Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 12:05 PM   #151
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
隻怪好樣衰呀!
套衫...唉...不敢想像

舊 03-26-08, 12:07 PM   #152
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
請留意佢肚底好似冇咩空位咁....
個咀成個雪鏟咁
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:08 PM   #153
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 亞飛 查看文章
隻怪好樣衰呀!
套衫...唉...不敢想像
HAHA, 我想會是不動同炮王裝之後, 另一套大腩裝

舊 03-26-08, 12:09 PM   #154
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
隻野好似冇眼架喎, 唔食閃光?
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:10 PM   #155
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: ryan0221 查看文章
個咀成個雪鏟咁
哈哈~雪鏟<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:10 PM   #156
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
睇番崩龍張圖....

貓仔可以帶去offline集會所

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:13 PM   #157
ryankam16

引用:
作者: 11281984 查看文章
哈哈~雪鏟<
一路爬一路鏟
真係貼切非常
舊 03-26-08, 12:14 PM   #158
Game Master

引用:
一路爬一路鏟
真係貼切非常
又係wo~哈哈^^
隻咁怪咁既樣,希望佢地裝型番la@@
舊 03-26-08, 12:15 PM   #159
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Eking 查看文章
你唔打村長 ???
[當]你有30個村長任追加,你清完30個追加任貓貓佢即時變沒用...(無咩理由有G級仲走去打村長)
offline集會帶到入去都仲話solo到悶帶入去加d歡樂氣氛
,其實打村長本身已經solo多,帶貓貓入去隨時有online神人拖累情況出現

ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:16 PM   #160
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: ps399 查看文章
[當]你有30個村長任追加,你清完30個追加任貓貓佢即時變沒用...(無咩理由有G級仲走去打村長)
offline集會帶到入去都仲話solo到悶帶入去加d歡樂氣氛
,其實打村長本身已經solo多,帶貓貓入去隨時有online神人拖累情況出現
都話帶到入offline集會所

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 03-26-08, 12:17 PM   #161
Game Master

引用:
但唔比打大型既野@@
咁雪鏟係5係呢>.<
舊 03-26-08, 12:18 PM   #162
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
我lag左因為
我post時見唔到page7
不如改名叫龜龍啦 比較貼切

舊 03-26-08, 12:18 PM   #163
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-26-08, 12:19 PM   #164
goosie
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
傳說中既斬崩刀

舊 03-26-08, 12:20 PM   #165
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
HR9以上.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:20 PM   #166
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

ok....重整一下先
貓貓可以出戰既場合:村長任務/offline集會所
貓貓唔可以出戰既場合:online集會所/訓練所/超大型敵人戰(老山,仙高人,浮岳龍)
未確定場合:tresure hunter,黑龍戰

舊 03-26-08, 12:21 PM   #167
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
D野果然係崩斬味特別低

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:22 PM   #168
Game Master

雙龍神(黑白雙殺)@@
型~要起>﹏<
舊 03-26-08, 12:23 PM   #169
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: Castor 查看文章
D野果然係崩斬味特別低
都唔係呀,頭果兩件未+1
後尾果件有小小白斬,業物後都OK可用

舊 03-26-08, 12:23 PM   #170
ryankam16

其實想問問, 有幾多人會完全繼承??
又有幾多人會開新人玩??
舊 03-26-08, 12:23 PM   #171
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
獨龍劍呢D改左同無改有咩分別?
除左個白斬

好灰
打左去曉峰,佢話唔肯定幾時有貨
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:24 PM   #172
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
見幾日就咁多料, 看來用舊人會唔太"禁"玩. 玩到咁上下都要開個新人黎玩好了

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:24 PM   #173
Game Master

引用:
我係會完全繼承的~!
舊 03-26-08, 12:25 PM   #174
ryankam16

引用:
作者: t-cup 查看文章
見幾日就咁多料, 看來用舊人會唔太"禁"玩. 玩到咁上下都要開個新人黎玩好了
就係呢個原因, 我諗我會開新人玩
引用:
作者: 11281984 查看文章
我係會完全繼承的~!
但係見到d rare9,10又....
舊 03-26-08, 12:26 PM   #175
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: kcf1201 查看文章
獨龍劍呢D改左同無改有咩分別?
除左個白斬

好灰
打左去曉峰,佢話唔肯定幾時有貨
我估計龍屬武器屬性唔會再點高,反而係攻擊力已經高左D
CAPCOM話加埋符爪過200算係咁啦
我D心力去左真滅一門

同埋紫色係RARE9定10?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 04:44 AM

手機版 | APP版