Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-02-15, 12:20 AM   #976
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
個bb 咁大陣臭味都唔喊已經講唔過去啦
應該搵膠帶封住2個細路個口

舊 12-02-15, 07:20 AM   #977
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: pongg 查看文章
要大唔要細得嗎

呢季真係多好多計時炸彈件件人都好似就黎爆咁
原作雷
原作就係女果家人走果陣奶左野咬左口
之後人妻捉住carl唔放
rick手起刀落一刀斬左人妻隻手救返carl,不過carl一樣咬中左個頭(但又冇死,主角威能係唔同D)

所以跟最後一幕已經有哂線位,當然可能人妻加碼既...

此篇文章於 12-02-15 09:41 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 09:29 AM   #978
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: Sar8 查看文章
原作雷
之後人妻捉住carol唔放
rick手起刀落一刀斬左人妻隻手救返carol,不過carol一樣咬中左個頭(但又冇死,主角威能係唔同D)

唔好...
希望 CAROL 姨無事... 成套劇佢係其中一個知道咩時候應該做咩既人之一...唔好俾其他人害死佢...

舊 12-02-15, 09:40 AM   #979
Sar8
The One

我打錯,應該係carl先岩

舊 12-02-15, 09:48 AM   #980
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我記得Carl冇被咬呀....係俾子彈打中右眼....
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 09:54 AM   #981
Sar8
The One

子彈來咩
咁可能記錯

原作睇到呢part左右我自己都停左(睇到耶穌岩岩出),計一計都幾年,某人被扑爆頭果段我都冇睇

舊 12-02-15, 11:51 AM   #982
布甸
Game Master
遊民一族

引用:
我打錯,應該係carl先岩
哦...

尋日o個集真係俾麼根大叔激死...

舊 12-02-15, 08:11 PM   #983
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
又要等到2月

另外有幾個今季加入的新人今集無左影?
儲物室個肥婆 / 之前同Michonne一齊死唔去果個黑人 / Spencer

仲有Aaron
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 08:50 PM   #984
Sar8
The One

係囉果兩條仔都唔見左

舊 12-02-15, 11:30 PM   #985
布甸
Game Master
遊民一族

引用:
係囉果兩條仔都唔見左
神父/carl/bb女有時都失蹤幾集...

舊 02-15-16, 09:03 PM   #986
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
S6#9,No Way Out

一開場會唔會太爆…BOOM~!!!

情人節播出呢集先嚟玩斬斷情絲?!仲要堅.斬…

Carl一角真係食子彈大的,上次好似就係獵槍(農場篇、肥佬、鹿)…

點個火o姐,用火機都得啦,雖然用RPG型D~!

舊 02-15-16, 09:31 PM   #987
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

又係細路纍全家~依套養眼既都係短命~
箭佬型到無敵~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-16, 12:24 AM   #988
Sar8
The One

見到搵一條友的箭佬去後面都知死梗
RPG果幕完全意料之內

一夜間全生還者lv封頂

此篇文章於 02-16-16 01:21 AM 被 Sar8 編輯。
舊 02-16-16, 01:25 AM   #989
神龍
↘大家比d掌聲

我唔知你幾多lv, 淨係知你拎住支ak單挑箭爺係死梗

啊仔咁樣中一飛都唔瓜

舊 02-16-16, 06:42 AM   #990
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 神龍 查看文章
啊仔咁樣中一飛都唔瓜
重要"痛"既嗌聲都無~

舊 02-16-16, 12:44 PM   #991
Sar8
The One

次次見到狼佬都覺得佢笑起來好淫賤

舊 02-16-16, 01:11 PM   #992
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
我係對號入座, 我覺得神父喺教堂講嘅野, 係曲線講緊香港的...

舊 02-16-16, 04:11 PM   #993
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
次次見到狼佬都覺得佢笑起來好淫賤
排牙

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
重要"痛"既嗌聲都無~
腦震即暈啫, 都合理嘅

格倫哥先屈機
幾鑊都死唔去

舊 02-16-16, 05:41 PM   #994
Sar8
The One

glenn只係入面一日經歷兩暈比喪屍圍

岩岩睇多次,rick放低個仔拿斧行出去果幕有點型棍子

此篇文章於 02-16-16 06:43 PM 被 Sar8 編輯。
舊 02-16-16, 08:19 PM   #995
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
弩哥果炮真係…嚇到人個心離一離呀
RICK絕望憤怒單拖出去斬喪C竟然變大激勵
尤金同神父究極進化
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-16, 04:06 PM   #996
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
又係細路纍全家~依套養眼既都係短命~
箭佬型到無敵~
都已習以為常,麻木哂!反正舊嘅唔去,新嘅點嚟?人妻比Rick食咗,已完成她的使命
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-16, 11:29 PM   #997
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
原作雷
之後人妻捉住carl唔放
rick手起刀落一刀斬左人妻隻手救返carl,不過carl一樣咬中左個頭(但又冇死,主角威能係唔同D)

漫畫
Carl一樣都係中鎗,係比流彈打中。反而係Morgan被咬,亦喺呢幕死左。Carl變獨眼龍之後,曾經有段時間變好badass,不過近來又變翻好婆媽。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 08:32 PM   #998
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Carl咁快已經會行會走了

Rick哥已成為一名食家
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 08:39 PM   #999
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002

S6#10,
可能上集太熱血,
總覺得Rick同Daryl今集好似蠢咗咁~!

新角色Jesus登場,同時舊角色退場,不過母子重逢果幕唔夠感人~!

Carl真堅.強,已經可以外出~!

估唔到有床戲,仲要背面全裸,
終於認定了一家人的關係,人妻bye bye…

舊 02-22-16, 09:38 PM   #1000
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

超展開囉~點睇都係水泡囉~2個寂寞的心~
耶穌係格鬥家~?好古惑~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 02:09 PM

手機版 | APP版