Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
Tannhauser Gate 01:35 AM 12-07-17
爆主線前 我升lv係解下支線 訓下旅館 同boss差唔多就ok
爆主線後 直接跳等打高個自己十幾二十lv ge怪 用連鎖殺
maskrider 02:29 AM 12-07-17
我有3個amazon ECMS order到晒香港(最早係上星期六到,最遲係星期二中午到),有個係XENOBLADE 2,唔知幾時先派落local速遞。
ELT 06:37 AM 12-07-17
作者: leungky1:
97,732 ゼノブレイド2(限定版含む)

82,083 ゼノブレイド
86,574 ゼノブレイドX

十萬唔到只算普通,但都係系列最高位
要睇埋下星期點
係咁上下啦,始終唔係太有名氣
唔打開rpg未必識

同埋都驚好似xbx咁出貨過剩,大值崩
所以今次出貨量應該會保守d
細路翔 08:27 AM 12-07-17
我覺得隻game最神既係堆ssr blade唔剩係得性能同卡面(?)靚

仲要個個都有全配音既支線劇情
RPG之鬼 09:53 AM 12-07-17
傭兵MODE係咪每次接得一個?睇到佢地既時間真係……一日玩得一兩個,另外時間係計in game還是real time?
stephen1980 09:59 AM 12-07-17
無言,主角抽唔到5星,係貓女身上一抽已經係5星奶
fortel 10:04 AM 12-07-17
作者: RPG之鬼:
傭兵MODE係咪每次接得一個?睇到佢地既時間真係……一日玩得一兩個,另外時間係計in game還是real time?
升傭兵團可以派多幾隊

時間係計遊玩時間

----------------

都係做下SIDE MISSION升下LV算,無左●●●●而家想升LV好辛苦
細路翔 10:15 AM 12-07-17
作者: stephen1980:
賣晒平時抽落個堆垃圾轉成增幅器去抽啦
wang2009hk 10:29 AM 12-07-17
作者: stephen1980:
主角基本上有
八重切和朱雀,合光/焰配合貓娘和梅的破防打出一套COMBO

抽劍盡量給其他同伴抽..
主角不用太去抽..因為主角之後可以..ry
野良猫 10:38 AM 12-07-17
終於遇到白痴嘢

响崖邊打隻有名怪,雀嚟
本來引佢埋嚟先開波,但由於場地關係都係好貼崖邊

打咗兩次都係佢中中下招就推後,加上佢自己出招又會退後
唯有由佢飛咗出街嚟打,結果勝利後一件道具都執唔到
有場直頭打DOWN咗佢直接插落谷底贏咗

P.S
情侶裝
細路翔 11:27 AM 12-07-17
有無人知點樣拎kos-mos ?

照樣轉蛋轉出黎?
fortel 11:30 AM 12-07-17
作者: 細路翔:
有無人知點樣拎kos-mos ?

照樣轉蛋轉出黎?
人品吧,朋友
RPG之鬼 11:50 AM 12-07-17
作者: wang2009hk:
主角基本上有
八重切和朱雀,合光/焰配合貓娘和梅的破防打出一套COMBO

抽劍盡量給其他同伴抽..
主角不用太去抽..因為主角之後可以..ry
主角根本是非洲人,加了增幅都係普通
貓狼乜都唔做就有,歐洲人是也
MultiPASS 12:22 PM 12-07-17
作者: 野良猫:
終於遇到白痴嘢

响崖邊打隻有名怪,雀嚟
本來引佢埋嚟先開波,但由於場地關係都係好貼崖邊

打咗兩次都係佢中中下招就推後,加上佢自己出招又會退後
唯有由佢飛咗出街嚟打,結果勝利後一件道具都執唔到
有場直頭打DOWN咗佢直接插落谷底贏咗

P.S
情侶裝
我初頭崖邊打撈上返嚟遇到隻鯊魚開打都試過,
乜道具都冇
野良猫 12:44 PM 12-07-17
作者: MultiPASS:
我初頭崖邊打撈上返嚟遇到隻鯊魚開打都試過,
乜道具都冇
卒仔就由佢,有名都咁搞
lunn 12:50 PM 12-07-17
作者: fortel:
人品吧,朋友
其實果D核心係唔係要靠打撈先會有機會拎到架??
依家我打到第四章,岩岩追住個女僕Blade走來走去果part
但手上既核心真係唔多,已經抽晒
想睇吓邊度可以farm到多D
fortel 12:57 PM 12-07-17
個地圖真係垃圾到一個點,NAVI又無,做個任要去果個位搵左半個鐘都唔知點去,明明就係格黎
野良猫 01:04 PM 12-07-17
玩咗咁耐先發現,原來出緊超必時角色係可以移動…
等我仲成日望住男主响度歡呼…
fortel 01:11 PM 12-07-17
玩咗咁耐先發現,原來出緊超必時角色係可以移動…
等我仲成日望住男主响度歡呼…
食水最佳時間
wang2009hk 01:14 PM 12-07-17
作者: rinxlun:
其實果D核心係唔係要靠打撈先會有機會拎到架??
依家我打到第四章,岩岩追住個女僕Blade走來走去果part
但手上既核心真係唔多,已經抽晒
想睇吓邊度可以farm到多D
要刷核心的話

第四章的碼頭的撈點,用最普通的汽筒然後3次指令都不按
失敗回來後看到是寄居蟹(平均26~28LV)就打
不是的就繼續跳海

寄居蟹固定掉一粒普核+機率稀有核
打的途中用COMBO又有機會摔多一粒普/稀
MultiPASS 01:20 PM 12-07-17
卒仔就由佢,有名都咁搞
坦白講隻game啲細位真係勁多bug,
Monolith要配合老任檔期而趕工,
其實早幾個月已經證實switch會大賣,
好心就俾佢地延期發售啦。
lunn 01:25 PM 12-07-17
作者: wang2009hk:
要刷核心的話

第四章的碼頭的撈點,用最普通的汽筒然後3次指令都不按
失敗回來後看到是寄居蟹(平均26~28LV)就打
不是的就繼續跳海

寄居蟹固定掉一粒普核+機率稀有核
打的途中用COMBO又有機會摔多一粒普/稀
正,咁我拿拿聲衝埋主線先
陸奧 貴志 01:52 PM 12-07-17
作者: jimmysinn91:
日森今日終於收貨, 但係個角崩左
好不爽, sd 左 feedback 俾 amazon 睇下點

Sent from my iPhone using Gaforum
恭喜有免費game玩
野良猫 02:52 PM 12-07-17
用咗50粒普通核+6粒稀有核先抽到一隻吹雪
stephen1980 03:26 PM 12-07-17
作者: MultiPASS:
坦白講隻game啲細位真係勁多bug,
Monolith要配合老任檔期而趕工,
其實早幾個月已經證實switch會大賣,
好心就俾佢地延期發售啦。
家下有得update,緊係收左錢先慢慢來
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面