Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 12:10 PM 08-20-16
冇記錯既話果陣打強化1係刷凸破書1,強化2係刷凸破書2,不過果陣我都係冇心機刷冇凸佢 XD

仲要開頭得咁鬼少AP又冇水冇石爆,最重要係唔夠打 XD 開頭邊有咁多6星,有都冇咁多肥升
Celes 12:52 PM 08-20-16
作者: minazuki:
知唔知強化2會唔會跌25lv書
個機率真係太低
強化2有lv25記憶書,但機率低過lv40

作者: Dyhalt Rushifar:
呢個其實真係好難理解,明明SET到四條友同之前同SPEC先會有D難度,偏偏去到最後先讓你…
我都覺得set錯,但又廢事改返轉頭俾人嗌賠石。等睇遲下加極深層,如果重生存到的話⋯⋯
Dyhalt Rushifar 05:34 PM 08-20-16
http://cache.sqex-bridge.jp/guest/information/20378
終於升2%,不過你刪咗把垃圾杖同神弓佢啦,呢D有晒上位互換既唔會再有人想中架嘞…
ShinDou 05:44 PM 08-20-16
神弓我有4把,俾多把我升爆SKILL先刪唔該 XD
Celes 05:58 PM 08-20-16
我淨係想要古き弓,希望將呢把確率再提高一D
ShinDou 06:07 PM 08-20-16
古弓應該會加既,佢個5%分晒俾咁多把6星,不過古弓仲有個勁人送應該會仲係最低機率XD
minazuki 06:52 PM 08-20-16
作者: ShinDou:
古弓應該會加既,佢個5%分晒俾咁多把6星,不過古弓仲有個勁人送應該會仲係最低機率XD
古弓只係用黎換人
冇人想中第二把
見倒的fd個rufus用古弓真係鄧佢慘
ShinDou 12:10 PM 08-21-16
原來打完主線有爆機畫面睇 XD

而家打下肥同SG先
Celes 02:17 PM 08-21-16
玩左3個幾月,終於從女賊event畢業啦!
ShinDou 05:13 PM 08-21-16
又有新既抽角武器,今次輪到重劍佬ARUZE,唔知有幾壓倒既攻擊力

新活動有個7星ORB LOGO,會派1粒7星﹖定係勁低機率刷﹖定係用D毛換﹖
Dyhalt Rushifar 07:50 PM 08-21-16
作者: Celes:
玩左3個幾月,終於從女賊event畢業啦!
依家25書都仲差幾本,當日可以完凸果D真係癡線既…
Celes 10:04 PM 08-21-16
作者: Dyhalt Rushifar:
依家25書都仲差幾本,當日可以完凸果D真係癡線既…
為左要凸爆剣技而loop,結果多左16本lv25,其實普通寳箱都出書,所以都唔算難。

又有新既抽角武器,今次輪到重劍佬ARUZE,唔知有幾壓倒既攻擊力

新活動有個7星ORB LOGO,會派1粒7星﹖定係勁低機率刷﹖定係用D毛換﹖
估唔到突然出アリューゼ,希望到時運氣up
Dyhalt Rushifar 10:14 AM 08-22-16
作者: Celes:
為左要凸爆剣技而loop,結果多左16本lv25,其實普通寳箱都出書,所以都唔算難。

估唔到突然出アリューゼ,希望到時運氣up
在下覺得好似係一定要打怪出,而且仲有機會係ORB…
當日AP高極都係百左右,真係要打都咪話唔辛苦…

諗住清埋D變換珠完咗合武DAILY,結果真係中咗垃圾奇劍…

今日果個係應該係RUFUS EVENT強化版,又黎中特角送你兩戒?
Dyhalt Rushifar 05:05 PM 08-22-16
最上階 55000
ShinDou 05:08 PM 08-22-16
講中左出4,5萬推獎,但又冇7星武,點打?

全隊85再全身40lv6星應該都係得3萬零?

個活動搞34日?有冇set錯?

係咪熄機前活動黎架XD
Dyhalt Rushifar 05:18 PM 08-22-16
講中左出4,5萬推獎,但又冇7星武,點打?

全隊85再全身40lv6星應該都係得3萬零?

個活動搞34日?有冇set錯?

係咪熄機前活動黎架XD
全4人全身65既話,50000的確唔係冇可能既
ShinDou 05:30 PM 08-22-16
12件凸爆即係要60把6星or凸石,仲要同1把,油王先得啦XD
Dyhalt Rushifar 05:41 PM 08-22-16
12件凸爆即係要60把6星or凸石,仲要同1把,油王先得啦XD
咁神界的確間唔鐘見到3人全完凸既「人」既…
ShinDou 05:42 PM 08-22-16
真係 神 界 XD
Dyhalt Rushifar 05:49 PM 08-22-16
※2016年8月29日(月)に、アーティファクトを別のアイテムに交換できる「新たな交換所」を設置予定です。
營運竟然知道有雙古弓既苦主
minazuki 06:06 PM 08-22-16
又係唔俾你復活
姐係最後果的唔使打
ShinDou 07:11 PM 08-22-16
凸爆左神弓,技升到4,光劍都凸左下升左下技,都係3萬2戰力

每版得10石好似姑寒左,上次50﹖
Dyhalt Rushifar 07:19 PM 08-22-16
凸爆左神弓,技升到4,光劍都凸左下升左下技,都係3萬2戰力

每版得10石好似姑寒左,上次50﹖
仲差10把,加油
ShinDou 07:43 PM 08-22-16
光劍凸1技2咋

我覺得到閂SERVER果陣我都凸唔晒12把囉 XD
minazuki 07:46 PM 08-22-16
28層boss識全體異常狀態+自buff補血
要翼杖/垃圾杖+盡快ko佢先得
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112  ... 最後

返回主題版面