Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-19-08, 12:50 AM   #226
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
getter173.....

不如星期5再去影過
去影乜 ?
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 01:16 AM   #227
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 凍冰冰綠茶 查看文章
去影乜 ?
夜維港

舊 11-19-08, 01:37 AM   #228
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
我是RAW+jpg的.....只係求個保險....萬一想攪下都有個raw留住...

舊 11-19-08, 07:16 AM   #229
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
getter173.....

不如星期5再去影過
未買到腳架,唔去

舊 11-19-08, 08:21 AM   #230
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
我都想同你地去學習的說

引用:
作者: ビスケット 查看文章
你係咪M Mode?
a
果然。。/\

舊 11-19-08, 10:00 AM   #231
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: riceking 查看文章
做乜又燒到我那一疊

沒錯我是長期影RAW的, 目的是方便後製~ 而且我當RAW是底片來儲的~
影JPEG不是沒有, 而是情非得已先會(例如就冇卡... )

Rice
因為你很容易比人燒著

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 10:40 AM   #232
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: ビスケット 查看文章
除左摺埋高度細d之外
羅多200g用ultra lux算啦
得59/67cm高....

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 06:49 PM   #233
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: getter173 查看文章
未買到腳架,唔去
吟去行鴨記

舊 11-19-08, 09:48 PM   #234
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
各位好 我都加入左吸毒行列啦

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 09:54 PM   #235
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
作者: Kami 查看文章
Doctor & me

舊 11-19-08, 10:05 PM   #236
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
吸左乜至得架

舊 11-19-08, 10:26 PM   #237
Kami
長期CD-Rom

吸左部五十丁
之後問左個frd借左支定焦1.4
星期五請到半日假的話就出去試機先 wakaka

我想問...如果想部機襟用d 應該要點...?

舊 11-19-08, 10:29 PM   #238
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
吸左部五十丁

無論吸咗咩都好~~~呢度都要出醫生post咖~~~快D去展示成果啦

襟用=防潮+日常清潔

舊 11-19-08, 10:42 PM   #239
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
吟去行鴨記
星期六先去八

引用:
作者: abcdekfc 查看文章
無論吸咗咩都好~~~呢度都要出醫生post咖~~~快D去展示成果啦

襟用=防潮+日常清潔
兩樣都未做

舊 11-19-08, 11:02 PM   #240
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
吸左部五十丁

不要用得太粗,避免碰撞,還有注意機能,保持清潔.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 12:25 AM   #241
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
吸左部五十丁

yeah有同房了

襟用... 防潮箱係第一樣要買既野

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 12:28 AM   #242
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 小光 查看文章
yeah有同房了

我影左相咁耐....一個都未買過
全部放埋一邊就算

舊 11-20-08, 12:49 AM   #243
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我影左相咁耐....一個都未買過
全部放埋一邊就算
<==一個淋住有2個L先買既人
舊 11-20-08, 01:23 AM   #244
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
講到底.....冇錢買
亦左位放

舊 11-20-08, 01:29 AM   #245
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我都係買個手動抽真空個d咋
電動唔係冇錢買, 而係真係冇位放 &感覺好徙電

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 07:50 AM   #246
abcdekfc
Game Master
乜都要學

<-------直接喺相機袋放防潮閤

舊 11-20-08, 11:22 AM   #247
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=6561
其實禾地d開箱文真係要討下

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 11:43 AM   #248
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=6561
其實禾地d開箱文真係要討下
佢地規模太大啦XXD

另,
用7k買個虛榮感

此篇文章於 11-20-08 11:46 AM 被 凍冰冰綠茶 編輯。
舊 11-20-08, 01:08 PM   #249
Kami
長期CD-Rom

引用:
作者: 小光 查看文章
yeah有同房了

Yeah 俾個五黎
呢兩日要去書局買返本工具書睇下有咩function用...
暫時淨係識用 M Mode...

舊 11-20-08, 01:10 PM   #250
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
Yeah 俾個五黎
呢兩日要去書局買返本工具書睇下有咩function用...
暫時淨係識用 M Mode...
睇說明書就會明白好多嘢咖啦~~~要善待說明書

論壇跳轉

現在的時間是 07:26 AM

手機版 | APP版