Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-17, 04:50 PM   #2001
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007

上黎求好友失蹤晒 掛緊ニックス
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-17, 06:35 PM   #2002
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
ADD左你

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-17, 07:50 PM   #2003
kcwoo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDKC_HK
已Add~
kcwoo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-17, 08:01 PM   #2004
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我都ADD左
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-17, 08:25 PM   #2005
GreenTea

有無d加攻擊既裝備推介 主線/比較易拎到,自己個隊好多攻擊角既想谷攻擊力,最勁個隻都係541 今次係第一次打贏覺醒級

使用tapatalk發送
舊 01-04-17, 08:31 PM   #2006
ShinDou

主線冇勁野拎到架,最勁咪攻10戒同攻8衫,勁既1係TRUST,1係活動,1係降臨,試下搭D勁FD打下降臨,同埋用EC推高DAM應該會易打好多
舊 01-04-17, 08:43 PM   #2007
GreenTea

好在今期個福袋有把劍同30%攻魔 再換埋個18攻頭盔

舊 01-05-17, 12:22 AM   #2008
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
added

舊 01-05-17, 11:31 PM   #2009
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
國際版請個明星唱歌仲有埋佢做角色(BDFF狩人黎既喂?)
不過d鬼佬好似唔多like

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-17, 12:57 AM   #2010
GreenTea

好似唔多拿更 日版出聲優角色有聲重有得諗 (FF

舊 01-06-17, 10:11 AM   #2011
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
已added

舊 01-06-17, 11:11 AM   #2012
GreenTea

叫咩名 個個日文 認唔到

舊 01-06-17, 01:15 PM   #2013
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

我係オラーギ~過左event之後長掛土槍女/勞力士

舊 01-06-17, 05:40 PM   #2014
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
今次隻地獄犬異常易打, 第一次打就搞掂晒d mission , 係煩在要拖幾rd 儲到lb

舊 01-06-17, 07:39 PM   #2015
GP03D

係喎,今次set得好易,我打2次都搞掂哂。。。

舊 01-06-17, 07:51 PM   #2016
ShinDou

真係好易,1TAKE過,用左5人打,第1TURN已經秒剩佢少少,不過俾佢DISPELL晒第1TURN死左3個剩番光豬同個FD洋蔥,之後執雞贏埋

原來夠莫古了,食埋大劍裝備而家NYX有8百幾攻 XD 練埋TIDUS把勁劍俾佢同2個DARK KNIGHT SOUL先 XD

髮夾而家就黎十萬了

此篇文章於 01-06-17 08:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-07-17, 01:07 PM   #2017
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

隻3頭犬過易,5個人打都冇難度…反而我玩安全慢慢打仲開心

Tapatalk を使用して私の D6653 から送信

舊 01-08-17, 08:08 PM   #2018
ShinDou

下個活動應該係解技覺醒啦﹖照數現有6星應該輪到雷神啦,本身已經咁勁,解完唔知會勁到咩程度,光豬又係本身已經好勁,唔知會唔會解埋土槍

新POOL應該出主角老豆俾人抽啦﹖
舊 01-08-17, 08:20 PM   #2019
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

點都係光騎先啦……如果劍聖再強化變可以打全體,根本又黎破壞平衡

舊 01-08-17, 09:55 PM   #2020
ShinDou

反而我估雷神唔會俾全體招佢,應該再強化單體,可能又俾招1千%招佢,聖光爆裂破變500%+50%防無視﹖ XD
舊 01-08-17, 10:01 PM   #2021
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

北斗提升無視率,冥界加全耐減加局數,黑獅子能力強化,9成應該咁強化…

舊 01-08-17, 10:19 PM   #2022
ShinDou

咁咪冇乜點勁到﹖而家NYX齊TRUST既話基本上係火屬版雷神既上位互換 XD
舊 01-08-17, 11:41 PM   #2023
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

咁又唔同,至少Nyx可以自帶火屬呢點劍聖做唔到,相反劍聖招北斗低消費高效率呢點好多角色都做唔到,各有各好啫~

舊 01-09-17, 12:17 AM   #2024
GP03D

NYX揸唔到大劍好煩,要哂一個位,又要2個turn先降哂攻魔防。。。
一線主攻手都係洋蔥/雷神。。
我隻常闇同tidus硬係唔夠fd既雷神打得多咁。。。

舊 01-09-17, 07:20 AM   #2025
ShinDou

自帶屬果D招冇用,因為要晒1TURN,基本上要屬都係俾把屬性武佢

北斗扣咁少打勁野冇用,打廢野點打都得啦 XD

NYX天生多個2刀流,雷神冇2刀流要晒1個位裝,1樣姐,降防唔會搵NYX出啦,1定係搵光豬放

用NYX都係貪佢招死力1擊750%乘2姐

洋蔥拎埋TRUST劍都係得550%,雷神得400%

你打得唔夠多係因為冇用EC推高佢先大大力1野打落去姐,又或者連連下甩左CHAIN搞到扣得少

其實最簡單出兩隻博士1齊用風屬已經47CHAIN,打左7CHAIN咁上下其他人先打落去就扣好多

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版