Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-25-06, 04:14 PM   #26
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
skyline

我想要

可惜唔夠兩年牌都冇膽去揸,唉!,而且又冇錢!

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.

此篇文章於 08-25-06 04:17 PM 被 chandler 編輯。
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 04:32 PM   #27
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: chandler
skyline

我想要

可惜唔夠兩年牌都冇膽去揸,唉!,而且又冇錢!
其實揸咩車都一樣, 最緊要行馬路經驗, 當你熟習左, 揸600cc同揸3000cc都一樣
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 05:53 PM   #28
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Hidekii
開估吧Tano兄
好似搬過黎好D
你揸GTT,就唔認得同廠尾轆車

好!開估
答案
S14 K's後期

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 06:41 PM   #29
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: Tano
好似搬過黎好D
你揸GTT,就唔認得同廠尾轆車

好!開估
答案
S14 K's後期

我第一個答案就係飛雞了

引用:
前面個架 .. 飛雞麼?
被你誤導了
舊 08-25-06, 06:53 PM   #30
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
GTT....有錢人~~
我都係唔post我以前架雞車了.....
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 09:17 PM   #31
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:

我第一個答案就係飛雞了

被你誤導了
個人覺得始終係得RPS13(即180SX,200SX)叫飛雞

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-06, 09:18 PM   #32
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: RS 200
GTT....有錢人~~
我都係唔post我以前架雞車了.....
not fair

玩車不分貴平, 而且我架笨唔係咩百萬名車, 有咩所謂喎
舊 08-25-06, 11:35 PM   #33
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
not fair

玩車不分貴平, 而且我架笨唔係咩百萬名車, 有咩所謂喎
冇錯~~~! 我架323都post啦~!!!

今次唔幫你RS 200~~~

虎老藍 206 ~~~

其實中間仲有架 思域 & 天線 過度~~~
不過冇影低已經放了~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-06, 12:02 AM   #34
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
AE110想換四條呔同令有咩好介紹?

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-06, 12:16 AM   #35
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
不錯的參考~
http://www.topmix.com.hk/

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-06, 09:22 AM   #36
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: KIM
冇錯~~~! 我架323都post啦~!!!

今次唔幫你RS 200~~~

虎老藍 206 ~~~

其實中間仲有架 思域 & 天線 過度~~~
不過冇影低已經放了~~~
靚仔!
舊 08-28-06, 09:25 AM   #37
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
鈴呢d好個人喜好既, 上28car搵搵

論壇跳轉

現在的時間是 11:57 AM

手機版 | APP版