Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>平面射擊遊戲討論區
nitsana 12:27 PM 05-11-09
作者: hydefai:
我借左俾同事玩
X MODE 是不是要爆一次機先有???

其實我都想問 "黑" 同 "白" MODE 有乜分別?
1 ROUND GAME 同 2 ROUND GAME??? (1, 2 周目?)
X mode 要 play time 超過6小時 or 成就700g 先有

白係原版, 黑係加強版, 感覺黑係出多 d hyper items, 容易打 d

1 round 同 2 round 都係 1周目開始, 揀 2 round 可以打埋 2 周目

若有錯漏, 請各 ching 補充
hydefai 12:37 PM 05-11-09
作者: nitsana:
X mode 要 play time 超過6小時 or 成就700g 先有

白係原版, 黑係加強版, 感覺黑係出多 d hyper items, 容易打 d

1 round 同 2 round 都係 1周目開始, 揀 2 round 可以打埋 2 周目

若有錯漏, 請各 ching 補充
6 個鍾!!!!!
我依家先玩到有第 8 個 credit!!!!
nitsana 12:42 PM 05-11-09
6 個鍾!!!!!
我依家先玩到有第 8 個 credit!!!!
玩玩下好快6個鐘 , 唔強求1000g 成就拿到830g 可以收工
都係用7個幾鐘之嘛

你有8 個 credit 都已經差唔多4個鐘啦
打多 1 個鐘已經有 free play 啦, 半個鐘多一個 credit
hydefai 04:38 PM 05-11-09
作者: nitsana:
玩玩下好快6個鐘 , 唔強求1000g 成就拿到830g 可以收工
都係用7個幾鐘之嘛

你有8 個 credit 都已經差唔多4個鐘啦
打多 1 個鐘已經有 free play 啦, 半個鐘多一個 credit
唉!
有d 想問同事拎返隻 game 添.
玩左彩京o個d 飛機game...我覺得隻 Striker 1945 III 畫面真係好靚...
但係好難玩..難過 CAVE o個d...
d 子彈不是彈幕...粒粒堅...真係拳拳到肉....又快...好難避....
真係要狂 bomb.....
nitsana 05:03 PM 05-11-09
唉!
有d 想問同事拎返隻 game 添.
玩左彩京o個d 飛機game...我覺得隻 Striker 1945 III 畫面真係好靚...
但係好難玩..難過 CAVE o個d...
d 子彈不是彈幕...粒粒堅...真係拳拳到肉....又快...好難避....
真係要狂 bomb.....
Cave d 彈幕雖然多, 但係佢 d 彈唔快, 仲可以慢慢避
但彩京o個 d 真係要記位, d 彈又快, 企錯不死位就死得
彩京o係2001年出完 "Zero Gunner 2" 之後無再出stg, 好可惜

返回主題版面