Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-18, 05:59 PM   #41976
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
7蘋果

要刷既關改成單一屬性(上年複合)
睇落係易左

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-18, 06:48 PM   #41977
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
真係變LIGHT版
全部掉落都最高效率
仲會跌種火
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-18, 10:10 PM   #41978
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
自從半年前換了手機後,一次都未閃退過,
但剛剛竟然在load賽車大地圖畫面時閃退

感覺上load個大地圖特別慢
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 02:23 PM   #41979
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
好似fixed左白mon了

舊 06-28-18, 04:10 PM   #41980
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我記得上年依個活動都係lag到high high同成日crash

好明顯係有嚴重問題佢地fix唔到

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 04:15 PM   #41981
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
到了終點都仲打得, 嘩哈哈
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 05:37 PM   #41982
細路翔
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
到了終點都仲打得, 嘩哈哈
好螺絲,不刷嗎?

英國說大家抱團死
舊 06-29-18, 12:23 AM   #41983
gingq7

睇黎之後最快衝線的都只會係狂關
在插滿加成禮裝後,只有雙尼錄+弓海倫娜勉強叫刷得快
舊 06-30-18, 11:42 AM   #41984
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
放棄一隻加成角 用モーさん加嫁王既話其實打術職就可以3T
不過呢Round點打都係衝貝殼

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 12:04 PM   #41985
Sar8
The One

nobu火速前進中

舊 06-30-18, 02:37 PM   #41986
Hextor

差棋就換晒野
咁休閒之後2018太麻煩會唔想打
舊 06-30-18, 11:59 PM   #41987
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
狂職絕滅ev

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 06:47 PM   #41988
細路翔
The One

炎川:我不是針對你,我是說在榜的各位都是垃圾(繼續自慰

雖然依度今次有課過既都有份幫炎川打J就是了...

英國說大家抱團死
舊 07-02-18, 08:40 AM   #41989
gingq7

出埋箱底絕技先贏個馬鼻咋喎

根據往績,水著營收係輸比黑貞的
舊 07-03-18, 03:10 AM   #41990
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
趁今日得閒打哂高難度同獸肉關,今年戰力充足左,終於唔洗令咒續關過到
本來以為其他關會無報酬就唔打,點知有就唯有打埋佢(諗返起上年同時開100關真係超壯觀我仲痴線到打哂佢)

舊 07-03-18, 06:19 AM   #41991
細路翔
The One

所以幾時先搵新堂做人設整返隻仇職既布迪卡出黎

憑dw咁既心態同技術力居然贏到咁認真營運既怪彈一個馬鼻就已經証明我地依班月豚d錢幾易呃

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-03-18 06:25 AM 被 細路翔 編輯。
舊 07-03-18, 07:59 AM   #41992
gingq7

技術力我覺得真係輸比大陸手機game,
但美術:戰鬥畫面,卡面,禮裝,都仲係頂級既

而心態,我覺得不能說差,只係太保守
但其實只係大陸手機game太進取, 如果拎FGO和鬼佬手機game比, 進取度其實差唔多
舊 07-03-18, 08:01 AM   #41993
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
這次你們覺得休閒是因為你們上年抽了好多卡嘛

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 08:28 AM   #41994
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: pet3 查看文章
就算今年上年咩都無抽

騎伊絲塔+殺師匠+一堆恆常三四五星BONUS角
換埋四張五星活動禮已經+10, 仲未計好友可以疊多+4至+5

其實都係好易儲完
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-18, 12:58 PM   #41995
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
上年抽左3單而已

英國說大家抱團死
舊 07-04-18, 04:30 PM   #41996
gingq7

Part 1高難
第一次試水翻船,連師匠和水鎗都未見倒,

第二次阿榮(寶1)裝黑聖杯,拖一隊輔助角(孔,狐,盾)
無令咒過左
舊 07-04-18, 06:53 PM   #41997
Hextor

第二部冇紅油用慢左

唔係喎, 有鎚仔

第一部高難度殺剩小莫搞到反左車

此篇文章於 07-04-18 07:13 PM 被 Hextor 編輯。
舊 07-04-18, 07:01 PM   #41998
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
第二部冇紅油用慢左
有鎚仔,都係拎隻tenga出去打狂關大爆射架啦

英國說大家抱團死
舊 07-04-18, 11:47 PM   #41999
Sar8
The One

https://twitter.com/gpobserver/statu...44319295029248

蘑菇星

舊 07-05-18, 01:12 AM   #42000
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
第二部第1r得1000分要打,營運係咪咁睇小D玩家驚我地打唔切?(雖然我仲以為唔洗3個鐘就搞掂但而家都未得定係有d人仲未打完第一部先咁慢)
同埋今次要換d野偏哂去あめ玉,要打6xxx粒(雖然用全加成就唔難儲)
奈須大

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:34 AM

手機版 | APP版