Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-17, 12:34 PM   #501
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
哩d排名其實係咩準則?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 01:39 PM   #502
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
咪したらばd人吹水自己覺得囉.....

GAME未出, 堆唔到總合勝率你點砌ranking丫....
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 02:46 PM   #503
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
補充少少,隻game的高達'狗呀'位很強,好在我個mon不是4k或高端mon,否則我覺得玩多幾場會愈玩愈脫力。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 06-23-17, 03:05 PM   #504
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: darkvolver 查看文章
補充少少,隻game的高達'狗呀'位很強,好在我個mon不是4k或高端mon,否則我覺得玩多幾場會愈玩愈脫力。

Sent from my iPhone using Gaforum
有無用PRO玩過?

用PRO感覺九牙唔強烈
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 03:48 PM   #505
darkvolver
頹冗

「GUNDAM VERSUS」 ︱ 2017年7月6日発売 中文版同步

引用:
作者: ayane123 查看文章
有無用PRO玩過?

用PRO感覺九牙唔強烈

我是細部二文治

舊 06-23-17, 05:49 PM   #506
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ayane123 查看文章
你係日本?
如果係日本我答你唔到
香港應該今個月係CWB有rezar 專門店

岩岩係佢RAZER STORE訂左囉希望好用
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 09:53 AM   #507
darkvolver
頹冗

昨日發現有一個問題不明,多魯基斯藍色點解會400cost?用落去不覺得好用及特別。

舊 06-25-17, 11:54 AM   #508
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: darkvolver 查看文章
昨日發現有一個問題不明,多魯基斯藍色點解會400cost?用落去不覺得好用及特別。

藍色同白色應該要掉轉
藍色呢部變左格機咁
後格疑似艾比安前格避槍
個加速如果隨時切換咁都值400
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 12:38 PM   #509
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
同感,多一比多二好用又平d,特格重乜都cancel得咁制

多二射擊少彈單調,格鬥同機動力又唔見得好亮眼
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 06:29 PM   #510
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=1nxx6PTeIQY

每晚8-9點開放試玩
下週末連續48小時開放
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 11:11 PM   #511
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 安安 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=1nxx6PTeIQY

每晚8-9點開放試玩
下週末連續48小時開放
呢個估唔到
下星期可以玩到嘔
6月30日 9點 至 7月2日 9點(日本時間)
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 09:52 AM   #512
iamjamesliu

註冊日期: Jun 2017
引用:
作者: 安安 查看文章

每晚8-9點開放試玩
下週末連續48小時開放
正,可以放假煲一煲
iamjamesliu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 05:35 PM   #513
安安

註冊日期: Jan 2002
http://www.bandainamcoent.com.tw/new...php?news_no=45
《GUNDAM VERSUS》繁體中文版特典情報大公開

引用:
下載「GUNDAM VERSUS trial ver.」並參加公開測試活動(參加一次或以上)的玩家,即可獲得收錄
PS4/PS Vita《SD鋼彈G世代 創世》及PS4/PS Vita《鋼彈創壞者3》各五首經典遊戲配樂的「鋼彈遊戲
30周年紀念遊戲配樂集」,並將於《GUNDAM VERSUS》發售日當天於PlayStation Store開放下載。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-17, 09:59 PM   #514
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
其實隻GAME伏唔伏?
最低限度同前作比係點?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-17, 11:50 PM   #515
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
而家有免費試玩唔洗抽
可以dl自己試一下先
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-17, 11:58 PM   #516
連合一等兵
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
請問巴打們多數訂日限定港中??

如果日限用日服 download dlc...然後用返港服玩得唔得呢??
dlc 會否只限日服 account 用??
連合一等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:25 AM   #517
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 真!DC 查看文章
而家有免費試玩唔洗抽
可以dl自己試一下先
由手機版發出
Plus過左期無續到
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:33 AM   #518
格林機關槍

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
Plus過左期無續到
由手機版發出
試玩唔駛plus
指定時間開game就玩得
格林機關槍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 08:14 AM   #519
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

http://shoryuken.com/2017/06/28/band...t-at-evo-2017/

引用:
Fans of the Gundam Versus series will have special incentive to go to Evolution 2017 in July, as this year will feature a special Bandai Namco US-sanctioned side tournament. Bandai Namco has announced a partnership with AnimEVO to bring the Western audience our own Gundam Versus event, that may potentially include its own floor space, event-specific offline setups, prizes for winners, and stream. Confirmed details to come.
原來有AnimEVO ,今日先知

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 09:04 AM   #520
sck01

註冊日期: Nov 2012
想問如果我係港服帳號,有無限定版下載?
定係要申請個日服AC,先3有限定版下載?
sck01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 11:52 AM   #521
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: Sar8 查看文章
明明鐵華團個bgm幾好...
比bandai搞到勁悶....
beta戰鬥完冇勝利音樂....一路都係戰鬥BGM
希望正式版少D頹啦
我都係觀望下先...
其實幾鐘意EXVS但我老人家覺得太高速了..
呢隻PS4可取既就係減速
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 12:10 PM   #522
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: tao 查看文章
beta戰鬥完冇勝利音樂....一路都係戰鬥BGM
希望正式版少D頹啦
我都係觀望下先...
其實幾鐘意EXVS但我老人家覺得太高速了..
呢隻PS4可取既就係減速
我就覺得NEXT就係集大成,之後果D都不如NEXT

舊 06-29-17, 01:09 PM   #523
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
琴晚第一次玩,舊高差a會唔會太頹...

舊 06-29-17, 06:02 PM   #524
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
舊高梗係玩鎚仔啦
本身ASS招換左第二D 動作/武器少左好多上下左右既變化........
沙煞比招橫AC 無得郁住出, 咁我點解唔用CHARGE A, 同埋還我CHARGE B
FREEDOM 成部強化版EX-S....
開始聞到少少神作GVG的味道

此篇文章於 06-29-17 06:07 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 06:51 PM   #525
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: ゆり 查看文章
我就覺得NEXT就係集大成,之後果D都不如NEXT
同感...Next之後個堆除左解像度之外都退步
但出左都會買黎玩下

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版