Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 11:31 AM   #1151
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
結果已出
教主輸左

陰謀論:
突登放比游小姐比較弱既入去 踢走教主

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:31 AM   #1152
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
長毛贏係最後結果?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:33 AM   #1153
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
一個契細佬,一個契仔,一個唔知契咩叉都入晒,西環一定係大淫家
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:36 AM   #1154
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
睇你想點死姐,左膠起碼有番個希望。

建制咪即死囉
左膠出賣反抗既人,睇到長毛打本土既新聞以好火,

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:36 AM   #1155
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
大旗配票手原則係穩勝再r bouns
上次就話低空搏大霧
今次又低空証明佢已經睇穿晒你地啦sosad
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:40 AM   #1156
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
涂謹申反超阿鼎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:44 AM   #1157
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
長毛贏係最後結果?
由手機版發出
得九東九西公佈左最後結果
其他基本上點完票 未公佈

舊 09-05-16, 11:44 AM   #1158
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
有人報一下超區票?依家睇唔到

結果而言
民主黨5+?
公民黨5其實唔算輸家
青政贏家不過游小姐入到去既表現有D令人擔心
輸家應該係熱普城

其實建制少左2席
不過今次佢地太守勢
進取D其實九東九西要拎多席唔難
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:46 AM   #1159
JMi

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
長毛 34,629票

方國珊 33,892票

應該已係最終票數?
九西收回左結果咪都無變
呢個數仲爭遠d應該安全

舊 09-05-16, 11:47 AM   #1160
JMi

引用:
作者: kev00269270 查看文章
有人報一下超區票?依家睇唔到
鄺神差唔多多晾子一倍票咁 你信唔信

暫時係亡國興出局多 點左差唔多20%

舊 09-05-16, 11:49 AM   #1161
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
新東鄭家富最終攞左17,245票

D票長毛同咖喱飯兩人平分都足以令容小姐墮馬, 仲可以贏多一個議席添!

舊 09-05-16, 11:50 AM   #1162
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
直選大局已定
我擔心功能組別非建制可能餘下不足5個..

有把握的:教育/法律/醫學/社福
危危乎: 資訊科技/會計 (現任的本身已不是好好,加上種票/黑材料)

最後兩邊相加應該無30席那麼樂觀 (全部合計的非建制人數)
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:50 AM   #1163
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:

D票長毛同咖喱飯兩人平分都足以令容小姐墮馬, 仲可以贏多一個議席添!
除左鄭家富呢萬7票
哪吒都搶左好多票....

如果唔係理想論既話
可以比長毛同范國威踢走容海恩..

舊 09-05-16, 11:50 AM   #1164
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
結果已出
教主輸左陰謀論:
突登放比游小姐比較弱既入去 踢走教主
1,天琦BB影響力太大
2,重要時刻鬧游小姐係錯決定
3,最後講立會選舉已經係公投都係瀨野

游小姐我唔知佢係米真本土,只希望佢快D成長,她議政能力真係未得

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:51 AM   #1165
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

呢條友真係唔知出黎做咩

舊 09-05-16, 11:51 AM   #1166
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實好騎呢,開頭話邊個邊緣叫人俾票佢,結果個個俾晒佢搞到班穩陣嘅大佬級反而收皮

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:52 AM   #1167
風音
The One

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
呢條友真係唔知出黎做咩
拎5皮出黎清理門戶
由手機版發出
舊 09-05-16, 11:57 AM   #1168
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 風音 查看文章
拎5皮出黎清理門戶
由手機版發出
因為選超區?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:58 AM   #1169
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
非建制夾埋仲可唔可以守住3/1議席?

舊 09-05-16, 11:59 AM   #1170
sunnylau

看看熱血接不接受走鄭松泰那種較溫和的路線
不接受>熱血可能會分裂 (好多花生友等看戲)
接受>再重整,培育新血>四年後再選過

如果想奪回九東一席..
始終本土陣型都要協調
唔係點打都係輸
(我估快必90%唔會讓路,如果4年後熱血還有心要戰,可以換新東試試)

此篇文章於 09-05-16 12:03 PM 被 sunnylau 編輯。
舊 09-05-16, 12:00 PM   #1171
風音
The One

引用:
作者: 華倫君島陽平 查看文章
非建制夾埋仲可唔可以守住3/1議席?
叫有19席
不過佢地會點做有好多變數
好多都各懷鬼胎好難估sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
舊 09-05-16, 12:01 PM   #1172
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
拎5皮出黎清理門戶
由手機版發出
佢拎番幾多你唔知遮

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 12:01 PM   #1173
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
除左鄭家富呢萬7票
哪吒都搶左好多票....

如果唔係理想論既話
可以比長毛同范國威踢走容海恩..
長毛 34,171
咖喱飯 30,658
鄭家富17,245

容小姐 35,104
哪吒 33,589

無鄭家富出黎界票, 點計條數都可以贏多席...
至於哪吒D票應該有部份中聯辦配俾佢既, 好在天有眼俾長毛贏到

舊 09-05-16, 12:02 PM   #1174
sunnylau

引用:
叫有19席
不過佢地會點做有好多變數
好多都各懷鬼胎好難估sosad
青政唔多似會參加泛民的"飯盒會"
熱普城那席更加不用想

你可以動到的
大概就是19-3=16
舊 09-05-16, 12:04 PM   #1175
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: sugihara 查看文章
其實好騎呢,開頭話邊個邊緣叫人俾票佢,結果個個俾晒佢搞到班穩陣嘅大佬級反而收皮
如果雷動仲有下次的話,泛民有種會比佢控制左動彈不得既感覺
大佬落馬郁到既利益太大,應該有d泛民呢個計劃下次唔想玩

但唔參與既話又可能因佢唔提而投佢地既人仲少左,左右為難
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:23 AM

手機版 | APP版