarius 02:02 PM 12-25-16
主線每次行帝國軍基地都係要玩event先
之後才可再自己自由探索
nds新手 03:04 PM 12-25-16
FFXV 美國超熱賣~銷量報捷~!!!

PS4版が約67万本
XboxOne版が約13万本

合共80多萬~!!!
SNAKE 11:15 PM 12-25-16
想問下我去到打第14章...係咪冇得再返去玩返d任務了?
要取白金要重頭?
鈴蘭 11:18 PM 12-25-16
作者: SNAKE:
想問下我去到打第14章...係咪冇得再返去玩返d任務了?
要取白金要重頭?
可以call隻狗送你返過去
其實爆機之後都可以做呢個動作 所以唔駛怕
SNAKE 11:29 PM 12-25-16
作者: 鈴蘭:
可以call隻狗送你返過去
其實爆機之後都可以做呢個動作 所以唔駛怕
我打火神時save左....狗狗係鎚頭鯊?
~飛彈~@@ 12:10 AM 12-26-16
我打火神時save左....狗狗係鎚頭鯊?
隻狗狗係住宿位置都可以叫佢出來帶你回到過去內陸地方及水都

去玩返一些未玩既支線任務
SNAKE 12:03 PM 12-27-16
珍寶的耀眼光忙 & 燿眼的雷格里亞有沒有攻略...
我搵唔倒入口
ikari28 12:34 PM 12-27-16
珍寶的耀眼光忙 & 燿眼的雷格里亞有沒有攻略...
我搵唔倒入口
1) 應該係夜晚先會出現入口
2) 封鎖線大門右後面應該有樓梯落下面,之後打開地下個蓋落下水道
SNAKE 12:45 PM 12-27-16
作者: ikari28:
1) 應該係夜晚先會出現入口
2) 封鎖線大門右後面應該有樓梯落下面,之後打開地下個蓋落下水道
1我拿到幻影劍...但個任務都係搵唔到路
2...真係要找多次...搵左好耐都唔見有入口..所以最初的英雄槍也沒拿到
野良猫 12:52 PM 12-27-16
2...真係要找多次...搵左好耐都唔見有入口..所以最初的英雄槍也沒拿到
打完堆兵後貼住右邊行,鐵欄會有個入口落去
落到去要繞幾個彎先會到下水道入口

不過個下水道又係好麻煩,搞好耐先搵到架車嘅零件
SNAKE 12:58 PM 12-27-16
門鎖左...樓梯近邊??搵唔到
野良猫 01:01 PM 12-27-16
門鎖左...樓梯近邊??搵唔到
講漏咗少少
係打堆兵後貼住右邊一直向入面行,唔係打堆兵嗰個位
樓梯你唔會就咁望到,因為佢係貼住牆

入口同埋唔會有鎖的
SNAKE 01:03 PM 12-27-16
作者: 野良猫:
講漏咗少少
係打堆兵後貼住右邊一直向入面行,唔係打堆兵嗰個位
樓梯你唔會就咁望到,因為佢係貼住牆

入口同埋唔會有鎖的
唔該晒...其實我黎左4-5次
終於睇到
ikari28 01:29 PM 12-27-16
1我拿到幻影劍...但個任務都係搵唔到路
留意下小地圖個箭咀
向上係樓上
向下係樓下
都係見唔到的話先比條link你
SNAKE 01:55 PM 12-27-16
作者: ikari28:
留意下小地圖個箭咀
向上係樓上
向下係樓下
都係見唔到的話先比條link你
我以為要拿白金這個任務一定要解。。
剛剛睇返完來重差4個杯
釣魚,cooking,,野外同打大龜
fantasy俊仔 03:46 PM 12-27-16
http://cache.sqex-bridge.jp/api/info...4360?device=pc

いつも「JUSTICE MONSTERS FIVE」をご利用いただき、誠にありがとうございます。
この度、「JUSTICE MONSTERS FIVE」は2017年3月27日(月)をもちまして、サービスの提供を終了させていただくことを決定いたしました。

究竟整黎做咩...
yuhchan5 05:36 PM 12-27-16
終於白金,龜原來好易打,10分鐘收工
豪傑公子 05:42 PM 12-27-16
作者: yuhchan5:
終於白金,龜原來好易打,10分鐘收工
10分鐘? 點樣可以打得咁快?
~飛彈~@@ 06:11 PM 12-27-16
10分鐘似係用雙刀食左爆擊料理加廚師强化再加攻擊手環2隻或以上吧?

10分鐘真係快
Terri 11:36 PM 12-27-16
新手問題.. 我到 LV4 之後就再冇升 LV, 已紮營多次, 而家已到 chapter 2.. 點解會咁
aquarius 11:41 PM 12-27-16
作者: Terri:
新手問題.. 我到 LV4 之後就再冇升 LV, 已紮營多次, 而家已到 chapter 2.. 點解會咁
係咪裝備咗hoilday pack dlc嘅"瞬殺の凱歌"
野良猫 11:43 PM 12-27-16
作者: Terri:
紮營係結算EXP,唔係紮得多就會升
升唔到LV即係你嘅EXP未夠,就係咁簡單
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面