Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
alexmichael 10:23 PM 08-10-17
作者: MultiPASS:
3DS版XX嘅圓滑高清版,玩慣3DS各版本就要重新適應啲掣同睇地圖!
對高清冇感覺又唔會放上TV玩的話就玩返3DS版啦!
我較少用TV mode, 由MH4開始都係用3DS, 所以仲諗緊。
alexmichael 10:28 PM 08-10-17
作者: 赤武神:
昨晚用3DS同NS手提畫面拍埋對比,係兩個世界黎~~睇得舒服好多倍
如果你有NS,在NS玩吧
我有NS,都 download 了試玩版.
NS固然睇得較舒服,但又習慣了3DS的操控,而且3DS續航力同走鬼都較方便...
holsety 11:31 PM 08-10-17
出3g 係3ds 懷念psp,出ns mhxx , 懷念3ds, 手感習慣>遊戲平台
八仙果 01:15 PM 08-11-17
https://www.facebook.com/myTVgames/p...00812956846113

sorlohk 02:48 PM 08-11-17
呢隻 Macbook 個 USB-C converter 係唔係駁唔到 switch 出唔到 HDMI 去電視?
https://www.apple.com/hk-zh/shop/pro...port-轉換器
neo2046 02:52 PM 08-11-17
Brawlout trailer (Switch)
https://www.youtube.com/watch?v=ep6t7rXFcCw

作者: :

忍者 03:03 PM 08-11-17
作者: sorlohk:
呢隻 Macbook 個 USB-C converter 係唔係駁唔到 switch 出唔到 HDMI 去電視?
https://www.apple.com/hk-zh/shop/pro...port-轉換器
基本上暫時係得某大陸牌個隻先得
sorlohk 03:13 PM 08-11-17
作者: 忍者:
基本上暫時係得某大陸牌個隻先得
噢 thanks, 仲諗住公數買一隻自用....
赤武神 04:41 PM 08-11-17
噢 thanks, 仲諗住公數買一隻自用....
第三廠產品,直銷網有隻百幾蚊你可以意下~~
DMRevolution 10:35 PM 08-11-17
日服 炸彈人有30% OFF 即買
yipchunyu 10:54 AM 08-12-17
自己用1010出街打唔到switch
剛買左部電話可插多張咭
請問最平打到Switch係乜咭?
LR猫 10:58 AM 08-12-17
作者: DMRevolution:
日服 炸彈人有30% OFF 即買
Konami
ゆり 11:37 AM 08-12-17
依家市面PRO制多錢?

就咁用原生兩邊玩MH都幾唔舒服
retropunch 12:05 PM 08-12-17
作者: yipchunyu:
自己用1010出街打唔到switch

剛買左部電話可插多張咭

請問最平打到Switch係乜咭?

我試同事 smart 窿 一舊水無限上網打咗幾場 splatoon 無乜問題,搞到我都轉咗 smart 窿

Sent from my iPhone using Gaforum
outlineman2003 08:22 PM 08-12-17
有冇人等梗fifa 18 switch?

一直玩ps3,4, 想試switch
任仔 10:10 PM 08-12-17
等 Fifa 揮手區,xb360 之後冇玩,switch 會玩返

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
alexmichael 10:52 PM 08-12-17
作者: ゆり:
依家市面PRO制多錢?

就咁用原生兩邊玩MH都幾唔舒服

兩星期前信和涼粉行貨429
用嚟玩MH一流
outlineman2003 12:55 AM 08-13-17
作者: 任仔:
等 Fifa 揮手區,xb360 之後冇玩,switch 會玩返

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
其實係怕ai 差過ps4
fortel 01:05 AM 08-13-17
友人去旅行唔小心漏左部SWITCH返黎香港已經咋咋淋買過部,不過佢想用返舊個nintendo account去新機login,就彈句野話個ac已經係另一部機login緊,要係果部"舊"機解除左個登錄先可以用得返個ac.....

定係已經可以死心叫佢開返個新AC就算數?
sorlohk 01:19 AM 08-13-17
作者: alexmichael:
兩星期前信和涼粉行貨429
用嚟玩MH一流
加晒價 lu.....要大概 460....
will1223 01:52 AM 08-13-17
作者: fortel:
友人去旅行唔小心漏左部SWITCH返黎香港已經咋咋淋買過部,不過佢想用返舊個nintendo account去新機login,就彈句野話個ac已經係另一部機login緊,要係果部"舊"機解除左個登錄先可以用得返個ac.....

[IMGhttps://upload.cc/i/gHmTSY.jpg[/IMG]

我換左新機都係咁
傳聞send日文mail去解應該可以 (只收日文信)
我早幾日壞機換新都係解唔到就叫港任幫忙處理唔得就自己再send
alexmichael 03:08 AM 08-13-17
加晒價 lu.....要大概 460....
手掣都有得升?
4字頭買個掣已經唔係平
由手機版發出
X&Y 08:04 AM 08-13-17
作者: fortel:

[IMG]g[/IMG]

見過有外國人部機俾人偷左
美任ac 個support page, 提供返你舊機serial number
佢可以幫你外部強制deactivated
之後可以係新機登入

日任ac 應該都係搵返日任個support page(要用日文去提問)
照計美任有得搵support去外部deactivated, 日任應該得掛

btw, 希望師兄友人第日收到日任回覆後都上黎回報下什麼情況
會幫手deactivated就最好
如果萬一日任唔會做外部deactivated 咁就同3ds年代幾乎無分別
charcsc2000 03:55 PM 08-14-17
朋友星期五係黃金豐澤買到正價, 但要買2隻game, 佢選了zedla和arms,
佢一聽到正價即刻唔駛唸比錢...哈~
Eking 04:17 PM 08-14-17
作者: charcsc2000:
朋友星期五係黃金豐澤買到正價, 但要買2隻game, 佢選了zedla和arms,
佢一聽到正價即刻唔駛唸比錢...哈~
任選GAME正啦~ 話哂可以買自己想買GAME, 又唔駛俾TIPS....XD
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面