Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED
陸奧 貴志 11:06 AM 05-03-15
作者: JMi:
波波最後發乜神經
今次堅唔係輸球證啦
主場偷行個鐘嘛
JMi 11:08 AM 05-03-15
作者: 陸奧 貴志:
主場偷行個鐘嘛

但都無啦 心服口服了

係同大家一樣 明小左portland第四種一下 lol
kawai 11:12 AM 05-03-15
波波最後發乜神經
今次堅唔係輸球證啦
平心而論,得1秒要入已經好難,仲要未開波就㩒完場鐘,邊個教練都發火啦,完全打亂部署同球員的心理準備。

好難令人相信NBA會有依d低級錯誤
JMi 11:19 AM 05-03-15
作者: kawai:
平心而論,得1秒要入已經好難,仲要未開波就㩒完場鐘,邊個教練都發火啦,完全打亂部署同球員的心理準備。

好難令人相信NBA會有依d低級錯誤
都唔知係唔係特登
但我睇十幾年nba 主場係咁架啦 spurs自己都會係咁啦
今次打到第七場先出現呢d野 已經賺左...

或者spurs嬴得太多 同輸起上來就很痛快
所以好少有機會睇到波波打到完場咁大情緒
kin~kin 11:49 AM 05-03-15
就咁睇,對火箭應該係易過對Spurs,問題係唔知會唔會已經元氣大傷…

另…Clippers好似無d 專門防守wing 0既人…有d隱憂
JMi 01:12 PM 05-03-15
作者: kin~kin:
就咁睇,對火箭應該係易過對Spurs,問題係唔知會唔會已經元氣大傷…

另…Clippers好似無d 專門防守wing 0既人…有d隱憂
CP3防守其實都超班
問題係HARDEN太高 真係無得守
或者夾硬拉BARNES專去守佢
kin~kin 01:25 PM 05-03-15
今場波CP3真係超神…
JMi 01:30 PM 05-03-15
佢以前都神打過N場 但好多次最後都慘敗 包括上年對THUNDER果下...
睇多十幾次最尾果球 最離奇係 左腳起跳架喎頂
不如下ROUND頭兩場比佢抖下啦
t-mac拜仁 11:37 PM 05-03-15
輸了
輸POP同TP9
我家下支持勇士,同我射死大飛
JMi 03:24 AM 05-04-15
WIZARDS真係嬴左
但BEAL第4節傷出... 又傷

UMM 樓上 WARRIORS同籃球皇道相差十萬九千里喎...
okabe 09:31 AM 05-05-15
無左JR對騎士影響都幾大,唔夠人支援

今場公牛都帶住騎士呢打,ROSE,JB,GASOL上佳表現
希望ROSE最後果下無事....
NOAH今季真係未搵到佢既位置,表現好差
okabe 10:18 AM 05-05-15
快船無CP3真係亂到....
完全係另一隊波
阿聰 11:37 AM 05-05-15
作者: okabe:
無左JR對騎士影響都幾大,唔夠人支援

今場公牛都帶住騎士呢打,ROSE,JB,GASOL上佳表現
希望ROSE最後果下無事....
NOAH今季真係未搵到佢既位置,表現好差
ROSE果下應該好小事,抖下就OK。
不過我真係好想睇返重播,有人話球證偏幫騎士。
kin~kin 12:00 PM 05-05-15
去到第4節,clippers lead住13分…無左CP3,BG係時候show身價!
Penny仔 12:13 PM 05-05-15
沒有cp3 的clippers 竟然有機會拿下game 1
okabe 12:21 PM 05-05-15
作者: kin~kin:
去到第4節,clippers lead住13分…無左CP3,BG係時候show身價!
DOC個仔完全唔掂,BG做埋控衛都好過佢...
兩邊都打得好亂,HARDEN表現奇差
sgouki 12:27 PM 05-05-15
BG
吾知CP3下場出得返未..
ayato 12:27 PM 05-05-15
看到第2節,快艇的組織,我放棄看下去了...
最後竟WIN了- -''
kin~kin 12:32 PM 05-05-15
而家咁情況就應該俾CP3休息埋下一場。休多場差好遠…
JMi 12:33 PM 05-05-15
DOC個仔完全唔掂,BG做埋控衛都好過佢...
兩邊都打得好亂,HARDEN表現奇差
又未到唔掂既
至少唔怯場夠薑起到手 入到幾球3分

HARDEN近乎無球都比人DOUBLE TEAM咁 波都唔比佢拎
我覺得ROCKETS係輸教練
叫完TIMEOUT出返來又輸兩個三分 成隊波去到關鍵位完全唔知想點咁
作者: ayato:
看到第2節,快艇的組織,我放棄看下去了...
最後竟WIN了- -''
ROCKETS一向更無組織
無左係咪都掉個波比HARDEN呢招 就唔識做波咁...
okabe 12:41 PM 05-05-15
又未到唔掂既
至少唔怯場夠薑起到手 入到幾球3分

HARDEN近乎無球都比人DOUBLE TEAM咁 波都唔比佢拎
我覺得ROCKETS係輸教練
叫完TIMEOUT出返來又輸兩個三分 成隊波去到關鍵位完全唔知想點咁

ROCKETS一向更無組織
無左係咪都掉個波比HARDEN呢招 就唔識做波咁...
分波俾佢射,或者自己帶波射都還可以
但叫佢分波做組織完全唔知點做,好彩DOC都唔係膠都好快做調整
教練上既分野都幾明顯,有幾個位叫完TIMEOUT出返來完全無分別
JMi 12:50 PM 05-05-15
分波俾佢射,或者自己帶波射都還可以
但叫佢分波做組織完全唔知點做,好彩DOC都唔係膠都好快做調整
教練上既分野都幾明顯,有幾個位叫完TIMEOUT出返來完全無分別
講分波其實crawford都係得啖笑水平 亦勁多turnover
所以cp3讓比griffin控制左比賽兩年終於有收鑊

睇返另一邊cavs無左love 真係咁就輸左...
HEAD_HUNTER 10:28 PM 05-05-15
睇完重播,Mchale完敗,
成隊波無乜重心可言,
唔計Harden,身為另一個看板球星既DH除左係內線叫有啲阻嚇力之外對成隊波既影響完全唔到位,
完全唔明Mchale仲左Harden之外仲有咩戰術修養
JMi 11:23 PM 05-05-15
而家呢八隊又真係新鮮在
最近嬴過冠軍的 係MJ年代的公牛 lol
okabe 12:59 PM 05-06-15
水花兄弟今日插哂水....
熊仔今日有機偷番場
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面