Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
電視遊戲討論版>閃乱カグラ ピーチビーチスプラッシュ(2017年3月16日に発売予定)
風間鈴木仁 01:47 PM 03-17-17
作者: stcdavidhk:
日本有全新2手超限賣40000...
貴一手成千蚊hk$
日本有全新2手 ? 不明白
stcdavidhk 02:02 PM 03-17-17
作者: 風間鈴木仁:
日本有全新2手 ? 不明白
有炒家...
某店收16000,另一間賣40000

反正我訂左「蘿」版,冇原價就算
cheng3717 04:47 PM 03-17-17
盒野係ebten官網直接訂,運過去澳洲要成6舊水港紙,成4kg重
埋單加埋3千蚊港紙,有找

本身諗住係amazon訂,直接寄澳洲唔洗用轉運,訂個下佢運費寫住3萬日元,真係_____,所以都係去ebten直接訂再用轉運算
之後前幾日再去amazon睇,運費收我大約差唔多9舊水港紙,仲貴過轉運公司.......
Rance 04:55 PM 03-17-17
有無個蘿實物睇下?
ゆり 05:21 PM 03-17-17
作者: cheng3717:
盒野係ebten官網直接訂,運過去澳洲要成6舊水港紙,成4kg重
埋單加埋3千蚊港紙,有找

本身諗住係amazon訂,直接寄澳洲唔洗用轉運,訂個下佢運費寫住3萬日元,真係____,所以都係去ebten直接訂再用轉運算
之後前幾日再去amazon睇,運費收我大約差唔多9舊水港紙,仲貴過轉運公司.......
粗口呀粗口
ゆり 05:23 PM 03-17-17
作者: Rance:
有無個蘿實物睇下?

波就有
Kello820 02:08 AM 03-19-17

白金
呢次網戰意外地人多同刺激,開房5v5即滿
劇情可有可無,唯一比較重要既只有爆機預告閃亂7
7Ya 03:59 AM 03-21-17
睇左幾日yahoo拍賣
超限一般30000~31000日元左右有交易
樓上師兄訂埋抽選版定價50000日元 佩服
見間中有人散賣蘿都開大概20000日元以上
又或者蘿加eb特典幾個都開28000日元以上
賣家有貼相 睇完後覺得人物姿勢有D唔自然
所以最後都放棄左
Bid左套超限定+wondergoo店特
唔知最後運費要幾錢OTZ

當然從收藏角度而言
蘿版係5周年限定仲要抽選真係有記念價值
恭喜師兄買到心頭好

蘿實物圖

stcdavidhk 11:56 AM 03-21-17
我的都到左手,感覺比想像中實...
issac92354 01:08 PM 03-21-17
我的都到左手,感覺比想像中實...
琴日到左手,感覺只係普通胸部mouse pad既放大版...
本來仲以為佢係會好似DOA果啲等身大mouse pad宣傳片咁柔軟
stcdavidhk 06:09 PM 03-21-17
作者: issac92354:
琴日到左手,感覺只係普通胸部mouse pad既放大版...
本來仲以為佢係會好似DOA果啲等身大mouse pad宣傳片咁柔軟
係,好明顯佢過度足料
Rance 07:35 PM 03-21-17
咁蘿真係應該實過波架喎
ゆり 09:25 PM 03-21-17
隻GAME對戰果PART我覺得有玩緊某種機械人GAME既感覺

愈玩愈好玩
【麥斯】 03:33 PM 03-22-17
對戰係幾好玩既, 不過而家係檔彈game, 再加上垃圾server
希望26號更新既1.03會改番好D
7Ya 07:21 PM 03-24-17
今日到貨
太大盒按體積計運費
收左8kg價錢既運費OTZ
7Ya 07:22 PM 03-24-17
發左兩次del
野良猫 12:22 AM 04-01-17
http://senrankagura.marv.jp/series/kaguraPBS/top/

愚人節快樂
green 09:05 AM 04-01-17
作者: 野良猫:
http://senrankagura.marv.jp/series/kaguraPBS/top/

愚人節快樂

一時好奇按了入去
洗眼都洗唔切

仲要寫強制配信, 若係真就要即刻刪GAME了
安安 05:59 PM 05-26-17
https://asia.playstation.com/cht-hk/...-senrankagura/
PS4《閃亂神樂 PEACH BEACH SPLASH》繁體中文版 6月27日發售

作者: :

安安 06:40 PM 08-01-17
http://dengekionline.com/elem/000/001/569/1569098/
『閃乱カグラ PBS』に『NewWave Gバースト』から芭蕉が参入。PS VRの進捗も明らかに

作者: :

安安 01:23 PM 10-05-17
https://senrankagura.blogspot.hk/201...s4-pbs114.html
PS4『閃乱カグラ PBS』パッチ1.14配信のお知らせ
stcdavidhk 04:23 PM 10-06-17
試完個vr
一近就消失...唔似doax3咁近望都冇唔見到
重以為可以射水玩濕身
pet3 04:33 PM 10-06-17
試完個vr
一近就消失...唔似doax3咁近望都冇唔見到
重以為可以射水玩濕身
doax3的秘技用唔用到

先把鏡頭放到遠一遠 先開機
進game就慢慢行近去

doax3可以去接吻的距離
stcdavidhk 04:45 PM 10-06-17
作者: pet3:
doax3的秘技用唔用到

先把鏡頭放到遠一遠 先開機
進game就慢慢行近去

doax3可以去接吻的距離
冇試過(屋企空間有限)
其實doax3本身都可以去到貼身咁近(近到穿過個人)
1pi 06:04 PM 05-17-18
有冇巴打見到閃亂神樂 Burst Re:Newal 中文限定版, 賣緊幾多錢?
1 2 3 4

返回主題版面