Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

查看投票結果: research
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩理PC版 43 47.25%
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 不過沒有打算玩PC版 15 16.48%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩PC版 24 26.37%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 也沒有打算玩PC版 9 9.89%
投票者: 91. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 02-03-08, 04:41 PM   #276
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
想問下而家玩MHF除左要用VPN係咪要仲要比錢買點?

VPN要點比錢?
的點又可以點買?

PS 我無信用卡
我係1服既~
d點同vpn,我都係銀行過$$$比我fd~~
之後佢就幫我ko曬嫁la@@
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 10:02 PM   #277
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
頭先玩到hr2 因為冇玩比錢,所以好多野玩唔到,好頂隱.. 我想請問一下我冇信用卡點先可以買到點數
我係sever 3玩的
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-08, 03:03 AM   #278
Game Master

引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
想問下而家玩MHF除左要用VPN係咪要仲要比錢買點?

VPN要點比錢?
的點又可以點買?

PS 我無信用卡
李有冇提款卡呀~?
HSBC過數就ok嫁la~

引用:
作者: kowloon 查看文章
頭先玩到hr2 因為冇玩比錢,所以好多野玩唔到,好頂隱.. 我想請問一下我冇信用卡點先可以買到點數
我係sever 3玩的
回左pm給李了^^
舊 02-17-08, 09:18 PM   #279
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 11281984 查看文章
李有冇提款卡呀~?

回左pm給李了^^
請問要點先玩到 用VPN戈D要點處理 (俾錢方面)
我也是沒有信用咭的 請問要買點數

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-17-08 09:22 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-08, 10:03 PM   #280
fantast
God of Gamer
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
真係想叉隻腳入黎
如果冇信用卡可以點攪~?
中銀同東亞有冇方法攪到晒所有野~?

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 12:34 PM   #281
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 11281984 查看文章
李有冇提款卡呀~?
中銀呢

而家vpn+月費 一個月要幾錢
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 03:01 PM   #282
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 冬樹 查看文章
SP裝的精髓

打左好幾日SP料,
我套銀霸裝再隨便搭一件SP裝[入透眼珠SP]
有攻擊力up中,自動marking,高級耳栓,見切+2,火事+2,斬味+1
另外按需要可以隨時換斬鐵珠SP,忍腳珠SP同文鎮珠SP

暫時仲未知道超鎧玉同極鎧玉的入手方法...
D技能直頭好似用o左老金咁

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 11:52 PM   #283
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
咩MHF唔係好多呢種級數既廚混裝架咩
我見nico上面段段片D Skill都廚到無朋友

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-08, 02:33 AM   #284
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDloungemode
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
有呢d skill好普遍
皆因有屈機的剛力珠存在
SP珠仲屈機~

搭到10個正面skill果d先至叫做唔正常

妖怪Buster白犬隊 歡迎link機
3DS FC 5472-8593-7630

此篇文章於 02-19-08 02:43 AM 被 冬樹 編輯。
冬樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-08, 02:36 AM   #285
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

引用:
作者: GN00508771 查看文章
請問要點先玩到 用VPN戈D要點處理 (俾錢方面)
我也是沒有信用咭的 請問要買點數
沒信用卡就比較麻煩,不過有方法,
就係比錢買2.0 pack,
包兩個月月費同特典武器防具

vpn搵E2G香港代理,月費40元

舊 02-19-08, 01:19 PM   #286
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

再P.S.一下...我住澳門的 要點搞???VPN戈度....

2.0pack幾錢...兩個月之後 點算

此篇文章於 02-19-08 08:33 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-19-08, 10:29 PM   #287
fantast
↘SSR子宮3♪

引用:

冇信用卡+1/
有冇詳細link?
因為vpn實在唔識攪
2.0 pack要係日本訂過黎?

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
舊 02-20-08, 02:44 PM   #288
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

引用:
作者: GN00508771 查看文章
再P.S.一下...我住澳門的 要點搞???VPN戈度....

2.0pack幾錢...兩個月之後 點算
有無香港朋友幫你搞?
兩個月之後就要用信用卡買點數

引用:
作者: fantast 查看文章
冇信用卡+1/
有冇詳細link?
因為vpn實在唔識攪
2.0 pack要係日本訂過黎?
vpn果度真係想要的話,我再pm佢個聯絡方法
2.0pack要4百多元,要搵game鋪訂

你地試左免費試玩先會比較好
去官網下載隻game同埋安裝免費vpn

舊 02-21-08, 01:10 AM   #289
fantast
↘SSR子宮3♪

用左試玩個acc同個pack個acc會唔會有唔同or miss左D野?
用免費vpn黎試o既話又咩位置有?

舊 02-21-08, 02:14 AM   #290
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

引用:
作者: fantast 查看文章
用左試玩個acc同個pack個acc會唔會有唔同or miss左D野?
用免費vpn黎試o既話又咩位置有?
不會,acc一樣同pack無關

免費VPN
http://www.mobilefree.jp/jp/download/

不過免費的vpn隨時會斷

舊 02-22-08, 12:49 AM   #291
fantast
↘SSR子宮3♪

個VPN個SPEED.......
仲灰過56K,實在頂唔順\
比錢果D VPN又點攪?

舊 02-22-08, 12:53 AM   #292
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

+1 詳細希望........唉...真係麻煩 玩日本的ONLINE GAME.....

舊 02-22-08, 12:29 PM   #293
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

pm左e2g香港代理的聯絡方法

btw,mhp2g就快出,fo又開始越來越悶,
我都係打算玩到三月尾就要停

舊 03-17-08, 01:33 AM   #294
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

我有個澳門朋友前幾日先至正式開始玩

用免費vpn完全無問題

舊 03-18-08, 04:36 PM   #295
Game Master

我3月15冇玩了@@
應該玩完2g,先再玩番#!
舊 06-04-08, 04:35 PM   #296
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
之前有朋友貼過張圖
會唔會真係呢隻

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-08, 04:55 PM   #297
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
之前有朋友貼過張圖
會唔會真係呢隻

又好似有d似wo@@
只係見到4隻眼=﹏=
舊 06-08-08, 01:03 AM   #298
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
聽人講隻怪唔係兩頭蛇,係失敗的面!
四隻眼o既蜘蛛....第二隻甲蟲種怪?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 11:13 AM   #299
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
路過,有無人有能力整到炎妃大劍?

要玩左360日先有 Key item 整 (Play Count 仲琴日截左止 )
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 07:33 PM   #300
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

3.0更新資料
http://www.watch.impress.co.jp/game/...080613/mhf.htm

自從多左個"狩人祭"之後
隻game變得比較耐玩d...
新增狩人祭勝方限定任務

新增特殊長度武器

呢把係片手劍

此篇文章於 06-13-08 07:35 PM 被 冬樹 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 06:24 PM

手機版 | APP版