Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-17-17, 09:33 AM   #2026
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: lancelam 查看文章
於是而家有開箱片~
http://www.floko.tv/video/1107255-ex...g#.WKZOIPB97IW

不過呢段片最大嘅爆點應該係下面嗰兩張圖(尤其是第一張)
~
唔明
爆在哪裡

此篇文章於 02-17-17 10:40 AM 被 neo2046 編輯。
Gundam MK-2 目前離線  
舊 02-17-17, 09:57 AM   #2027
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: jyeung1 查看文章
都係個句,各人喜好
個人都認為只靠Zelda,
真係吾會太多人為佢出NS

懷疑首批出貨吾多,作勢好多人買
第二批先正常!!

來緊個晒,要睇實機表現
如果D人在舊同學,朋友聚帶出來玩
又帶到氣氛,氣勢如紅吾出奇

NS重點係可以一部機,可以4打/雙打
又可以人地大TV到玩(吾駛搬得辛苦)

要知好多人有樣學樣
(要明白時下手提機/手機遊戲,只可單打,獨家村)
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
天野 目前離線  
舊 02-17-17, 10:03 AM   #2028
天野

引用:
作者: メソウサ 查看文章
retailer唔小心寄早左
但冇game...
https://www.engadget.com/2017/02/16/...-but-no-games/
任記兩個星期前已經出定貨俾商店?
洗唔洗咁早啊?冇地方擺貨?
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
天野 目前離線  
舊 02-17-17, 10:13 AM   #2029
信長
God of Gamer
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
流口水中

信長 目前離線  
舊 02-17-17, 10:21 AM   #2030
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
死老任要3.3以後先再開放官方商店賣CUSTOMIZE NS,
我應該趕唔切SPLATOON 2試射會。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 02-17-17, 10:22 AM   #2031
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
個界面同個觸控反應好似好掂喎,同埋好似走比較成熟路線,冇之前咁花哩花碌,
之前3ds同wiiu嗰個真係唔得,少少影響埋打機心情.....

此篇文章於 02-17-17 10:24 AM 被 貓太部 編輯。
貓太部 目前離線  
舊 02-17-17, 10:35 AM   #2032
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
在淘仔買定幾張貼已到

買左以下幾張

到時再更新

此篇文章於 02-17-17 10:43 AM 被 neo2046 編輯。
Hello MiMi 目前離線  
舊 02-17-17, 10:35 AM   #2033
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 天野 查看文章
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
唔係做饑餓行銷而又夠貨的話,早出貨唔奇
呢部機就係要多人玩先起到個市場化學作用
公佈得日期就肯定生產線已經run順同已經儲左多少貨

不過今次早咁多就明顯係大老烏
其他地方......因為係行貨,有代理(其實都係老任自己)監住,我估就算再偷步都唔會早得太過份嘅

舊 02-17-17, 10:41 AM   #2034
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
睇地方例如地方大果D
之前 FF 咪提早播結局 ONE 早到左都有
swatty 目前離線  
舊 02-17-17, 11:02 AM   #2035
kwankwan

註冊日期: Mar 2011
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
kwankwan 目前離線  
舊 02-17-17, 11:17 AM   #2036
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: kwankwan 查看文章
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
如果巴哈傳言話等緊台灣當局審批係真的話,之後有唔出奇

舊 02-17-17, 11:19 AM   #2037
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
噹噹dondon 目前離線  
舊 02-17-17, 11:48 AM   #2038
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
關於 Nintendo Account
- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 02-17-17, 11:52 AM   #2039
swatty

註冊日期: Apr 2006
SUNING 有貨預訂了
swatty 目前離線  
舊 02-17-17, 11:55 AM   #2040
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
cap 畫面果下好似好快

信長 目前離線  
舊 02-17-17, 12:02 PM   #2041
lancelam
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
3DS Friend Code4554 0555 6683
引用:
作者: enishi 查看文章
關於 Nintendo Account

- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出

總算有人留意到。

Sent from my iPhone using Gaforum
lancelam 目前離線  
舊 02-17-17, 12:04 PM   #2042
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: swatty 查看文章
蘇寧?

舊 02-17-17, 12:13 PM   #2043
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
緊急,日本森林有貨

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線  
舊 02-17-17, 12:18 PM   #2044
lancelam

Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
Nintendo Switch 情報區 1 | 2017年3月3日正式發售 | 港版 HKD2,340

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
蘇寧?

啱啱見到係,貌似唔洗食骨,網上訂的話預計3-7日送達(門市唔知),一個 account 限訂一部

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 02-17-17, 12:21 PM   #2045
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
總算有人留意到。

這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

舊 02-17-17, 12:25 PM   #2046
lancelam

引用:
這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

舊 02-17-17, 12:31 PM   #2047
阿悶.

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: swatty 查看文章
一入去睇, 紅藍三隻字"缺貨", 得灰機
唔知門市遲兩三個月, 有冇得做分期, 到時買兩部返去玩.

此篇文章於 02-17-17 12:49 PM 被 阿悶. 編輯。
阿悶. 目前離線  
舊 02-17-17, 01:01 PM   #2048
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然
係我錯

舊 02-17-17, 01:04 PM   #2049
lancelam

引用:
我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然

係我錯

其實我都未,但之前睇過D國外 case 啫~

舊 02-17-17, 01:19 PM   #2050
天野

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
我當然係指香港既情況啦
我覺得就算有宣傳
係香港任記好難同Sony鬥
根生替固左
除非有一熱潮湧到(好似pokemon go咁)
香港人最興跟風
天野 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5813 昨天 02:33 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版