Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
J+1 11:16 AM 08-04-16
至少見到un想行稀有種的路....行得落去掛...

http://www.bandai.co.jp/candy/sp/pro...098713000.html
由手機版發出
大覺屋師真 11:37 AM 08-04-16
作者: J+1:

http://www.bandai.co.jp/candy/sp/pro...098713000.html
由手機版發出
正喎出依隻. 都幾大隻
敗家仔, g-bit, 魔蟹我都訂左了. 唔爭在依隻
佢D稀有種又幾吸引嘅真係
martinnitram 08:32 PM 08-04-16
作者: 大覺屋師真:
竟然係咁?慳成本?
仲要就咁睇個盒, 係唔知 A 定 B 款?
martinnitram 08:33 PM 08-04-16

由手機版發出
但下下咁隻邊到有位擺 (同有錢買)
Rance 05:48 PM 08-05-16

D關節用返本身隻硬膠整到好得實,扭多兩扭真係斷...
佢D補色都唔係多架啦,不過叫好過AK...
D刻線又求其,2分鐘模型D刻線都多過佢...
J+1 05:52 PM 08-05-16
作者: :
D刻線又求其,2分鐘模型D刻線都多過佢...
2分鐘睇佢似係用佢啤模形部機....呢d隨時比大陸廠啤
由手機版發出
Rance 06:08 PM 08-05-16
其實兩分鐘模型真係整得幾好架
大覺屋師真 07:13 PM 08-05-16
隻乳豬起碼都算大大隻, AK嘅話肯定又幼又短
等到8號唔知仲買唔買到呢
大覺屋師真 07:04 PM 08-06-16
作者: martinnitram:
仲要就咁睇個盒, 係唔知 A 定 B 款?
應該係要抽
亍 ◣ 07:21 PM 08-06-16
睇唔到之前的反白字嗎?

不過係A定B就答你唔到至少一次兩盒一定唔會錯先\
martinnitram 11:08 PM 08-06-16
作者: 亍 ◣:
睇唔到之前的反白字嗎?

不過係A定B就答你唔到至少一次兩盒一定唔會錯先\
真係無留意, 行過搵兩盒望下先
不過正價 $50x2 的話就就o黎可以買盒 RG 砌...
亍 ◣ 12:39 PM 08-07-16
真係無留意, 行過搵兩盒望下先
不過正價 $50x2 的話就就o黎可以買盒 RG 砌...
其實一盒比多20就已經可以買HGUC 35週年版 RX78添.....冇得咁計
Rance 11:08 PM 08-07-16
只可以怪代理SET價貴囉,扭蛋食玩十算模型五六算點比
正常6,7算三十幾蚊真係唔貴
亍 ◣ 11:40 PM 08-07-16
提自己....聽日8號...不過早幾日仲見o既灰姑娘d卡今日都已經見唔到.....我諗要搵原box未開機會接近0......
fami~yan 01:20 PM 08-08-16
係喎,又8號,有冇見到邊度有動物戰隊合體3?

已入1-5,欠6...
大覺屋師真 09:06 PM 08-08-16
今日戰果
UN諗住每款執一隻,最後爭NT1
不過意外執左3隻名鑑
martinnitram 11:36 PM 08-08-16
作者: fami~yan:
係喎,又8號,有冇見到邊度有動物戰隊合體3?

已入1-5,欠6...
見青衣好似有 5 同 6 散, 仲有 1 set 6 盒放o左係收銀到 (未玩過, 唔知係唔係)
btw, 請問 動物戰隊合體 同 動物戰隊 係唔係同一樣的東東?
martinnitram 11:38 PM 08-08-16
今日戰果
UN諗住每款執一隻,最後爭NT1
不過意外執左3隻名鑑
又係青衣, 見有人爆完盒有紅渣/巴巴 x 2 多, 同一盒 NT-1
btw, 每款執一隻係爆新盒? 咁樣都係叫拆散賣吧...
martinnitram 11:40 PM 08-08-16
作者: Rance:
只可以怪代理SET價貴囉,扭蛋食玩十算模型五六算點比
正常6,7算三十幾蚊真係唔貴
而家比個價錢搞到真係戒o左食玩扭蛋...
OT 一下, 可能o的糖就到期, 見 Converge 16 減到去 $10 盒...
Rance 02:01 AM 08-09-16
有鬼用咩,賣凈哂D渣古尼羅先10蚊O者
大覺屋師真 02:31 AM 08-09-16
又係青衣, 見有人爆完盒有紅渣/巴巴 x 2 多, 同一盒 NT-1
btw, 每款執一隻係爆新盒? 咁樣都係叫拆散賣吧...
旺角粉嶺散住咁入,我又無問佢有冇原盒
不過開完隻高達玩,覺得當初決定吾買set係正確
detail話就好ak少少但真係少少, 但並非全部,rx78個面相就差過ak. 可動性差dd,又無base,變相齋企...
我寧願要番ak擺下pose好過

都係買特別款+零食8號見乜買乜就算
希望un死左有ak第二代
martinnitram 09:40 AM 08-09-16
作者: Rance:
有鬼用咩,賣凈哂D渣古尼羅先10蚊O者
真係死貨就係死貨, 就算 8 折o左 $8 都仲見有成 10 盒 8 盒...
J+1 09:43 AM 08-09-16
10蚊嗰d真係死貨中嘅死貨,真係送都冇人要
由手機版發出
martinnitram 09:48 AM 08-09-16
旺角粉嶺散住咁入,我又無問佢有冇原盒
不過開完隻高達玩,覺得當初決定吾買set係正確
detail話就好ak少少但真係少少, 但並非全部,rx78個面相就差過ak. 可動性差dd,又無base,變相齋企...
我寧願要番ak擺下pose好過

都係買特別款+零食8號見乜買乜就算
希望un死左有ak第二代
買咁多應該爆原盒會齊款o的, 而且又係o岩o岩出
可動性差o左會唔會出返 Standart 系列, 起碼可以再加價
martinnitram 09:50 AM 08-09-16
10蚊嗰d真係死貨中嘅死貨,真係送都冇人要
由手機版發出
但我有諗過 $8 買隻玩下, 畢竟戒o左咁耐有o的手痕 (雖然最後都無買 )
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面