Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>キャプテン翼 ~つくろうドリームチーム~ #60 2017年3月31日14:00(香港時間)正式收皮
gsw 09:36 PM 03-12-13
千呼萬喚終於有得講射PK呀
額倆羅 12:38 AM 03-13-13
NICO 20 Hits
D 星 阿根廷後衛
起PAIR
藍澤千影 09:23 AM 03-13-13
被森崎困了2小時,一怒之下用了1支水,現在15連等收D
Gundam MK-2 09:26 AM 03-13-13
作者: 藍澤千影:
被森崎困了2小時,一怒之下用了1支水,現在15連等收D
好有違和感
但1支水去到15連
藍澤千影 09:27 AM 03-13-13
作者: Gundam MK-2:
好有違和感
但1支水去到15連
1支水到10連,再5次1PP
即使是廢D也好
ayato 09:27 AM 03-13-13
終於有EVENT 可以令我LOGIN 番~~
gsw 12:27 PM 03-13-13
VPN入唔到...
仲要好神得chrome個nico版入得到去
chrome yahoo同ie yahoo都係玩唔到....
okabe 12:39 PM 03-13-13
作者: gsw:
VPN入唔到...
仲要好神得chrome個nico版入得到去
chrome yahoo同ie yahoo都係玩唔到....
VPN入到,入到之後CUT左VPN照玩到
係個無料VPN死死地
據知其他ISP正常的,只有網上痕玩家LOGIN唔到
gsw 12:48 PM 03-13-13
作者: okabe:
VPN入到,入到之後CUT左VPN照玩到
係個無料VPN死死地
據知其他ISP正常的,只有網上痕玩家LOGIN唔到
我得個無料vpn
不是藍星人 12:50 PM 03-13-13
個無料 vpn 唔知係唔係太耐無用
成晚都話 password 唔啱
所以返到公司先開始打

而家 16 連勝
繼續 1pp

不過 19 連嗰一下的話係一定要用10pp 了
gsw 01:02 PM 03-13-13
作者: 不是藍星人:
個無料 vpn 唔知係唔係太耐無用
成晚都話 password 唔啱
所以返到公司先開始打

而家 16 連勝
繼續 1pp

不過 19 連嗰一下的話係一定要用10pp 了
死左,我連佢個網都去唔到.
zzzdx 01:20 PM 03-13-13
睇睇下拎P+[S]仲好過拎D咁款
藍澤千影 01:40 PM 03-13-13
作者: zzzdx:
睇睇下拎P+[S]仲好過拎D咁款
我戰友18勝抽到D西度

21連斷,WY佐野,已經有HD+
zzzdx 02:03 PM 03-13-13
係咪傻嫁 連出2張PA貨右手之後連出2張P+WY贊
Edward29 02:24 PM 03-13-13
Yahoo Chrome 玩唔到......
BTW, 宜家大陸上NICO唔使翻牆了.
不是藍星人 02:26 PM 03-13-13
21連 - D瑞典利雲

其實仲有4次 10pp 可用的
不過唔係 D symbol 都係拎嚟賣
gsw 02:48 PM 03-13-13
作者: Edward29:
Yahoo Chrome 玩唔到......
BTW, 宜家大陸上NICO唔使翻牆了.
我chrome得,係ie唔得.
藍澤千影 04:37 PM 03-13-13
剛才發現有張不知何時得到的普通G+劵
一抽竟然抽到......
不是藍星人 04:43 PM 03-13-13
剛才發現有張不知何時得到的普通G+劵
一抽竟然抽到......
半引退都咁可惡

藍澤千影 04:51 PM 03-13-13
作者: 不是藍星人:
半引退都咁可惡

同場加映B抽G+全日龍一
Gundam MK-2 04:52 PM 03-13-13
同場加映B抽G+全日龍一
B抽G+,G抽P+我今次都有齊
不過都係銀仔
zzzdx 05:06 PM 03-13-13
我呢次最好係S中P....就係其中一張PA貨右手
陸奧 貴志 06:50 PM 03-13-13
<---開始到依家只係射到10球
藍澤千影 07:00 PM 03-13-13
在家不能玩
今天D+、D、P+、G+各一
滿意了
stinkychan08 08:00 PM 03-13-13
22連~D世選巴斯高,無用,已有+
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後

返回主題版面