Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-07, 03:04 PM   #151
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: kittyywh 查看文章
如果用信用卡訂
銀行會唔會收手續費之類的費用??
要收手續費的
間間銀行唔同
大約係簽帳總額的1~2%左右

舊 04-29-07, 03:08 PM   #152
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
等緊回信@@

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 04:52 PM   #153
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Hallucino 查看文章
上次訂FC&SC要2300 yen
今次我諗應該要1800 yen左右

澳門當然得
但你一定要有信用卡
無信用卡就叫朋友幫手
或者搵舖頭訂啦
......迫我搵人訂.............><

謝解答

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 07:35 PM   #154
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
有得訂啦﹗太好啦

舊 05-01-07, 12:08 PM   #155
House
里村★紅葉

日本falcom;golden week係咪唔會處理訂單..

Get

Get 周防天音!

舊 05-01-07, 11:47 PM   #156
Gnosis
グノーシス

引用:
作者: House 查看文章
日本falcom;golden week係咪唔會處理訂單..
應該係
唯有等到5/6......

舊 05-10-07, 06:34 PM   #157
House
里村★紅葉

引用:
過兩三日應該會有email問你做確認
confirm左之後
隻game出左約3~4日就會收到

之後過一個月先會過數
CONFIRM左之後仲會唔會比番EMAIL我?

Get

Get 周防天音!

舊 05-10-07, 11:13 PM   #158
Gnosis
グノーシス

引用:
CONFIRM左之後仲會唔會比番EMAIL我?
流程

1. 你係官網填資料=>送出
2. 你收到auto reply email確定送出資料
3. Falcom check到係外國地址, 會send確認信問你係咪確定order => reply "OK" 作確定
4. 確定後會有多封email比你做reference.
5. 等發售日前幾日, 會有郵包追縱碼email比你上網check運送情況
6. 發售日後1~2日收貨

如果你已經收到而且confirm左就等下封email啦
...不過我到而家都未等到step 3的email
等多幾日先算

舊 05-10-07, 11:33 PM   #159
House
里村★紅葉

我已經收到confirm mail了
我見佢咁多日都唔回我
我send番封信叫佢幫我check下
今日佢send番封信比我了
8800yen

Get

Get 周防天音!

舊 05-11-07, 08:38 PM   #160
Gnosis
グノーシス

官網更新
クローゼ參戰

引用:
我已經收到confirm mail了
我見佢咁多日都唔回我
我send番封信叫佢幫我check下
今日佢send番封信比我了
8800yen
我都收到了

舊 05-11-07, 09:55 PM   #161
jaycom
Crazy Gamer

8800yen?計o左運費啦?
係又唔係好貴

舊 05-11-07, 10:11 PM   #162
Gnosis
グノーシス

引用:
作者: jaycom 查看文章
8800yen?計o左運費啦?
係又唔係好貴
7000 + 1800 EMS運費
外國訂單唔使比稅
計埋信用卡手續費可能$600都唔使
而且仲會有Falcom通販特典

你出去訂就收含稅價之後仲要比舖頭敲一筆

舊 05-11-07, 11:07 PM   #163
House
里村★紅葉

引用:
7000 + 1800 EMS運費
外國訂單唔使比稅
計埋信用卡手續費可能$600都唔使
而且仲會有Falcom通販特典

你出去訂就收含稅價之後仲要比舖頭敲一筆
可能10算以上

Get

Get 周防天音!

舊 05-12-07, 02:27 AM   #164
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
官網更新
クローゼ參戰

我都收到了
之前的圖片 已經見到

8800YEN呀......我俾朋友訂 他收我650元......冇辦法 鬼叫冇信用卡

舊 05-18-07, 01:21 PM   #165
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

官網再更新
可以同不良中年打呀~

此篇文章於 05-18-07 01:33 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-18-07, 04:22 PM   #166
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
官網再更新
可以同不良中年打呀~
老爸肯定係LV999

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 06:11 PM   #167
House
里村★紅葉

好想再聽小約吹口琴
唔知今集仲有無
都係覺得小約同科洛絲親D

Get

Get 周防天音!

舊 05-25-07, 04:15 PM   #168
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
cry for me, cry for you有試聽未

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 04:19 PM   #169
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
碟都出埋囉喎
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 04:31 PM   #170
冰月天
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
完整版都聽左成幾個月

Life Goes On - 點此進入
冰月天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 04:32 PM   #171
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
返左一輪工
脫哂節

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 08:08 PM   #172
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
官網有新demo了~~~
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 08:30 PM   #173
pis
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
新demo
矇面人係綠川光把聲....?!
我有冇聽錯??

此篇文章於 05-25-07 08:42 PM 被 pis 編輯。
pis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 09:39 PM   #174
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
死.....2nd仲未繼續

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-07, 12:08 AM   #175
jaycom
Crazy Gamer

o的人物去到成萬血

論壇跳轉

現在的時間是 05:06 PM

手機版 | APP版