Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-22-07, 10:56 PM   #1
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
我去左個香港車壇好重要嘅事,Le mans 揭幕酒會~

Matthew 等左兩年,終於成功去 Le mens 啦!!!!!!!!!
小弟有幸可以睇揭幕式
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-07, 09:39 AM   #2
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
Matthew 係唔係馬依思?

舊 05-23-07, 12:20 PM   #3
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 不破大地 查看文章
Matthew 係唔係馬依思?

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-07, 12:26 PM   #4
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
Matthew 等左兩年,終於成功去 Le mens 啦!!!!!!!!!
小弟有幸可以睇揭幕式
酒會係邊度舉行???灣仔???

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-23-07, 05:38 PM   #5
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: HONDA 查看文章
酒會係邊度舉行???灣仔???
銅鑼灣個陳列室

睇返報紙先激死
無份講

此篇文章於 05-23-07 05:53 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 05-23-07, 11:30 PM   #6
不破大地
Game Master
車仔球迷

引用:
銅鑼灣個陳列室

睇返報紙先激死
無份講
香港根本就好少人留意賽車
唔怪得政府唔支持起賽車場
起左出來都係小眾運動

舊 05-24-07, 08:30 AM   #7
TCS_disable
我有車車~

引用:
香港根本就好少人留意賽車
唔怪得政府唔支持起賽車場
起左出來都係小眾運動
其實起唔起賽車場都OK,話晒中國都有好幾條賽道
我覺得最重要一樣,係香港人本身總是有「香港係國家」嘅錯覺.

就算香港要玩賽車,大可以玩街道賽.
當然,香港有咩路段係封左都無所謂?
以香港要封路原則,一向係 睇停工經濟損失同係未近民居 (即係唔使諗 )

不過聽到政府成日話要同星架坡競爭就覺得好諷刺
舊 05-24-07, 08:57 AM   #8
不破大地
Game Master
車仔球迷

引用:

以香港要封路原則,一向係 睇停工經濟損失同係未近民居 (即係唔使諗 )

要係香港封路絕對冇可能
渣打馬拉松封一個早上已經咁麻煩
如果搞 F1 最少要封三日簡直不敢想像

舊 05-24-07, 09:26 AM   #9
TCS_disable
我有車車~

引用:
要係香港封路絕對冇可能
渣打馬拉松封一個早上已經咁麻煩
如果搞 F1 最少要封三日簡直不敢想像
其實要封嘅話,賽道長度左4km±0.5km,已經好好
最簡單快捷就係一d工業區封路就得~
不過呢....封路/解封準備,前後要六星期
舊 05-25-07, 07:25 PM   #10
TCS_disable
我有車車~

mms://202.177.192.108/rthk/radio3/20...2007052312.asf
第四節 34分鐘 , 相關嘅訪問
舊 05-25-07, 11:20 PM   #11
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

新加坡細過香港都搞F1街道賽啦
港府應該做番D野

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-14-07, 11:10 AM   #12
TCS_disable
我有車車~

講左咁耐,終於現身

不過同預定嘅車花差好遠

個背脊 XDDDDDDDDDD

此篇文章於 06-14-07 11:14 AM 被 TCS_disable 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest -加勒比海盜:決戰魔盜王- Metal Gear NT 電影版 106 01-04-08 02:04 PM

現在的時間是 01:48 AM

手機版 | APP版