Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
Neo Entertainment TREND>The Walking Dead
\ot_to/ 09:40 PM 09-28-11
廢廢地咪幾好囉, 似番普通人, 有投入感, 整個JACK BAUER會覺得跨架喇
鳳熾魂 10:36 AM 09-29-11
作者: (=v=)b:
唔知你咪玩得biohazard太多呢~硬係覺得個主角好廢~
係biohazard個主角太勁Je
真!DC 03:20 PM 09-29-11
見到主角開槍百發百中+異常冷靜,
不知幾神
kain_plus 12:00 AM 10-18-11
終於開鑼!
S02E01

一開始就好緊張避成群zombie,
仲以為個黑鬼會死添, 咁都死唔去
第一集就繼續玩核突, 玩解剖...
最尾阿仔咁就死o左??

下回預告好似仲激!

遊戲人間 09:42 AM 10-18-11
結尾突然接返漫畫線...(為左加幾個新人?)
漫畫版太灰,希望佢之後會去返原創故事啦...
blackcatlam 12:20 AM 10-19-11
好想武士女快d加入
Anson225 03:51 AM 10-19-11
唔係咁就死啊 = =
雪舟等楊 01:26 PM 10-19-11
原創漫畫批角色唔係打到傷殘就領便當退場

今季點改編the prison
governor勉強推落s3

amc臨開拍前cut budget, 順手炒左月黑高飛個導演
s2真係唔知會變成點

如果要扭入原著, 補返集搵到大量彈藥槍枝, 團員係農莊練燒槍先掂
唔係百發百中sniper就唔可以合理出場
雪舟等楊 01:28 PM 10-19-11
作者: kain_plus:
終於開鑼!
S02E01

一開始就好緊張避成群zombie,
仲以為個黑鬼會死添, 咁都死唔去
第一集就繼續玩核突, 玩解剖...
最尾阿仔咁就死o左??

下回預告好似仲激!

原著最強天才射擊手唔會咁易死

>>>>>劉伯<<<<< 01:43 PM 10-19-11
未睇, 遲D至睇番= =
不死身的出木杉 09:47 PM 10-21-11
http://www.youtube.com/show?p=_--YtM8FWRk&tracker=show0

(希望沒有lag) 原來網上有套walking dead短編的
不過沒中文字幕
煲機小王子 05:15 PM 10-23-11
我想知DOCTOR其實同主角講左D咩 好吊癮
另外S2 EP1搵成集好似有點兒......
鳳熾魂 07:10 PM 10-23-11
作者: 煲機小王子:
我想知DOCTOR其實同主角講左D咩 好吊癮
另外S2 EP1搵成集好似有點兒......
我都好想知
kain_plus 01:41 PM 10-24-11
EP02

搞o左半集, 原來係獸醫...

shane 同肥佬好緊張!!

王小虎 06:37 PM 10-25-11
有冇人有玩過PSN Dead Nation?第二集直頭一樣,笑死我。
肉羊哩咖 02:03 PM 10-26-11
據The AV Club報, 因為第二季開得大旺, 所以第三季都批咗~
blackcatlam 11:54 PM 10-27-11
作者: 王小虎:
有冇人有玩過PSN Dead Nation?第二集直頭一樣,笑死我。
第2集成4份3時間都係講緊佢個仔既野, 點解你可以諗起Dead Nation
雪舟等楊 12:23 AM 10-28-11
作者: kain_plus:
EP02

搞o左半集, 原來係獸醫...

shane 同肥佬好緊張!!

EP2

今集獸醫的對白已經留左位扭入原著最精采部份
barn => 分歧 => 監獄風雲

sophia個橋段唔通用來舖返原著個幾個新隊友出0黎

呢套片如果諗住跟原著行, 拍完s3就不如摺, the hunter篇打後個d真係頗悶下
kain_plus 02:21 PM 10-31-11
shane 入魔!!
王小虎 05:53 PM 10-31-11
作者: blackcatlam:
第2集成4份3時間都係講緊佢個仔既野, 點解你可以諗起Dead Nation
用flare果一下(不過我玩得少zombie game睇得少zombie戲,可能其他都有用呢一招吧)。我都係講吓嗟,唔駛黑晒面,輕鬆d吧...
(=v=)b 09:57 PM 10-31-11
睇落爭100米都唔夠~

行快2步都到啦~洗唔洗隊肥佬去死呀~?就算隻腳傷左~d行屍步速都快唔過你啦~

phil077 11:15 PM 10-31-11
掛在樹上的咸魚好生猛...笑左
Dangerous-boy 11:26 PM 10-31-11
作者: (=v=)b:
睇落爭100米都唔夠~

行快2步都到啦~洗唔洗隊肥佬去死呀~?就算隻腳傷左~d行屍步速都快唔過你啦~
不過這套劇啲喪屍真係行得幾快吓,有時我仲以為佢哋識得跑....
暉暉816 07:40 AM 11-01-11
但肥佬冇幾耐之前開過鎗幫Shane...

咁都隊佢去死,Shane真係好賤

令我更加覺得Shane當初根本唔想帶Rick離開醫院,

話Rick駁住哂儀器具所以唔知點做係藉口。
雪舟等楊 09:46 PM 11-01-11
肥佬只係提早步入原著下場

相反, shane明顯因為夠大隻兼肯剝可以吸囡囡同基民觀眾, 所以唔走原著路線

唔緊要, carl未死, 仲可以走原著路線

maggie同pizza仔條線仲以為唔做
dale同andera就加多個原創daryl走三角戀乎???
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面