Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-03-15, 11:25 PM   #951
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
我個人好鐘意Morgan叔係第3季同Carl講果句
Don't ever be sorry
但到呢刻佢D行為都好矛盾下(或者其實病徵我唔知啦)

而我係FB睇到有個外國人既留言大概如下

佢無殺到老婆行尸之後老婆行尸就殺左個仔
佢無殺到隻年輕人行尸之後行尸就殺左師父
佢無殺到堆W人渣之後堆人渣就去襲擊Rick
咁簡單既現實都唔肯面對
Morgan叔太愚蠢
無法係呢個末世生存
需要死

我幾認同
我要比個編劇
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 04:40 PM   #952
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
d腸個位置點睇都唔係Glenn既...
不過咁都唔死又好似誇左d

Morgan / 神父 / T-dog 2.0個妹 好多地雷等住爆
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 10:02 PM   #953
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Rick部署了咁多集的陰謀,今集終於得逞了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 01:30 AM   #954
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
弟弟君你下集千萬唔好死丫

舊 11-11-15, 10:53 AM   #955
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
睇完
女總統終於開始醒喇
Maggie差d比糞屍搞掂,睇唻無出戰一排d反應差左好多。
屠村果陣又唔見咁多人,而家又一堆.....
最尾牆位有d唔明
即係有洞?有機會被推倒?
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 09:22 PM   #956
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

今集重點~亞伯拉罕獲得決戰wesker武器~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 12:25 AM   #957
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
條女無啦啦咁死
不過架摩托車得兩個位,明顯係要死一件

舊 11-17-15, 01:37 AM   #958
神龍
↘大家比d掌聲

行過條街執到專用神兵

最尾把聲唔會係韓柴大大掛

此篇文章於 11-17-15 01:40 AM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 01:47 PM   #959
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
今年仲有兩集完
連續緊張左幾集,呢集明顯係回氣位
Daryl 真係慘,做下好人都咁大鑊
新組織出場得好神秘下喎,莫非係熟人?
會唔會Gleen係比佢地救左?
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 10:09 PM   #960
D-boy

咁樣輕易吐便當
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 10:13 PM   #961
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
HE STILL ALIVE !!

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 01:07 AM   #962
神龍
↘大家比d掌聲

咁樣吐返出嚟

舊 11-24-15, 02:30 AM   #963
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002

垃圾桶底 #JSS …吓?

危樓,
同以前監獄篇一樣,有問題有危機唔解決,
以為可以日後慢慢清理,
我覺得最少都要放火燒下堆喪屍,
未必最有效但之前箭佬遇到果3個人用過放火呢招後,
可以就咁行過個森林先。

不過,無危機套劇就唔好睇,所以一定會有D拖累人累物的角色不段加入做傻事。

題外話,其實Enid個造型都幾似TV GAME版盜墓者個Lara Croft喎,
不如劇組加弓箭比佢做主武器啦。

此篇文章於 11-24-15 02:34 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 02:48 PM   #964
Sar8
The One

原作carol受傷果段可能變左由個觀音兵做

舊 11-25-15, 05:09 PM   #965
gingq7

註冊日期: May 2008
神父今季雖然無乜戲份,但係佢一出場都係好想佢快d死
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 08:40 PM   #966
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

摩根害人~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 09:03 PM   #967
Sar8
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
神父今季雖然無乜戲份,但係佢一出場都係好想佢快d死
但係神父自白之後反而冇咩搞

調轉摩根則係個炸彈

舊 11-30-15, 09:30 PM   #968
D-boy

肥婆:「你哋三個人的私怨,仲咩要拖我落水?」
舊 12-01-15, 01:41 AM   #969
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
又要等到二月了
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 01:52 AM   #970
神龍
↘大家比d掌聲

最尾個細路係到叫老母

舊 12-01-15, 09:12 AM   #971
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
S6#8,
屋漏偏逢連夜雨…
女髮型師Jessie一家三個男丁,老公同兩個囝Ron & Sam係咪有遺傳性的精神病o架?
次次有重大危機時就病發…

Carol姨果段睇到好肉緊~!

偽裝果度,如何令B囡唔喊果下勁~!

門口果度好迷茫,唔知可以去邊…

下集16年2月先上,有排等~!

舊 12-01-15, 04:23 PM   #972
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
我個人好鐘意Morgan叔係第3季同Carl講果句
Don't ever be sorry
但到呢刻佢D行為都好矛盾下(或者其實病徵我唔知啦)

而我係FB睇到有個外國人既留言大概如下

佢無殺到老婆行尸之後老婆行尸就殺左個仔
佢無殺到隻年輕人行尸之後行尸就殺左師父
佢無殺到堆W人渣之後堆人渣就去襲擊Rick
咁簡單既現實都唔肯面對
Morgan叔太愚蠢
無法係呢個末世生存
需要死

我幾認同
我要比個編劇
但係係師父令佢變成僧侶......

舊 12-01-15, 07:51 PM   #973
Sar8
The One

岩岩睇返人鏈既排位
如果跟原作,人妻一家下年第一集就玩完

此篇文章於 12-01-15 07:55 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:09 PM   #974
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
引用:
作者: Sar8 查看文章
岩岩睇返人鏈既排位
如果跟原作,人妻一家下年第一集就玩完
要大唔要細得嗎

呢季真係多好多計時炸彈件件人都好似就黎爆咁
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 11:18 PM   #975
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
個個都玩腦殘... 不過唔咁樣又無戲做...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 05:33 PM

手機版 | APP版