Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-16, 01:21 PM   #176
jimliver
Junior Member

註冊日期: Dec 2013
引用:
作者: nqm 查看文章
尾段真係好最終回www

好睇係好睇,不過好似做作得制....

成集最怪就係點解唔食飽先上場,被耍刀果隻屍斬到D人應該都食得架?同房果幾個人果時又唔捐血...
因為生駒只想要大小姐的手指的血
jimliver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 01:26 PM   #177
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章

來栖好刀法

把「卡巴內刀」唔知咩來歷?
俾把斬艦刀佢。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 09:13 PM   #178
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

ニュータイプ2016年7月号表紙&巻頭特集は『甲鉄城のカバネリ』
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 10:21 PM   #179
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章

來栖好刀法

把「卡巴內刀」唔知咩來歷?
講起佢又諗起,點解其他武士一比班喪屍接近就即刻被秒殺,但來栖今集就可以順利揮舞刀劍都無事?係咪佢自己研製嘅新刀法專門用嚟對付呢啲喪屍?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 12:58 AM   #180
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
其實無名有穿安全褲
但點解成日見到少少屁股....

突然醒起末日列車
個玩法好像差唔多

無名既然屍化左咁耐點解好像無法確保隨時夠飽應戰
成日打打下訓覺
不要跟我說不是剛流出來的活人血不能飲......
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 01:37 AM   #181
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
原來唔係得我一個覺得似第一季完
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 01:47 AM   #182
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: Lamsze 查看文章
原來唔係得我一個覺得似第一季完
我直頭覺得全劇終
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 01:16 PM   #183
事丫娃些
京アニに祈りを

ワザトリ――戦いを重ねて強くなったカバネ

澄空:戰屍
漫遊:戰技者
TUcaptions:劍術
極影:持技者
花園:業鳥
千夏:技屍
佳芸:技取
舊 05-09-16, 03:25 PM   #184
事丫娃些
京アニに祈りを

田中将賀@『画集』『ぴあ』発売中@tanamasa0119
ホントに大好きなんです!!カバネリ!
舊 05-10-16, 01:46 AM   #185
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: s2001154 查看文章
其實無名有穿安全褲
但點解成日見到少少屁股....

突然醒起末日列車
個玩法好像差唔多

無名既然屍化左咁耐點解好像無法確保隨時夠飽應戰
成日打打下訓覺
不要跟我說不是剛流出來的活人血不能飲......
無名應該係開得時間長會OVERLOAD,
你見佢個火紋會向上走,
生駒無呢個問題好正常(或者有但未出現),
好明顯根本煉成方法都唔同,
現在生駒同無名就係長期戰型同短期爆發型的分別,
生駒所有火力都係用支砲,
唔同無名可以直接KO
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 10:08 AM   #186
JMi

註冊日期: Feb 2011
似係電影版三部曲第一部完囉 lol

舊 05-10-16, 12:16 PM   #187
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
對d反派好有好感,車廂分離, 食腦㗎嘛!

上集真係可以skip
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 02:41 PM   #188
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-12-16, 02:44 PM   #189
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-13-16, 12:33 AM   #190
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
本集盡顯其軟弱的一面...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 02:43 AM   #191
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
無名今集總算似返個12歲嘅小學雞。

睇幾次都唔會厭

進擊的合體巨人喪屍

此篇文章於 05-13-16 02:54 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 06:14 PM   #192
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

同埋同劇情無關的吐嘈:
生駒位CV 係作戰、危險時之類時候的演出好出色
但去到日常唔知點解違和感好重w

舊 05-13-16, 06:41 PM   #193
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
無名妳這傻妹為什麼要這樣賭氣呢

不過幕符(兄長)明顯也不是什麼好人啦

巨人喪屍

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 08:28 PM   #194
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
巨人笑左

舊 05-13-16, 08:49 PM   #195
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
卡巴內合體變巨人...別跟我說甲鐵城可以變高達

繼劍豪之後,今集又出現了空手家(?)喪屍,唔知下集會出咩職業

無名身世開始解密,藩主的女兒?
按座頭市蛇叔與無名的對話,感覺無名是為主家從事諜報活動,無名體內的病毒最終可能失控
而蛇叔要刻意隱藏身份,主家很有可能是倒幕勢力
於是又是人與人鬥爭的故事嗎

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 08:52 PM   #196
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

準備左一堆「對人類」的武器 完全係準備打仗的前奏

所以其實堆屍其實又係幕府既生物武器實驗意外流出後爆發性流行?希望別猜中w

此篇文章於 05-13-16 09:04 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-14-16, 12:27 AM   #197
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 東條希 查看文章
卡巴內合體變巨人...別跟我說甲鐵城可以變高達

繼劍豪之後,今集又出現了空手家(?)喪屍,唔知下集會出咩職業

無名身世開始解密,藩主的女兒?
按座頭市蛇叔與無名的對話,感覺無名是為主家從事諜報活動,無名體內的病毒最終可能失控
而蛇叔要刻意隱藏身份,主家很有可能是倒幕勢力
於是又是人與人鬥爭的故事嗎
甲鐵城1號!變~~~形~~~~.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 09:48 AM   #198
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002

各位叫我?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 10:33 AM   #199
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
笑左出黎

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-16, 10:46 AM   #200
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小嘉 查看文章

各位叫我?
no要更強壯的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版