Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
雙日 12:41 PM 11-20-16
作者: 普通人一個:
好老實講,玩完個DEMO,再睇埋佢個review,真係唔多想買,隻野真係幾垃圾
如果係講緊judgement個demo,反而我見整體風評唔差
不過真係多bugs,可能又係大大個day one patch...

我自己就玩完預購左中文下載版
雖然掙扎過買實體,但下載版始終方便d..
96neko 12:53 PM 11-20-16
作者: Alpha2:
鬼佬review ,主要都係睇ign,gamespot ,比較公正,
其它網站好多為咗博出位, 專係俾d 古靈精怪評分出嚟嘩眾取寵
其實Clueless Gamer根本唔係咩正經既review網
只係Conan O'Brien做d野比大家笑下
不過上得Clueless Gamer就基本上係大game
大家睇完笑下就得,想知道隻game係點都係等ign gamespot出分先啦(我個人比較喜歡easy allies,前身係GT Review)
Marco 02:54 PM 11-20-16
唉,ステラ,真係好掛住(懷念?)你

ルーナ 真係無ステラ咁靚
STRIFE 05:25 PM 11-20-16
neogaf 個2 part 千字文review 好大機會係流,唔好盡信
4CHAN就真係有人一路玩一路POST圖,故事暫時負評多,GAMEPLAY就OK
96neko 08:01 PM 11-20-16
作者: STRIFE:
neogaf 個2 part 千字文review 好大機會係流,唔好盡信
4CHAN就真係有人一路玩一路POST圖,故事暫時負評多,GAMEPLAY就OK
但neogaf條友之前爆好多料都好準wor
有傳佢係sony內部人員
佢今日都傳左唔少應該係尾段game圖上去

ルーナ比ステラ靚!!
雙日 08:04 PM 11-20-16
咁係咪應該少d上forum睇ff15既情報....

會比劇透爆死...
96neko 08:12 PM 11-20-16
作者: 雙日:

會比劇透爆死...
唔想被人透就最好唔好上
我都忍唔住手睇曬neogaf d野
好彩條友冇咩點戲透
sgouki 08:59 PM 11-20-16
呢度有呢度規矩, 閣下劇透吾該SPOIL...
jeffyen83 09:41 PM 11-20-16

會比劇透爆死...
我最多上下呢到,巴哈死都唔入FF版
A9果D大陸網更加唔好上啦

其實都就出,應該都唔會再有咩特別情報
Alucard_Lam 12:48 AM 11-21-16
作者: 96neko:
但neogaf條友之前爆好多料都好準wor
有傳佢係sony內部人員
佢今日都傳左唔少應該係尾段game圖上去

ルーナ比ステラ靚!!
十年嘅技術進步咗.
mrk 09:17 AM 11-21-16
重有倒數8日(中文版)
雙日 09:31 AM 11-21-16
都係忍唔住上左NEOGAF

如果真係信果D大網流出REVIEW,同玩緊既人既評價
照計最少都有良作級既,似乎大約80分左右

當然係西方人既評價,亞洲人唔知啱唔啱口味
Gambit 09:47 AM 11-21-16
作者: Dyhalt Rushifar:
只係開頭在下唔介意,不過去睇完官網,就好擔心成隻GAME淨係果隊大四喜用…
不過真係好奇怪,明明人中龍集集都係男人&妖怪水商業既世界,在下唔太抗拒。
呢隻一開就好似已經唔多對路…腐味太重?
外國有人爆左 (巴哈有翻譯)
似乎真係由頭到尾都係四基友.
其實全男班我都唔覺得咩大問題, 電影版個部隊都全男班咁滯啦.
主要係人設, 4個有 2.5個外表都好基
Dyhalt Rushifar 09:56 AM 11-21-16
作者: Gambit:
其實全男班我都唔覺得咩大問題, 電影版個部隊都全男班咁滯啦.
基情在下又唔係好覺既,不過搞到四件男公關冒險咁硬係好唔自在,好似玩緊D乙女GAME咁。
遊戲本身其實在下幾BUY
應該期待下一集?
雙日 10:02 AM 11-21-16
基情在下又唔係好覺既,不過搞到四件男公關冒險咁硬係好唔自在,好似玩緊D乙女GAME咁。
應該期待下一集?
DLC用女角
我自己估九成九有...
Alucard_Lam 10:43 AM 11-21-16
應該期待下一集?
我比較想知道幾時可以操中年主角, 我覺得比起洗剪吹時期真係型得多!
jeffyen83 02:33 PM 11-21-16
其實食飯呢d日常必需既野都大把選擇啦
一種娛樂多樣化唔好咩?
係要清一色男既平頭大隻鬍鬚中佬,女既就乳搖小褲褲?

其實以上要求既又唔好冇得選,市面上一大把啦
反而甘日式FF風就真係無邊幾隻,唔對你口味唔玩唔食就甘簡單

係要入間日式料理店大叫冇西餐,係要市場統一剩番西餐廳,仲惡過共共

我太認真定日廠係原罪,JRPG係死罪??
gingq7 02:41 PM 11-21-16
其實都唔駛點再睇review, 衰極都好難衰得過FF13
rictws 02:45 PM 11-21-16
香港 PSN 幾時先有JUDGEMENT DEMO....
豪傑公子 02:47 PM 11-21-16
作者: Marco:
唉,ステラ,真係好掛住(懷念?)你

ルーナ 真係無ステラ咁靚
LUNA都係鍾意電影版個鬼妹樣多D~~
Marco 03:45 PM 11-21-16
作者: 豪傑公子:
LUNA都係鍾意電影版個鬼妹樣多D~~
電影o個個正
aquarius 05:00 PM 11-21-16
作者: gingq7:
其實都唔駛點再睇review, 衰極都好難衰得過FF13
不過15分分鐘會俾13影響銷量
Lure 05:57 PM 11-21-16
作者: aquarius:
不過15分分鐘會俾13影響銷量
13嘅影響係一部份,
但15本身都係睇底一線嫁勒,
由Versus到而家庭,
鬧嘅鬧踏嘅踏,
鬧過嘅人好難公平公正評論隻Game 嫁勒,
所以如果要比分,
可能由負分開始比囉!
鈴蘭 10:21 PM 11-21-16
作者: Gambit:
其實我覺得唯一一個可以叫基既造型係金毛肥仔
大叔係大叔
眼鏡仔又其實D動作唔會有基味

更唔好題10年後個樣 我覺得王子個樣可以講係4個人入面最英果個
Dyhalt Rushifar 10:28 PM 11-21-16
DLC用女角
我自己估九成九有...
諗深一層DLC其實好難救,原本故事係四條佬行既格硬加女角落去,
大概只會故事中唔出現一句對白都冇既超絕路人…都係由得佢啦
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面