Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103 503  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
魔法之子 01:35 AM 08-05-15
作者: okabe:
最好親身玩過CC先好講
反而如果佢用殺戮魅影系統會唔錯
作為戰棋game殺戮魅影個系統的確唔錯既
不過當你真係長時間keep住玩
就會發覺個版圖一多敵人戈時就會係等多過玩
gameplay時間變到好長
打event戈時更加係會玩到嘔電
okabe 05:03 PM 08-07-15
http://srw-x.suparobo.jp/movie/index.php#scene01

出招時無配音?
clie 12:34 PM 08-29-15
http://srw-x.suparobo.jp/movie/index.php#scene01

出招時無配音?
手機GAME都預咗,就算配音,拎出街玩一樣會關聲

究竟幾時先開服,好期待
okabe 01:08 PM 08-29-15
作者: clie:
手機GAME都預咗,就算配音,拎出街玩一樣會關聲

究竟幾時先開服,好期待
CC都有配音,唔好話手機GAME就預咗
好多手機GAME都有配音係一大賣點

近排都不停有消息,最快9月中應該上架,不過9成又係AN機上先
clie 01:50 PM 08-30-15
CC都有配音,唔好話手機GAME就預咗
好多手機GAME都有配音係一大賣點

近排都不停有消息,最快9月中應該上架,不過9成又係AN機上先
原來我玩開既手遊都係低成本制作
等多半個月就有得玩!?
benltc0000 01:58 PM 08-30-15
期待就幾期待
但如果呢隻課金機戰大熱上黎(賺到爆)
咁即係變到同GGEN一樣想出番正統版都難(無肉食)
clie 08:41 PM 08-31-15
作者: benltc0000:
期待就幾期待
但如果呢隻課金機戰大熱上黎(賺到爆)
咁即係變到同GGEN一樣想出番正統版都難(無肉食)
寺田都明知而家啲家用版唔賺錢,但都勉強出埋Z3
透過手遊CAP水,或者可加快OG3,版權作我就無乜所謂
T.K. 10:15 PM 09-30-15

acpm6 10:25 PM 09-30-15
SEGA SEND左Email話事前登錄10月1日下午5:00完結, 即係大約10月2日出
haha3156 11:09 PM 09-30-15
作者: acpm6:
SEGA SEND左Email話事前登錄10月1日下午5:00完結, 即係大約10月2日出
是就好
好想用arx-7
T.K. 11:13 PM 09-30-15
事前完同推出無咩必然關系
Eking 02:05 PM 10-05-15
android ver up jor~
J+1 02:30 PM 10-05-15
Dl data慢到九彩...夜d番屋企先來...
由手機版發出
GN00508771 02:45 PM 10-05-15
出必殺都冇語音⋯⋯參考CC就參足D啦⋯
>>>>>劉伯<<<<< 02:56 PM 10-05-15
dl先@@#
hyakki 03:10 PM 10-05-15
有冇抽出APK檔可以下載ORZ
okabe 03:22 PM 10-05-15
作者: GN00508771:
出必殺都冇語音⋯⋯參考CC就參足D啦⋯
之前介紹果時都知,
有版友話手機GAME都預咗,就算配音,拎出街玩一樣會關聲XD
GN00508771 03:29 PM 10-05-15
作為新參戰既美少年竟然得R....
樹靈DRYAD 03:30 PM 10-05-15
無咩機俾你去刷首抽~
>>>>>劉伯<<<<< 03:32 PM 10-05-15
首抽垃圾
xd
小嘉 04:24 PM 10-05-15
隻game 都幾麻麻
J+1 04:39 PM 10-05-15
作者: GN00508771:
作為新參戰既美少年竟然得R....
初登場當然比cheap野你...唔係之後點出強化版r錢....
由手機版發出
izumo 04:55 PM 10-05-15
之前介紹果時都知,
有版友話手機GAME都預咗,就算配音,拎出街玩一樣會關聲XD
諗住佢同CC一樣有一句都好過冇呀嘛
冇就SKIP LU
Eking 05:27 PM 10-05-15
首抽冇得抽限定....
will1223 06:44 PM 10-05-15
首抽係完1章5石個一抽?

SSR exia
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103 503  ... 最後

返回主題版面