Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
abingo 10:54 AM 10-18-13
http://www.nicovideo.jp/watch/sm22066709

隱密車wwww
6eo 01:16 PM 10-20-13
http://www.youtube.com/watch?v=H9yv344lyNI

有D運斷左波波13連
不過最後個個金田一真係痴線, 明明已經貼住睇片都係範圍外但都反到....
好在最後胡車兒識出挑撥wwww

作者: abingo:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm22066709

隱密車wwww
神回避
GUSTAV 05:12 PM 10-20-13
作者: iamleoluk:
http://www.youtube.com/watch?v=H9yv344lyNI

有D運斷左波波13連
不過最後個個金田一真係痴線, 明明已經貼住睇片都係範圍外但都反到....
好在最後胡車兒識出挑撥wwww

神回避
明顯崩射ZIP卡啦下化
cxzsedc 04:10 PM 10-23-13
求漢孫堅及劉備一張,PM thanks
Stevesteve 02:34 PM 10-25-13
見到澳門抆線皇帝浦番上水, 仲鬼鬼竄竄改群組privacy.

Markmark Ng changed the group privacy setting from Open to Closed.

Markmark Ng changed the group privacy setting from Closed to Secret.

改咗乜都仲睇到, 唔知有乜用有人想睇一下copy & paste攪掂.

不過.....不如摺埋佢啦, 反正全部澳門友都潛晒水, 現實的ic都被人刪埋. 得番係到摟人同佢互小. 依家台彎個位黑心都唔so佢
Stevesteve 02:45 PM 10-25-13

昨天下午在旺角Game Zone發生極不愉快事件。
有過60人圍住所有衞星台,有人寧願坐響度都唔讓,外人入去無得打機,有人叫我死撚開,更有人對本人作出疑似刑事恐嚇行為。

本人在此對有關事件表示遺憾,並促請有關人士交代不讓俾人打機的理由,否則會交世嘉及警方跟進。

---------------

老實講, 我就唔信報咗警, 條友吹水唔洗抹嘴.
b_boy 03:10 PM 10-25-13
唔好再理lee位疑似精神病患者啦
cxzsedc 03:14 PM 10-25-13
作者: Stevesteve:

昨天下午在旺角Game Zone發生極不愉快事件。
有過60人圍住所有衞星台,有人寧願坐響度都唔讓,外人入去無得打機,有人叫我死撚開,更有人對本人作出疑似刑事恐嚇行為。

本人在此對有關事件表示遺憾,並促請有關人士交代不讓俾人打機的理由,否則會交世嘉及警方跟進。

---------------

老實講, 我就唔信報咗警, 條友吹水唔洗抹嘴.
思覺失調架佢

Chitose1987 04:34 PM 10-25-13
作者: b_boy:
疑似呢兩個字是多餘的
GUSTAV 04:36 PM 10-25-13
作者: Chitose1987:
疑似呢兩個字是多餘的
比基eo 哥攪到痴左線
b_boy 04:38 PM 10-25-13
疑似呢兩個字是多餘的
未見過真身麻

作者: GUSTAV:
比基eo 哥攪到痴左線

6eo 05:12 PM 10-25-13
疑似呢兩個字是多餘的
呢個要比讚
未見過真身麻
上次新之比賽同完左之後佢出現左架
之後衝入黎d機到唔知做mud又衝番出去:cwm19:
b_boy 05:19 PM 10-25-13
呢個要比讚

上次新之比賽同完左之後佢出現左架
之後衝入黎d機到唔知做mud又衝番出去:cwm19:
第一日出局後, 第二日新之無去
Chitose1987 05:21 PM 10-25-13
我都無去到 睇少左精彩片段添
Stevesteve 05:28 PM 10-25-13
比基eo 哥攪到痴左線
係咪中出完之後....(講緊打機對戰打城門)

未見過真身麻

未見過真身+1

其實想睇下係點o既人
Stevesteve 05:33 PM 10-25-13
-- 小心佢又話報警做你喎, 告你岐視佢.

-- 夜神月: 唔俾我入組, 告你違反人權.

-- leo巨: 趙完鬆, 告你未俾家用.
魔靈娘 07:42 PM 10-25-13
比基eo 哥攪到痴左線
其實佢做咁多野....都係想果個始亂終棄的基eo 哥對佢在意多一點...
可惜...佢吾知基eo 哥已被切
可憐人
ACR 01:17 PM 10-26-13
想問各位師兄 有冇R典韋放
6eo 09:58 PM 10-29-13
都痴Q線, 打戰計10場有8場都係呂布, 唔係無雙就飛將, 再唔係就3騎
唔Q打機算
b_boy 10:05 PM 10-29-13
都痴Q線, 打戰計10場有8場都係呂布, 唔係無雙就飛將, 再唔係就3騎
唔Q打機算
SOSAD
LEE D比晒我咪好羅
石原夏織 11:11 PM 10-29-13
唔Q打機算
正常。…所以我唔打
SangoTLOU 12:11 PM 11-01-13
EX 張飛
武力8 知力2 勇猛 募兵
血判状の苦悶 士気4 (計略知力依存高???)

http://www.nicovideo.jp/watch/sm2216...arch_key_video
GUSTAV 12:12 PM 11-01-13
個計見人用 真係好苦悶下...............用o個個
6eo 01:33 AM 11-02-13
今日見到人用+5 only
無加速一痴就槍唔到, 好廢...

今日試打神術漢號袁兄弟, 又幾好推
GUSTAV 09:50 AM 11-02-13
今日見到人用+5 only
無加速一痴就槍唔到, 好廢...

今日試打神術漢號袁兄弟, 又幾好推
見你推爆左交響曲你係神

btw 唔係+5 係+4 淨低o個1應該兵增?
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面